Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2012 14:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

horacy 7 pisze:Część kotów uwzięła się na lezenie na mnie w okolicach serca,czyli terapia trwa tylko nie mam czasami siły leżeć z kotami na sobie.Śnieżynka to zwariowała na tym punkcie lecz dołączył Lord i jeszcze Bazyli. :P

Dobrze, dobrze! Niech leżą na Tobie Basiu całymi kotami :ok: Przynajmniej Cię uziemią, żebyś się nie forsowała - chyba tylko one mają taką siłę :lol:

Poza tym, egoistycznie dodam, że im szybciej do sił wrócisz, tym szybciej zorganizujemy planowane wcześniej (większe liczebnie) spotkanie :ok:

Za szybki powrót do zdrowia! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt lis 30, 2012 18:33 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Julio spotkanie można organizować ja i tak będę słaba lecz jakoś postaram się dotrzeć ,podwieziecie mnie a później z przystankami wejdę tylko musi to być przed kolejna chemią bo po chemii kilka dni to nie dam rady.Kolejny szpital 13.12 więc teraz lub aż po Nowym Roku bo przed świętami to pewnie ciężko będzie.Z tym utrzymaniem mnie w domu to fakt myślami biegnę do schronu ,już myślę o czarnej małej kici o której pisałaś.Wczoraj dotarło do mnie sporo smutnych wieści ,niektórzy ludzie to jednak potwory. :cry: Z dobrych wieści Kleks pojechał do domu ,mi troche smutno lecz tym razem nie ryczałam.Tłumaczę sobie ,ze będę miała szansę go odwiedzać i ,ze ma świetny dom. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lis 30, 2012 18:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basiu, zamiast smutku powinnać się cieszyć. Kolejny kociak znalazł szczęśliwy dom, sprawiłaś ogromną radość kolejny dużym.
:piwa:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lis 30, 2012 18:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

saintpaulia pisze:Basiu, zamiast smutku powinnać się cieszyć. Kolejny kociak znalazł szczęśliwy dom, sprawiłaś ogromną radość kolejny dużym.
:piwa:

Cieszę się lecz zawsze rozstania są trudne.Teraz o kciuki proszę za aklimatyzacje z reszta stada.Kleksik to taka moja miłość od pierwszych dni po urodzeniu i będzie blisko miał ds wiec oczywiście cieszę się bardzo i czekam na pierwsze wiesci. :P

horacy 7

Post » Pt lis 30, 2012 18:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

I tak masz wielkie szczęście, że znalazł dom blisko.
Jak sama wiesz, to rzadkość.
Musi być dobrze :ok:
To towarzyski chłopak.
Uda się.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 30, 2012 18:51 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

:ok: cały czas. Za wszystko!
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pt lis 30, 2012 18:57 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

meksykanka pisze:I tak masz wielkie szczęście, że znalazł dom blisko.
Jak sama wiesz, to rzadkość.
Musi być dobrze :ok:
To towarzyski chłopak.
Uda się.

Tak to rzadkość jeszcze taki dom gdzie cała rodzina kocha zwierzęta i mają tam super.Kleks jest tego wart to kot o niezwykle miłym charakterze,nie to co te białe szatanki. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pt lis 30, 2012 19:01 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

O przepraszam, białe szatanki są najlepsze i wszystko co najlepsze im się należy. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pt lis 30, 2012 19:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

:ok: :ok: :ok: Za Kleksa!
I cały czas za Twoje zdrowie :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

MiśBaloo

Od: Wto cze 10, 2008 11:18

Post » Pt lis 30, 2012 19:46 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

saintpaulia pisze:O przepraszam, białe szatanki są najlepsze i wszystko co najlepsze im się należy. :P

Tez dlatego jeszcze u mnie są. :P Do tego jeden głuchy a drugi stresogenny ,po szpitalu wyskubany teraz zarasta czyli moja nieobecność to już stres.Wieści z domu Kleksika troszkę tylko pochodził i siedzi w transporterze ,nie chce wyjść.Psina ma na niego ochotę.Uzgodniłyśmy ,że niech sobie siedzi w otwartym transporterze skoro tam czuje się bezpiecznie.W nocy będzie w oddzielnym pomieszczeniu by pies go nie stresował,na kota staruszka nasyczał.

horacy 7

Post » Pt lis 30, 2012 19:48 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Kleksiuku :ok:

Basiu :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Pt lis 30, 2012 20:44 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

horacy 7 pisze:Julio spotkanie można organizować ja i tak będę słaba lecz jakoś postaram się dotrzeć ,podwieziecie mnie a później z przystankami wejdę tylko musi to być przed kolejna chemią bo po chemii kilka dni to nie dam rady.Kolejny szpital 13.12 więc teraz lub aż po Nowym Roku bo przed świętami to pewnie ciężko będzie.Z tym utrzymaniem mnie w domu to fakt myślami biegnę do schronu ,już myślę o czarnej małej kici o której pisałaś.Wczoraj dotarło do mnie sporo smutnych wieści ,niektórzy ludzie to jednak potwory. :cry: Z dobrych wieści Kleks pojechał do domu ,mi troche smutno lecz tym razem nie ryczałam.Tłumaczę sobie ,ze będę miała szansę go odwiedzać i ,ze ma świetny dom. :1luvu:

Basiu, to powiedz kiedy Ci pasuje i organizujemy :)
Ja w następną sobotę wieczorem mam gości, ale może następna niedziela? Albo piątek? Ja po Ciebie przyjadę, i później odwiozę!
Tylko trzeba Dziewczyny zwoływać :ok:
WSZYSTKIE maiu'owe (i dogowe) Cioteczki zapraszamy! Spotkanie u mnie, tylko od Basi zależy kiedy :)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pt lis 30, 2012 20:46 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

PS. Kleksik na pewno jest w dobrych rękach. W inne na pewno być nie oddała :wink:
Trzymamy tylko :ok: za aklimatyzację :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt lis 30, 2012 21:36 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

horacy 7 pisze:Dzisiaj jakis gorszy dzień lecz bardzo źle spałam to rozlazła cała jestem.Kleksik pakuje walizkę,białaski szaleją a ja im ciągle obiecuję "najgorszy z możliwych dom". :wink: Część kotów uwzięła się na lezenie na mnie w okolicach serca,czyli terapia trwa tylko nie mam czasami siły leżeć z kotami na sobie.Śnieżynka to zwariowała na tym punkcie lecz dołączył Lord i jeszcze Bazyli. :P

Basiu, pewnie coś się w powietrzu działo, bo ja, która śpię jak tylko głowa dotyka poduszki, nie mogłam zasnąć i widziałam na zegarze 4 rano. Potem budziłam się jeszcze kilka razy. A jak trzeba było wstawać, to dopiero bym spała.
Moje koty też mnie okładają dookoła i potem budzę się cała zdrętwiała, a jak chcę któregoś przesunąć, to są obrażone :wink:
Za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: i za dobre domki :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob gru 01, 2012 10:31 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Basiu, ponawiam swoje pytanie - czy pani z Warszawy weźmie Bąbla?
Pytam, bo przestałam go ogłaszać kiedy okazało się, że jest dom w W-wie. I teraz nie wiem, odnawiać ogłoszenia?

A tak w ogóle to masz świetne stado. Jeden białasek to naprawdę wygląda jakby był w ciąży :lol:
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

[poprzednia][następna]