Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Prawdopodobnie w okresie gdy dość aktywnie tworzyłam dużo wydarzeń. Podczas Pikniku gdy poznałam Danusię już Cię znałamASK@ pisze:Też nie pamiętam kiedy sie poznałyśmy. Wiem,że Dankę znasz osobiście.
A my dziś do weta. Na kontrolę z Julką.Jest lepiej po podaniu czegoś tam (za diabła nazwy tego cholerstwa nie mogę zapamiętać).Oczko też lepiej po zmianie kropli. Apetyt też powrócił. Szyszka dopiero w sobote jak antybiotyk z 7 dni pobierze.TŻ nazywa ją Kapucynka bo mu z twarzy z małpiatką się kojarzy.
Ujawnię się trochę później - narazie wątek widać bo przed chwilą prawie równocześnie dopisały się dwie osobyASK@ pisze:Proszę zajrzeć i podnosić.Pilna sprawa.Nasze okolice. - viewtopic.php?f=13&t=148502
Już się zameldowałamASK@ pisze:Proszę zajrzeć i podnosić.Pilna sprawa.Nasze okolice.
viewtopic.php?f=13&t=148502
Zameldowałam sięASK@ pisze:Proszę zajrzeć i podnosić.Pilna sprawa.Nasze okolice.
viewtopic.php?f=13&t=148502
ASK@ pisze:Forumowiczkai zjawkama ciuszki na bazarek.Proponowała ,że je do mnie podeśle bym se obhandlowała.
Bardzo, bardzo jej dziękuję.
Jednak ja mało gramotna w tym jestem, aparat kiepski a i czasu mało.![]()
Bardzo proszę o pomoc w bazarku.Ciuszki dośle się wtedy na właściwy adres.
ASK@ pisze:ASK@ pisze:Forumowiczkai zjawkama ciuszki na bazarek.Proponowała ,że je do mnie podeśle bym se obhandlowała.
Bardzo, bardzo jej dziękuję.
Jednak ja mało gramotna w tym jestem, aparat kiepski a i czasu mało.![]()
Bardzo proszę o pomoc w bazarku.Ciuszki dośle się wtedy na właściwy adres.
Mogę prosić o pmoc w bazarkowaniu?
Agnieszka, nie tłumacz się.Wie każda z nas jak to jest z czasem.Zawsze go brakuje![]()
Wetowskie wieści: Julka dalej na antybiotyku do pyszcznie , Szyszka na zastrzykach antybiotykowych.W sobote kontrola.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości