Józefów, Kubuś ma dom! Jego bracia też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 28, 2012 19:56 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

Dziewczyny to istny marmurek z umaszczenia, ogłaszajcie gościa gdzie się da pod hasłem, że umaszczony niezwykle.
Wielkie kciuki :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro lis 28, 2012 20:04 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

No marmurek, ale bardzo ciemny. Grzbiet ma prawie cały czarny.
Jest trochę brudny, ale futro ma miękkie jak u królika. No i miziasty jak się patrzy. Pokocha każdego. Za mną poszedł do samochodu jak pies, widziałam jak odprowadzał innych klientów wodociągów. Ale nikt się nie zainteresował...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro lis 28, 2012 20:56 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

Nie mam doświadczenia w ogłaszaniu kotów, na fejsbuku też bywam rzadko.

Wymyśliłam mu takie ogłoszenie:

Pięknie umaszczony Żbik szuka domu.
To nie jest zwykły burasek. Ten ma niecodzienne umaszczenia nazywane „marmurowym”. Na brązowym futerku widoczne są czarne wzory układające się w pręgi i plamy.
Ma około dwóch lat, więc jest kotem młodym, ma przed sobą wiele lat życia.
Najprawdopodobniej został wyrzucony z dotychczasowego domu i trafił na budowę, gdzie dokarmiali go robotnicy. Przemieszkał z nimi jakieś trzy miesiące, ale budowa się kończy, pracownicy wyjechali, kota nie zabrali. Na razie przebywa w lecznicy, gdzie zostanie wysterylizowany. Nie może wrócić na „stare śmieci”, przyzwyczajony do ludzi nie da sobie rady na wolności.
Żbik jest kotem bardzo przyjacielskim, pokocha każdego człowieka, który będzie go karmił i głaskał.
Poszukujemy dla niego bezpiecznego domu: najlepszy będzie dom bez możliwości wypuszczania kota bez dozoru. Potencjalny domek będzie poproszony o zgodę na wizytę przed i poadopcyjną oraz podpisanie umowy. W Warszawie i okolicach dowieziemy kota gratis.
Tel……….. mail………..

Oceńcie proszę...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Śro lis 28, 2012 22:15 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

Podrzucę koteczka :!: :!: :!:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw lis 29, 2012 6:56 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

Kot siedzi w klatce B12.Z pierwszej ręki wiem (od Koteriowej Halinki co to wczoraj była w Koterii),ze kot przecudny.Duży,pięknie umaszczony i strasznie do ludzi lgnący.
Monika, może na cito u CA pakiet zamówić?Namiar na Ciebie?Bo na Koterię to na pewno-bo może uda się ,że pójdzie stamtąd. Podam nr do Izy co zajmuje się adopcjami by umieścić w ogłoszeniu. Niech ogłasza CA i w weekend. Postaram się i ja coś klepnąć. Może ktoś pomoże w tym?Choć kilka sztuk?
Prosimy i o FB dal Żbika!!!

W ogłoszeniu powinno się chyba dopisać,ze nie tylko DS potrzebny ale i tymczas na czas szukania domu.
No i w takim wypadku dom wychodzący w bezpiecznej okolicy też mile widziany.Dowóz ew zapewnimy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lis 29, 2012 6:57 Re: Józefów, buras z wodociągów szuka DT/DS

Monika ,napisz w tytule,ze czas do poniedziałku.A potem dom albo ulica.To ważne!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 29, 2012 7:39 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Zmieniłam tytuł.
Wrzuciłam na miau.adopcje trochę skrócona wersję ogłoszenia (jeszcze się nie pokazało :( ).

Nazwałam go Żbik, bo duży i naprawdę przypomina tego dzikiego kota (choć naturalne żbiki są ciut jasniejsze).

ASK@ - teraz jadę do fabryki i dzisiaj w ciągu dnia będę miała młyn, nawet nie wiem kiedy zajrzę na forum.
Możesz napisać do CA? Zapłacę za pakiet...
Namiary na mnie - telefon 509 867 237, mail: mprzybys@euromail.pl

I jeszcze jedna prośba: czy ktoś mógłby założyć miziakowi wydarzenie na FB?

Pięknie umaszczony Żbik szuka PILNIE swojego miejsca na ziemi.
To nie jest zwykły burasek. Ten ma niecodzienne umaszczenia nazywane „marmurowym”. Na brązowym futerku widoczne są czarne wzory układające się w pręgi i plamy.
Ma około dwóch lat, więc jest kotem młodym, ma przed sobą wiele lat życia.
Najprawdopodobniej został wyrzucony z dotychczasowego domu i trafił na budowę, gdzie dokarmiali go robotnicy. Przemieszkał z nimi jakieś trzy miesiące, ale budowa się kończy, pracownicy wyjechali, kota nie zabrali. Na razie przebywa w lecznicy, gdzie zostanie wysterylizowany. Nie może wrócić na „stare śmieci”, przyzwyczajony do ludzi nie da sobie rady na wolności.
Żbik jest kotem bardzo przyjacielskim, pokocha każdego człowieka, który będzie go karmił i głaskał.
Poszukujemy dla niego bezpiecznego domu: najlepszy będzie dom bez możliwości wypuszczania kota bez dozoru. Potencjalny domek będzie poproszony o zgodę na wizytę przed i poadopcyjną oraz podpisanie umowy. W Warszawie i okolicach dowieziemy kota gratis.
Tel 509 867 237 mail mprzybys@euromail.pl

Juz muszę spadać :( , wściekły dzień się szykuje....
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lis 29, 2012 8:25 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

napisałam do CA.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 29, 2012 8:34 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

ASK@ jesteś wielka!

Poprosiłam Szalonego Kota o FB.

I już naprawdę spadam - nie posiedzę w biurze, dziś praca terenowa.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lis 29, 2012 8:43 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Iza z Koterii (bardzo jej dziękuję :1luvu: ) dopiero jutro będzie mogła mu foty porobić. Wrzuci go na stronę do adopcji-ale też jutro.
Prosiła o foty takie jakie mamy.To szybciej się go umieści a potem ich zdjątka dorzuci. Z domu puszczę dopiero bo je pozmniejszać trzeba.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 29, 2012 11:29 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

CA ma puścić dziś choć 50 ogłoszeń.
Dzięki wielkie. :1luvu:
Monika, troszkę zmodyfikowałam tekst :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 29, 2012 12:56 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

A rób z moimi wypocinami co tylko zechcesz :D
Ja początkująca w te klocki, więc na chwytach duszoszczipatielnych się nie wyznaję.

Foty na wątek wrzuciłam najlepsze :oops: , z tych które wykonałam. reszta nie nadaje sie do publikacji, bo obiekt przewaznie jest rozmazany albo wyszedł tylko czubek ogona...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lis 29, 2012 14:47 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Podrzucimy marmura wyżej :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 29, 2012 15:03 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

Asiu, Chatte...
jakby była potrzeba to mogę jeszcze troszkę ogłoszeń dla kociastego powbijać.
I tak dziś jestem za nogę do kompa przywiązana...
Tłumaczę notki oraz wbijam ogłoszenia. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw lis 29, 2012 15:19 Re: Józefów, buras szuka DT/DS na już! ma czas do 3.XII

To prześle pw.Znaczy sie skopiję.
Dzięki Zosiu!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]