Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 20, 2012 19:30 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

anita5 pisze:.......I sporo łabędzi, spore stado, a jeden, który od pewnego czasu tu jest, sam. .......

Łabędzie łączą się w pary na całe życie. Jeśli jedno z pary umrze, to drugie zostaje samo do końca życia. Takie to romantyczne ptaszki.

Świetnie, że Bamboszek ma się dobrze w nowym domku :)
I Balbinka taka dzielna :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lis 22, 2012 12:44 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

amyszka tu zagląda nie raz nie dwa... wiec sobie pozwoliłam wpisać tu taką prośbę -

dagmara-olga pisze: viewtopic.php?f=8&t=148261

Karmel od amyszka prosi o głos, bardzo prosi.
Ja też.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 22, 2012 18:24 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Głosowałam już! :D

Kurcze, dopiero mi się w piecu porządnie teraz zaczęło palić, normalnie porażka... :twisted: Koty już protestują.
A na dodatek rozbiłam zegarek mój naręczny, ulubiony, stłukło się szkiełko i przestał chodzić. I okropnie mi smutno. Nawet nie mam kiedy pójść do zegarmistrza. :|

Teraz oczywiście Balbinka na kolanach :D Posikała się na spodnie jak należy. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lis 22, 2012 21:05 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

zegarek się naprawi a Balbinka jest słiiit :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lis 23, 2012 18:27 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Dziś był ciężki dzień w szkole.
Teraz ciężki wieczór przy piecu. Pali się, ale nie tak, jak powinno. Eh...

Koty, wiedząc jaka jestem palaczka świetna już zaczynają zajmować strategiczne miejsca w łóżku. Kołdra plus dwa koce - można się nieźle umościć. Alusia opiekuje się Elfinkiem, matkuje jej okropnie, i czasem też przygarnia Edusia, który uwielbia tulić się do szylkretek, ale tak w sumie to on krąży między Alą, Yasminką i Maćkiem. Przyjaźnie są wielkie, naprawdę.
A Czapsi ostatnio śpi na mojej głowie, co mi się bardzo podoba, bo ona bardzo fajnie grzeje. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lis 23, 2012 19:29 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

A to dobre - nie od parady Czapsi ma na imię tak jak ma :mrgreen: :wink:

mahob

Post » Sob lis 24, 2012 19:52 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

anita5 pisze:A Czapsi ostatnio śpi na mojej głowie, co mi się bardzo podoba, bo ona bardzo fajnie grzeje. :D

Tak jak moja Helenka i też mi to bardzo pasuje :D
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Pon lis 26, 2012 16:28 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Faktycznie, skoro Czapka, to czapka!! :D Bardzo fajnie jest mieć koło twarzy takie pachnące, czapsinkowe futerko.

Dziś świętuję z Klocusiem 8 lat razem! Pamiętam jak dziś, wyszedł z transporterka i polizał mnie po ręce. I przepadłam, i tyle lat już to trwa, jest takim moim, bardzo moim Klocusiem.
Tradycyjne podziękowania dla ryśki za tego słodkiego kotka :1luvu:

Oczy mi znowu siadły, płakałam od rana na lekcjach, normalnie ciekły mi łzy, muszę się jutro dostać do okulisty...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lis 26, 2012 16:29 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

alinka6 pisze:
anita5 pisze:A Czapsi ostatnio śpi na mojej głowie, co mi się bardzo podoba, bo ona bardzo fajnie grzeje. :D

Tak jak moja Helenka i też mi to bardzo pasuje :D

Helenka kuleczka :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 27, 2012 14:38 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

dagmara-olga pisze:amyszka tu zagląda nie raz nie dwa... wiec sobie pozwoliłam wpisać tu taką prośbę -

dagmara-olga pisze: viewtopic.php?f=8&t=148261

Karmel od amyszka prosi o głos, bardzo prosi.
Ja też.
Morf

Dziękuję dagmarko :1luvu:

Trzecie miejsce zdobył nasz Karmelito :D

A za ten piec i ciepełko kciuki Anitko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lis 29, 2012 17:59 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Karmelito :ok:

Ledwo zipię, mam masę pracy w pracy i poza. Ale to nic nowego. Teraz Eleli postanowił pomruczeć mi na kolanach.

Dostałam dziś cały album fot Marylki i Zuzu, byłych tymczasek, które mieszkają razem w Gliwicach. Marylka jest starsza od Zuzu o rok, obie tri, przecudne, bardzo się pokochały i mają się świetnie. Co cieszy.
A Zuzu nadal ma takie wielkie uszy, zdziwione oczka i czarną plamę na czółku. :D

Balbinka potrafi się wspinać na tapczan oraz boleśnie drapać. 8)

A dziś jeden uczeń mi zwrócił uwagę, że mam ręce podrapane przez kota. Z takim znawstwem... :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lis 29, 2012 19:20 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Dobre wieści z nowego domku to jest to ! :D
A ja tam u siebie jeszcze coś dl Ciebie wrzuciłam :wink: :lol: Wiem że padasz na nos ,wybacz ... :mrgreen:

Balbinka ... :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lis 30, 2012 13:22 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

anita5 pisze:A dziś jeden uczeń mi zwrócił uwagę, że mam ręce podrapane przez kota. Z takim znawstwem... :wink:

A to znawca tematu :lol:

Cieszą dobre wieści z domku :) :ok:

mahob

Post » Nie gru 02, 2012 14:24 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Nowy mój bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=148608

Kosmetyki Avon dla mężczyzn, w sam raz na prezent.

Dziękuję alince6 za te rzeczy.

:D :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie gru 02, 2012 18:39 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

Mam od pewnego czasu przerypane.
Teraz doszło jeszcze to, że Albercik chyba się zbiera z tego świata... :cry: Nie wiem, jak to będzie w ogóle... Nie chcę.
Biedny staruszek.
I to teraz, kiedy miał jechać do swojego domu.
Ale chyba już nigdzie nie pojedzie.
Jest mi dziś ogromnie smutno.
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]