FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparcie !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 27, 2012 22:39 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Catka pisze:
ryb-ka pisze:Odezwał się do mnie czlowiek z Bielska poszukujacy kota. Niestety moje tymczasy nie nadają się, ze wzgledu na to, ze są wychodzące.
Może u Was coś się dla niego znajdzie?
Kot ma być dorosły, raczej o spokojnym chrakterze, korzystający z kuwety. Mieszkałby z mieszkaniu i okolo 12 godzin byłby sam.
Jak już chętny to trzeba mu jakiegoś kota znaleźć :)

Prześlij proszę na pw namiary na tego człowieka

Może by mu się Nula spodobała :wink:
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Wto lis 27, 2012 22:46 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

A dobry ten człowiek? Wiecie żeby on się Nulce spodobał :wink: Bo ta wolna chata przez 12 godzin dziennie to chyba faktycznie Nulce by się podobało - cały dzień święty spokój :ryk:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Wto lis 27, 2012 22:48 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Miya2 pisze:A dobry ten człowiek? Wiecie żeby on się Nulce spodobał :wink: Bo ta wolna chata przez 12 godzin dziennie to chyba faktycznie Nulce by się podobało - cały dzień święty spokój :ryk:

Jej wystarczy hamak na kaloryferze i jakieś perpetuum mobile do karmy i kuwety - ludzie i inne koty niekoniecznie przydatne ;)
Ps: Chociaż jak ostatnio Galerianki były na pokazie kotów rasowych (wszak to rasa 'polskie leśne') to Nulka się nawet przyszła przytulić do Pańcia.
Pps: Ale by było, gdyby jako jedynaczka Nulka się okazała demonem głasków i myrczała 24h/dobę :mrgreen:

dzikafretka

Post » Śro lis 28, 2012 9:49 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

dzikafretka pisze:Dziewczyny, trzeba zmienić nazwę strony fundacji na Facebooku, ta z Was, która jest administratorem musi wejść na http://www.facebook.com/username i tam wybrać stronę, którą zarządza, a następnie wpisać dla niej nazwę np: zmienmylos.
I po zapisaniu tego, na stronę FB fundacji będzie można wejść przez link http://www.facebook.com/zmienmylos.
Teraz adres FB dla fundacji jest za długi, żeby go podawać w podstronach.

Ponawiam prośbę.

dzikafretka

Post » Śro lis 28, 2012 10:19 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Miya2 pisze:A dobry ten człowiek?

Nie wiem czy dobry, trzeba będzie go sprawdzić :)
Dostał namiary na fundację - mam nadzieję, że jakiś kot wpadnie mu w oko.
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Śro lis 28, 2012 11:32 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

dzikafretka pisze:
Miya2 pisze:A dobry ten człowiek? Wiecie żeby on się Nulce spodobał :wink: Bo ta wolna chata przez 12 godzin dziennie to chyba faktycznie Nulce by się podobało - cały dzień święty spokój :ryk:

Jej wystarczy hamak na kaloryferze i jakieś perpetuum mobile do karmy i kuwety - ludzie i inne koty niekoniecznie przydatne ;)
Ps: Chociaż jak ostatnio Galerianki były na pokazie kotów rasowych (wszak to rasa 'polskie leśne') to Nulka się nawet przyszła przytulić do Pańcia.
Pps: Ale by było, gdyby jako jedynaczka Nulka się okazała demonem głasków i myrczała 24h/dobę :mrgreen:

No ja ją dokładnie o to podejrzewam :twisted:

Miya2

Post » Śro lis 28, 2012 21:49 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Od dwóch dni nie mogę wyświetlić strony Fundacji (serwer nie odpowiada). Szukam domu dla maleńkiego kociaka, którego wyleczyłam z KK. Sama mam już dwa koty i dwa psy. Nie podołam z utrzymaniem kolejnego kota. Jest to już mój trzeci tymczas w tym roku, oby ostatni.

Gu-Gu

Od: Sob sie 04, 2012 10:53

Post » Czw lis 29, 2012 10:17 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Czemu nikt nie zajrzał na bazarek? viewtopic.php?f=20&t=148469
:cry:

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Czw lis 29, 2012 11:34 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Lili - dziękujemy :)

Gu-Gu - chwilowo mamy awarie strony. Mam nadzieję, że jeszcze dziś ruszy ale to już niezależne od nas, musimy czekać.
Część naszych zwierzaków można podejrzeć np tutaj: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/UFM/
Napisz coś więcej o kociaku, może masz zdjęcie?

dzikafretka - spróbuj proszę skrócić adres do fb na tiny.pl , może to wystarczy?

Mamy niedobre wieści o łapce kotki Czarusi , kości w ogóle się nie zrastają :( Jeśli przez najbliższe 2 tygodnie nic nie ruszy będziemy musieli rozważyć amputację .
Ostatnio edytowano Czw lis 29, 2012 12:40 przez _bubu_, łącznie edytowano 1 raz

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Czw lis 29, 2012 12:17 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Biedna koteńka, mam nadzieję że jej nie boli ta łapka. Kotki na trzech świetnie sobie radzą więc nawet jeśli amputacja będzie konieczna nie będzie tak źle. Trzymam kciuki za łapkę i za domek bo kicia jest cudna :ok:

Bianka jest już po zabiegu usuwania ząbków, wszystko poszło dobrze, teraz dziewczyna ma pięć ząbków w buzi ale powinno jej to przynieść ogromną ulgę bo pani weterynarz powiedziała że musiały ją pierońsko te zęby boleć.

Miya2

Post » Czw lis 29, 2012 16:27 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

_bubu_

Post » Czw lis 29, 2012 16:28 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

_bubu_

Post » Czw lis 29, 2012 20:17 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Zrobiłam kociakowi kilka ogłoszeń.
http://tablica.pl/oferta/harnas-do-adop ... 7141e;r:;s:
Zdjęcia słabe, ale aparat mam marny a fotograf ze mnie też nie lepszy.
Może w sobotę uda mi się zrobić lepsze przy dziennym świetle i na lepszym tle.
Kiciuś już jest zdrowy. Potwierdziła to dzisiaj wetka. Został odrobaczony, za dwa tygodnie powtórka. Walczymy jeszcze ze świerzbem w uszach, ale to jest do opanowania i nie zagraża życiu jak KK i skrajne wygłodzenie jakiego doświadczył.
Załatwia się do kuwety, jest przymilny i bosko mruczy.

Gu-Gu

Od: Sob sie 04, 2012 10:53

Post » Sob gru 01, 2012 19:20 Re: FZL - B-B - wątek zbiorczy - nasze koty proszą o wsparci

Miya2 pisze:Nie no, Kitek z Tycjanem są boscy i mogę się założyć o ciastko :mrgreen: , że szybko znajdą super kitkowo-tycjanowy domek.
Jak to zobaczyłam w waszym wątku to się rozpłynęłam z zachwytu :1luvu:
http://www.youtube.com/watch?v=JNjbNARZIvc

Miya wiszę Ci ciastko :mrgreen: :ok:
Super kitkowo-tycjanowy domek się odnalazł, mam nadzieję, że chłopaki będą tam szczęśliwe i nie dadzą nowym opiekunom za bardzo popalić :wink:

Już tęksnię :crying:

dzikafretka

[poprzednia][następna]