miszelina pisze: Troje ludzi zastanawia się nad konkretnymi kotami, ale nie zapeszam.![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze: Troje ludzi zastanawia się nad konkretnymi kotami, ale nie zapeszam.![]()
miszelina pisze:O adopcje Berty zatroszczyła się osoba, która ją znalazła i finansowała. Nie wiem niestety, kto jest tym nowym domkiem.
wasza asia pisze:miszelina pisze:O adopcje Berty zatroszczyła się osoba, która ją znalazła i finansowała. Nie wiem niestety, kto jest tym nowym domkiem.
A wiadomo, gdzie ta osoba znalazła takiego cudownego kota?
wasza asia pisze:O, to może w takim razie, jak kiedyś już będę mogła mieć swojego kota, zamiast iść do schroniska, przejdę się po krakowskich piwnicach?
Bardzo się cieszę z nowych adopcji, zwłaszcza ze Stasi, bo ona już długo czeka. A nasze łobuzy idą razem, tak? Czyli koniec końców dobrze się stało, że tamci poprzedni chętni(którzy ich chcieli na jedynaków) się rozmyślili.
wasza asia pisze:Czyli jednak zdecydował się na dwójkę? Bardzo fajnie dla dzieciaków.
miszelina pisze:wasza asia pisze:Czyli jednak zdecydował się na dwójkę? Bardzo fajnie dla dzieciaków.
Moja pomyłka![]()
To nie ten pan, ale bierze dwójkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 125 gości