Józefów, Kubuś ma dom! Jego bracia też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2012 9:34 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Chatte pisze:I ja dziękuję :1luvu:

Niestety nie mam chętnego na zrobienie wydarzenia Żbikowi na FB...

Podniosę prośbę.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt lis 30, 2012 9:43 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Chatte pisze:Szukam kogoś, kto zrobi wydarzenie Żbikowi na FB JoKota.
Szalony Kot odpisała że nie da rady...
Albo chociaż jakieś porady, jak to zrobic samej...
Chatte pisze:I ja dziękuję :1luvu:
Niestety nie mam chętnego na zrobienie wydarzenia Żbikowi na FB...
Prosisz o wydarzenie na FB JoKota więc się nie zgłaszam bo tam mnie nie ma i nie mogę.. Ja kiedyś umiałam tylko prywatne takie na moje nazwisko :|
Tekst rozumiem, że to byłby przekopiowany pierwszy post? :wink:
Czy raczej przekopiowany ten post:- viewtopic.php?f=13&t=148502&start=15#p9422686 - gdzie można znaleźć zdjęcie?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 30, 2012 9:56 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Myślę, że jakiekolwiek wydarzenie na FB będzie dobre.
Doradzono mi, że na FB JoKota jest duży ruch i tam chłopak ma spore szanse...

Może być wydarzenie na Ciebie, namiary do mnie:
Monika: 509 867 237, e-mail: mprzybys@euromail.pl

Dozgonna wdzięczność zapewniona...

A tak w ogóle, zdecydowałabym się nawet na płatny DT (oczywiście do czasu znalezienia stałego domu) - ten kot nie może wrócić tam gdzie był...

Szkoda, że jeszcze nie ma zdjęć z Koterii.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt lis 30, 2012 9:59 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Dobrze idę tam. Muszę poszukać zdjęcie skąd tam radę przekopiować. Potem gdy dołączysz do moich znajomych wprowadzę Ciebie jako administratora żebyś mogła wszystko edytować.
Już znikam :wink: Jeśli chodzi o Osoby z JoKota zaproś Ich jak najwięcej do wydarzenia :)
Tytuł rozumiem, że ten sam co wątka? Help - szukam jakiegokolwiek jego ogłoszenia - potrzebuję zdjęcie - większe - tego nie przyjęło, - jest komunikat że jest za małe :( :|

Proszę - http://www.facebook.com/events/46786321 ... ext=create
Ostatnio edytowano Pt lis 30, 2012 10:12 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 30, 2012 10:11 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Zdjęcie duże z fotosika:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=382713a2aaa74860

Sorry, że tak chaotycznie, ale pisze w przerwach pomiędzy burzą mózgów w pracy...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 10:14 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Dzięki, dzięki.

Masz ode mnie zaproszenie :D
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 10:27 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Tak se myślę (nie żebym miała "pęd" na robienie ogłoszeń, bo już mi bąbelki uszami wychodzą od stukania ogłoszeń :oops: ), że gdyy pojawiły się nowe zdjęcia... to należałoby nieco przepracować tekst, dać nowy tytuł i zdjęcia i dalej wrzucac ogłoszenia...

Może taka zmasowana kampania coś da? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 30, 2012 10:29 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Chatte pisze:Dzięki, dzięki.
Masz ode mnie zaproszenie :D
Wiem, wiem! Domyśliłam się że to Ty po pierwszym komentarzu - zaproszeń od nieznajomych raczej nie przyjmuję :wink:
Już jesteś administratorem! Zaprosiłam znajomych i udostępniłam wydarzenie na swojej tablicy - może zauważy je ktoś i dołączy i zaprosi znajomych :ok: Pechowo - teraz nie ma prawie nikogo ani na forum ani na FB. Ja też już znikam do pracy :wink:
Dopisz w tytule wątka marmurek - może prędzej ktoś go zauważy :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 30, 2012 12:55 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

onika wklej linka do fb na pierwszą stronę do posta.

Małgoś CA i Zosia meksykanka walnęły po 50 ogłoszeń. CA poszło pw.

Dziękuję bardzo.

Monika zadzwoń do Koterii i zapytaj jak kot. Poproś Izę-wetkę.Przypomnij proszę o fotach (powołaj sie na mnie) i o ogłoszeniu Żbika na ich stronie.Wczoraj posłałąm jej maila z tekstem i twoimi fotami.
Mam pogrzeb dziś i wsio się poplątało czasowo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 30, 2012 13:16 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Napisałam prośbę do http://www.facebook.com/PomagajmyKotom o wklejenie wydarzenia na ich tablicę, nawet na swoim profilu i na stronie głównej widziałam informację że to sama tam wkleiłam i zniknęło :( Wiem, że było widoczne bo wtedy też udostępniła to jedna z koleżanek chociaż do wydarzenia nie dołączyła :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 30, 2012 13:28 Re: Józefów, marmurkowy Żbik - DT/DS na już! czas do 3.XII

Ta jeeeeeeeeest!

Już wkleiłam linka.

ASK@, napisz jak mam się rozliczyć za ogłoszenia

Najświeższe wieści z Koterii.
Kot ponoć w porządku, ale jeszcze nie było zabiegu. Ot, kolejka "potrzebujących".
Zdjęcia będą po południu - mam czekać.
Zawinszowałam jeszcze testy na FIV. Kot miał strupy na łepetynie i poszarpane ucho, widać bojowy z niego kocur 8) .
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 18:19 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Nie spadamy Żbiku!

Jak w tytule: w grę wchodzi także płatny DT.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 18:43 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

krzycz jak będą nowe zdjęcia...
oraz nowe wieści
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 30, 2012 19:16 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

meksykanka pisze:krzycz jak będą nowe zdjęcia...
oraz nowe wieści

to ja będę krzyczeć chyba.Chyba że Koteria na maila Chatte puści.Podałam i jej wraz z tekstem.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 30, 2012 19:19 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Oooo, to ja zapóźniona jestem 8O

Nic jeszcze nie mam.............

krzycz ASK@, krzycz!
Obrazek Obrazek

Chatte

[poprzednia][następna]