Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:dzikak zaoferowała znalezienie tymczasu, jeśli to nie Maciuś
dzikak pisze:taizu pisze:dzikak zaoferowała znalezienie tymczasu, jeśli to nie Maciuś
Nie proponowałam nigdy tymczasu dla Maciusia. Proponowałam pomoc w złapaniu. A jeżeli to nie Maciuś, podejmę się dalszych poszukiwań.
taizu pisze:dzikak pisze:taizu pisze:dzikak zaoferowała znalezienie tymczasu, jeśli to nie Maciuś
Nie proponowałam nigdy tymczasu dla Maciusia. Proponowałam pomoc w złapaniu. A jeżeli to nie Maciuś, podejmę się dalszych poszukiwań.
Pisałam o oferowaniu znalezienia, a nie o daniu tymczasu. Przepraszam, byłoby czytelniejsze, gdybym napisała "pomoc w znalezieniu" a nie "znalezienie"
wat pisze:No właśnie nie mamy tymczasu. Zresztą jak to byłby inny, olsztyński kot, nie zze Szczytna, to też przecież potrzebuje pomocy na zimę tak samo jakby to był Maciuś
dzikak pisze:Cały czas się rozglądam za miejscem dla kota i myślę nad tym. Póki co bezskutecznie. Na miau nie znam prawie nikogo, więc ciężko mi uderzyć do kogoś, kto mógłby ewentualnie kota przyjąć. Moi znajomi z Olsztyna zakoceni, więc też bez szans. A tu trzeba się streszczać, bo zima idzie
dana2509 pisze:wat pisze:No właśnie nie mamy tymczasu. Zresztą jak to byłby inny, olsztyński kot, nie zze Szczytna, to też przecież potrzebuje pomocy na zimę tak samo jakby to był Maciuśdzikak pisze:Cały czas się rozglądam za miejscem dla kota i myślę nad tym. Póki co bezskutecznie. Na miau nie znam prawie nikogo, więc ciężko mi uderzyć do kogoś, kto mógłby ewentualnie kota przyjąć. Moi znajomi z Olsztyna zakoceni, więc też bez szans. A tu trzeba się streszczać, bo zima idzie
Zastanawiam się czy aby ten kot jest takim, któremu pomóc to znaczy zabrać do domu?
Może się przecież okazać, że pomóc mu można jedynie zapewniając ciepłą budkę i karmę
joanna3113 pisze:Postaram się zidentyfikować Maciusia jak najszybciej, tylko nie wiem co dalej.
meksykanka pisze:Kochani.
Jako założycielka i moderatorka wątku dostałam ofertę DT dla Maćka (doświadczony DT).
Jest tylko ogromna prośba o pomoc w złapaniu Maciusia i ewentualne przetrzymanie do czasu transportu do DT.
Bardzo proszę o pomoc żeby zakończyć tę smutną Maćkową epopeję.
dzikak pisze:To ja go po to szukałam, żeby został na ulicy?!Nie. W miejscu, w którym jest nie ma szans postawic mu nawet budki. Kot nie przeżyje zimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: KotSib i 67 gości