DO ZAMKNIĘCIA-w białaczkowym domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 14:48 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

Scan zamówienia żwirku.
ObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie lis 25, 2012 21:03 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

Coś na poprawę nastroju.

Cała prawda o kobietach! :)
Nie czytam żadnych instrukcji.
Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-)
Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy" :-)
Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne.
To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"

Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pon lis 26, 2012 20:54 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

Świetny tekst Meg, szczególnie ostatnia linijka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lis 27, 2012 14:39 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

kamari pisze:Świetny tekst Meg, szczególnie ostatnia linijka :mrgreen:

Jakże prawdziwy :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Wto lis 27, 2012 15:11 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

meg11 pisze:
kamari pisze:Świetny tekst Meg, szczególnie ostatnia linijka :mrgreen:

Jakże prawdziwy :mrgreen:

znałam ten ostatni tekst :ok:
przypomniał mi od razu o takim "kawale " :oops: -ale to nie o mojej tesciowej,bo na plaże nie chodzi :wink:
co teściowa robi na plaży?
-szykuje sie do piachu...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 27, 2012 20:45 Re: w białaczkowie.Ruben zaginął.,Kornelia (TM) Kizia(TM)

Witaj Bozenko :cry: czytałam lecz nie miałam odwagi nic napisać...Napiszę teraz że to nie tak miało być i nie zasłużyłaś na tyle cierpienia.Twoje koty też nie :( Tyle na raz...Bardzo mi przykro i tak smutno...
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lis 28, 2012 6:24 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

:cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 28, 2012 17:03 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

Może kiedyś wszystko się odmieni :( ....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro lis 28, 2012 17:19 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

lidka02 pisze:Może kiedyś wszystko się odmieni :( ....

tak kiedyś to mnie pochowają Lidziu na tym "łez padole" :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 28, 2012 17:37 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

BOZENAZWISNIEWA pisze:
lidka02 pisze:Może kiedyś wszystko się odmieni :( ....

tak kiedyś to mnie pochowają Lidziu na tym "łez padole" :(

Bożenka mnie też wszytko wnerwia , byłam wczoraj karmić koty i babka mówi że bym na jej murku nie zostawiala grzecznie bo była straż miejska u niej i dostała upomnienie że karmi i rozmnaża koty ...A to ja karmie i sterylizuje ten mały jest z tego muru .Musiałam kotą zostawioć koło pojemnika a tam psy się zlatują ..nie ma gdzie bo jest magazyn kaery i mnie szlag trafia ...Pokłóciłam się dziś ze strażą i powiedziałam jak maja problem to niech mi dadzą mandat a i tak nie przestane karmic ...Wkórwia mnie już wszystko , nie widze po mału już w tym sensu , ratujesz a i tak umieraja dbasz , karma dobra , warunki dobre i wszystko na marne ...Karmisz , mokniesz tracisz kase bo burmistrz nie da a tu debile ci tak wyjada ......Chyba odpuszczę sobie ze wszystkim ...... :( Może jakoś będą zyły ...

lidka02

Post » Śro lis 28, 2012 17:47 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

Juz Ci pisałam,ze pod szkola chodzi strasznie chuda bida,to na pewno albo rodzeństwo Figielka co jest u puszatka,albo mamusia.Juz ze 3 dni widze ,że siedzi pod szkoła,chodzi za kazdym,a ja nie mam co z nia/nim zrobić.Boje sie to raz cos przytachać do domu,kasy nie mam to dwa i miejsca gdzie ew.ją.jego wepchać tez nie mam :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 28, 2012 17:54 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

Ja pierdziele wszędzie to samo :(

lidka02

Post » Śro lis 28, 2012 18:05 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

lidka02 pisze:Ja pierdziele wszędzie to samo :(

u Ciebie gorzej,u mnie na tarasie moge sobie stawiac jedzenie ile mi pasuje i nikt mi nie gada,ze karmię :( Moze Lidka nos jedzenie (ale kontakt z pp mialas to chyba nie powinnas tak łazić)i zostawiaj az zjedza i zabieraj.Wtedy nie beda się czepiać

co do olewki urzędników to powinnas wiedziec jedno:skoro dzieci maja w głebokiej mimo ustawy i srodków na to to tym bardziej koty będą mieli w nosie...
Prawda jest taka,że koty były nim je karmiłas,ja karmiłam i beda jak przestane je karmić.Bo w tej chwili mam nieoddane długi i nie mam za co kupić żarełka :( W tej chwili i moim się kończy sucha,a ja nie wiem jeszcze nic na ten temat..co kupie i kiedy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 29, 2012 15:09 Re: w białaczkowie-ZA TM:Rumcio,Kornelka ,Kizia,Ruben zaginą

Kizia wspominkowo.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Nie gru 02, 2012 21:49 Re: w białaczkowym domu,ciężki rok...

Dziewczyny moze ktoś może pomóc Bożenie w kupieniu troche karmy do zwierzakow .....

lidka02

[poprzednia][następna]