Trzymam za kota kciuki, oby w końcu się udało do niego dotrzęć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Basiu, strasznie mi przykro z powodu Maciusia. W Tobie była jedyna nadzieja......Teraz już nie mam nadziei, że ktoś pomoże temu koteczkowi
horacy 7 pisze:EVA2406 pisze:Basiu, strasznie mi przykro z powodu Maciusia. W Tobie była jedyna nadzieja......Teraz już nie mam nadziei, że ktoś pomoże temu koteczkowi
Jest już cudowny DT dla Maciusia tylko Maciuś musi zostać złapany.Dziękuję![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje chłopaki po zabiegach dobrze juz biegają,blizna po przepuklinie malutka.Wet z nas nie zdarł wziął tylko za kastrację po 90 zł ,przepuklinę zrobił gratis.Dziękuję.Ja wczoraj trochę się przeforsowałam i byłam nieżywa do wieczora i noc teraz powoli się zbieram.Zaczynają dzwonić telefony w sprawie tymczasów może w końcu znajdą się domki.Szukam też wśród znajomych.
horacy 7 pisze:EVA2406 pisze:Basiu, strasznie mi przykro z powodu Maciusia. W Tobie była jedyna nadzieja......Teraz już nie mam nadziei, że ktoś pomoże temu koteczkowi
Jest już cudowny DT dla Maciusia tylko Maciuś musi zostać złapany.Dziękuję![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje chłopaki po zabiegach dobrze juz biegają,blizna po przepuklinie malutka.Wet z nas nie zdarł wziął tylko za kastrację po 90 zł ,przepuklinę zrobił gratis.Dziękuję.Ja wczoraj trochę się przeforsowałam i byłam nieżywa do wieczora i noc teraz powoli się zbieram.Zaczynają dzwonić telefony w sprawie tymczasów może w końcu znajdą się domki.Szukam też wśród znajomych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Iza KaeR, MIKI03, taizu i 202 gości