5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 11:27 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

inusia jak Dzikusek?
7ksiezyc

Post » Pon lis 05, 2012 15:10 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

już dobrze :ok: Dzięki Bogu mu przeszło
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Pon lis 05, 2012 15:20 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

no to super :mrgreen:
to w piatek szczepienie tak?
ja oczywiscie do tego czasu podwioze Tobie transporter i odbiore dlugopis z bazarku :)
7ksiezyc

Post » Pon lis 05, 2012 15:43 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

7ksiezyc pisze:no to super :mrgreen:
to w piatek szczepienie tak?
ja oczywiscie do tego czasu podwioze Tobie transporter i odbiore dlugopis z bazarku :)

tak w piątek szczepimy
8)
może i nawet wcześniej
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Wto lis 06, 2012 16:41 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

:cry: ech... przygarnęła następnego kociaka... niby ktoś podrzucił :roll: do ogródka...
ma ok 3 miesiące.. czarny , nie wiem płci ale chyba samiec, tak z pyszczka wyglądał . OGROMNY MIZIAK! wzięłam go na ręce i zaczęłam głaskać a ten od razu mruczał. dość zadbany, wykarmiony, (może rzeczywiście ktoś się pozbył go z domu?)
mówi , że odda!! 8) zdjęcia nie mam.
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Śro lis 07, 2012 15:27 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

oprócz czarnego kota, przygarnęła jeszcze psa...
ok 5 lat. Sony... pies znany na osiedlu. właściciele wzięli go jako szczeniaka, potem biegał samopas, przez cały czas . raz trafił do schroniska . wykupili, i znowu było to samo, do czasu gdy się wyprowadzili. pies został tutaj, dokarmiał go kto mógł, ale pogryzł się z innym psem, i po raz 2 trafił do schronu. oczywiście, schronisko ma gdzieś gdzie będzie pies przebywał, oddali go im. wzięli go na jakieś działki... Sony uciekł i znalazł się u sąsiadki.. Przebywa aktualnie w mieszkaniu- ma trafić za garaż... do budy... :roll: wzięłam go na spacer, i wydaje mi się, że raczej nie jest na 100% zdrowy, co chwilkę sikał ;/ mam nadzieje że to nie jest jakaś poważna choroba...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt lis 09, 2012 14:20 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

jutro Dzikus i Miluś, mieli być zaszczepieni... Niestety. Dziś zobaczyłam ich z napuchniętymi i załzawionymi oczkami :( Jutro idę do weta... mam nadzieje, że to nic związanego z kocim katarem , ani żadną inną poważną chorobą...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw lis 22, 2012 19:00 Re: 2 kociaki 5m-c. potrzebny dom! Noce coraz zimniejsze! Tc

inusia00111 pisze:
Dzikus
Wygląda gorzej niż na tym zdjęciu...

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

DZIKUS POJECHAŁ DO NOWEGO DOMCIU !! :1luvu: :1luvu:
:piwa:

Został jeszcze Miluś. Jest coś chory :( Mam nadzieje, że to nic groźnego.

inusia00111 pisze::cry: ech... przygarnęła następnego kociaka... niby ktoś podrzucił :roll: do ogródka...
ma ok 3 miesiące.. czarny , nie wiem płci ale chyba samiec, tak z pyszczka wyglądał . OGROMNY MIZIAK! wzięłam go na ręce i zaczęłam głaskać a ten od razu mruczał. dość zadbany, wykarmiony, (może rzeczywiście ktoś się pozbył go z domu?)
mówi , że odda!! 8) zdjęcia nie mam.

Ten kotek niestety już nie żyje :( Biegunka ,nie chciał jeść... Byłam z nią u weterynarza u dr. Malca, która nic nie zrobiła :(.
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt lis 30, 2012 13:46 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

Miluś jutro jedzie do swojego domku :)
Raczej idzie, bo pani mieszka na tym samym osiedlu co ja. Dziś się wprowadza, a jutro zabiera Milusia do siebie
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Pt lis 30, 2012 13:56 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

inusia00111 pisze:Miluś jutro jedzie do swojego domku :)
Raczej idzie, bo pani mieszka na tym samym osiedlu co ja. Dziś się wprowadza, a jutro zabiera Milusia do siebie

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lis 30, 2012 16:07 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

inusia00111 pisze:Miluś jutro jedzie do swojego domku :)

Czarodziejka Inusia :kotek: :ok:

super, jak to zrobilas? :)
7ksiezyc

Post » Sob gru 01, 2012 13:04 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

:evil: Babsko nie chce oddać Milusia!! Twierdzi, że juz się przyzwyczaił, i że ma zostać. ;( Twierdzi, że pod basenem są jakieś koty i ma sobie stamtąd wziąć. Że jakaś kobieta ma je 3 w domu, i że nie może mieć bo ma już 2 koty i nie może tyle trzymać! A ja do niej, że tez ma pełno i nie może tyle ich trzymać. A ta, że kobieta ma przyjść i porozmawiać. Mama mówi, że mam do niej powiedzieć że do schroniska ją zgłoszę, że nie chce kota oddać. I że to ja z nim latam do weta by był zdrowy. Mam takiego nerwa że masakra. GŁUPIA BABA! :evil:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob gru 01, 2012 13:06 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

Boszzzz, ręce opadają :evil: I co teraz?
Obrazek

nelka83

Post » Sob gru 01, 2012 13:08 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

nie mam pojęcia... :evil: gdyby był w chlewku by nie było problemu... ale ma go w domu... brr... będe walczyć by go oddać. toć co se ona myśli jędza jedna!!. wezmę i uduszę babsko. !
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob gru 01, 2012 13:13 Re: MILUŚ JUTRO IDZIE DO DOMKU! UDAŁO SIĘ ! TCZEW

Współczuję Ci, że musisz walczyć z tym upartym babskiem :(
Teraz o domki tak trudno, a ona niczego nie potrafi pojąć :roll:
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]