PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2012 13:05 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Piękny rudzik :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 01, 2012 21:49 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty idą jak świeże bułeczki, Bubu w nowym domku, jutro prawdopodobnie Bromba idzie do domu, a na Gonza jest kolejka chętnych le się zastanawiam komu go dać

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25

Post » Nie gru 02, 2012 9:54 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

i to jest najlepsza wiadomość jaką sobie można wymarzyć :1luvu:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto gru 04, 2012 18:56 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Dziewczyny a ja z innej beczki Tula adoptowana od pani Marty,jest bardzo chora, :cry: ugryzla ja moja 2 kotka Kropka :roll: ,dziewczyny od paru tyg.toczyly ,,ze soba wojne,czy to dlatego ze obie sa wysterilizowane?weterynarz podal jej dzisiaj kroplowke bo jest odwodniona i caly czas bierze antybiotyki 2x dziennie ,podobno po ugryzieniu wdala sie infekcja,zakazenie,TULA nie chce jesc ani pic. :cry: Mam pytanie czy podawac jej na sile jedzenie i picie do pyszczka tak jak tabletki,boje sie ze ona zdechnie jak dalej nie bedzie jesc ,pic,bardzo schudla.ale z drugiej strony boje sie jej zaszkodzic nie wiem co robic? Wet.mowi ze ona sama powinna wziasc sie za jedzenie ale tego nie robi :? i co ja mam zrobic?prosze o odp.pilne
bogusika1

bogusika1

Od: Sob lis 29, 2008 20:49

Post » Wto gru 04, 2012 23:00 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

dawać antybiotyk, polecam unidox, karmić na siłe strzykawką, np przetartym royal canin gastrointestinal, i nawadnić u weta pod skórę. Czekanie aż sie weźmie za jedzenie to recepta na najgorsze

krist

Post » Czw gru 06, 2012 10:09 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Dzieki Krist za szybka odp. :lol: zrobilam tak jak mowiles a u Tuli juz lepiej, :ryk: dostaje nadal antybiotyki ,kropkowki nawadniajace.wet wczoraj powiedzial ,ze wreszcie tem.wrocila prawie do normy ,zaczyna sama po malutku jesc,chodzi do kuwety,jest jeszcze bardzo slaba,ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze. :ok: W piatek jeszcze raz pojdziemy do doktora tak na wszeki wypadek niech zobaczy czy wszystko dobrze idzie. :kotek: pozdrawiam
bogusika1

bogusika1

Post » Czw gru 06, 2012 17:28 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Bogusika 1- Pani Marta prosi o pilny telefon. Podam na PW. Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Post » Pt gru 07, 2012 9:38 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Muza51 dzisiaj zadzwonie do p.Marty, antybiotyki Tula tylko od lekarza bierze,kroplowki takze,ja sama nie mieszam lekow, :P tylko martwilam sie ze sama nie je i nie pije,ale posluchalam Krista rady i poilam ja na sile, :mrgreen: dzisiaj jest juz lepiej,wrescie sama je i czuje sie lepiej. :1luvu:
bogusika1

bogusika1

Post » Pt gru 07, 2012 10:35 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Cieszę sie ,ze już jest poprawa. Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Post » Nie gru 16, 2012 15:46 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Doczytuję, cieszą adopcje, trzymam kciuki za chrowitki i pozdrawiam wszystkich zaglądających na wątek :ok:
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro sty 16, 2013 21:30 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Chwile była cisza, a tu: były wieści od nowej właścicielki Madzi, wszystko u kotko w porządku, zdrowa, dobrze się trzyma i dom nowy bardzo dobrze się nią opiekuje.
Mase kotów się przewinęło przez dom Pani Marty, ja się pogubiłem ile ich było na szczęście adopcje idą całkiem całkiem.
Mam na DT dwa piękne koty, oba awaryjnie zabierane ze schroniska bo były w złym stanie. To niesamowite że po 2-3 dniach w spokoju i z opieką oba wyglądają diametralnie inaczej.
Szukam im domów stałych, a są to:
Sylylwester, znaleziony 31 grudnia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
to młodziutki około 8-9 miesięczny kocurek, taki mruczak co najbardziej lubi być ze swoim człowiekiem i nikim innym,troche wycofany i przestraszony po przeżyciach, ale dochodzi do siebie

I Al Pacino, przystojniak rozrabiaka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
około 2 letni piękny kocur, kruczoczarne futro, charakter wyluzowanego kocurrrra, bardzo przyjazny wobec ludzi i innych kotów.
Oba pilnie szukają domów, kontakt na PW albo 607332996

krist

Post » Czw sty 31, 2013 23:16 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Srebrny kocurek, Silver, wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony.
Bardzo sympatyczny, troche neurotyczny. Nie miał lekko, na ogonie czuć stare złamania, jedna strona futra była przypalana i jest jeszcze lekko szorstka, oko prawe jeszcze w leczeniu ale będzie dobrze.
Sympatyczny, wskakuje na kolana i mruczy, lubi kontakt z człowiekiem. Wobec innych kotów troche nieufny, chciałby dominować.
Jest taki śmieszny, to młody kocur ale zachowuje się dostojnie. Czasem syknie żeby go nie dotykać, a czasem sam wskoczy na kolana i zaczyna tańce. Myśle że ktoś kto chce mieć niezależnego kota z charakterem będzie z Silvera bardzo zadowolony. No i to piękny, niebieski kot :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kontakt w sprawie adopcji 607332996 lub krist7@wp.pl

krist

Post » Czw sty 31, 2013 23:31 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Jak zawsze najpiękniejsze koty, można znaleźć u Was :ok:
Piękny, podobny do mojego Silverka :1luvu:
Na wątku Snikusia zaproponowałam pomoc w ogłaszaniu tej kociej piękności.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob lut 02, 2013 15:27 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

dzięki za ofertę, z ogłoszeniami daje sobie radę
tu zdjecia dzisiejsze z seji do ogłoszeń:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

krist

Post » Pon lut 04, 2013 13:20 Re: PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

:ok:
Jest naprawdę śliczny. Zapewne szybko znajdzie domek, czego mu życzę z całego serca.
A te piękności ze zdjęć powyżej znalazły domki?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]