Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 11:11 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Z DS Houdiniego, obecnie Precla:

"witam ponownie,
proszę go jak najszybciej od nas zabrać! jest nie do zniesienia!
oczywiście, jest to żart. nie ma mowy o oddaniu tego małego szaleńca. Precel jest naprawdę niezłym gagatkiem. przez ostatni tydzień "ustawił" sobie psa tak, że robi z nim co chce. spi w jego posłaniu, bawi się jego ogonem, łapie go za nos (ale bez pazurów). pies co jakiś czas warczy na niego, ale od razu odchodzi na bok. nie widać po nim, żeby chciał atakować, tylko raczej warczy odstraszająco. nie pozwalamy kotu jedynie jeść z jego miski.
[dalej kwiecisty i szczegółowy opis, co je, ile je, ile siusia, ile kupa i w jakich godzinach dostaje głupawki ;) ]"

Rozumiecie, że mało nie zeszłam z rana na zawał? Na podglądzie w skrzynce tylko pierwsze zdanie mi się wyświetla :twisted:
Obrazek
Cyklista ;)

A jak przy odwożeniu małego mówiłam, że psa sobie ustawi, to cała rodzina szła w zaparte, że to absolutnie niemożliwe, bo pies jest dominantem i w ogóle ma charakter. Tiaaa... :ryk:
Obrazek

Ale niesamowite jest, jak się koty zmieniają w DS - nawet takie malutki. U mnie Houdini był raczej wyciszonym, spokojnym kociakiem, bawiącym się akurat tyle, ile powinien (żebym się nie martwiła) i sypiającym cichutko gdzieś w kąciku.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lis 26, 2012 11:51 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

To i uwaga ludzka tak skutkuje. Jak kot jest pierwszy czy drugi, to od razu gwiazdor mu się włącza.
W stadzie tego tak nie widać, każdy cichszy i swoją robotą się zajmuje.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 26, 2012 12:02 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Obrazek

Ta fotka rozłożyła mnie na łopatki :lol: Ja tu widzę szanse na kocio-psią przyjaźń. Kanapa łączy stworzenia małe i duże.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon lis 26, 2012 12:05 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Szalony Kot pisze:To i uwaga ludzka tak skutkuje. Jak kot jest pierwszy czy drugi, to od razu gwiazdor mu się włącza.
W stadzie tego tak nie widać, każdy cichszy i swoją robotą się zajmuje.

Martyna, bo zapomniałam - czekam na zgodę z DS, żeby fotę z psiurem wrzucić na FB ;)

OKI

Post » Pon lis 26, 2012 12:06 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

rastanja pisze:Ta fotka rozłożyła mnie na łopatki :lol: Ja tu widzę szanse na kocio-psią przyjaźń. Kanapa łączy stworzenia małe i duże.

To nie kanapa tylko psie posłanie ;)
Na kanapę wolno tylko kotu :mrgreen:

OKI

Post » Pon lis 26, 2012 12:49 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

OKI pisze:
rastanja pisze:Ta fotka rozłożyła mnie na łopatki :lol: Ja tu widzę szanse na kocio-psią przyjaźń. Kanapa łączy stworzenia małe i duże.

To nie kanapa tylko psie posłanie ;)
Na kanapę wolno tylko kotu :mrgreen:

O matko jedyna... :ryk:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon lis 26, 2012 13:10 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

No i prawidłowo... :piwa:
We wszystkich znanych mi psio-kocich domach rządzą koty!
I tak pies ma dobrze - jeszcze kot mu nie wszedł pod sam nos i nie każe się miziać :lol:
No i jak niby nie pozwolić takiemu słodkiemu maleństwu nie wchodzić na kanapę? :mrgreen:
Gratulacje i oby tak dalej z adopcjami :ok: :ok: :ok:

elaelisheva

Od: Nie wrz 30, 2012 14:08

Post » Pon lis 26, 2012 13:17 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Dobrze powiedziane - "jeszcze" :twisted:
Ja mówiłam, że tak będzie, to nie chcieli mi wierzyć :mrgreen:
no cóż, długo nie musiałam czekać ;)

i smsik od Huncwota: 'Kicia Wally ma się świetnie, jest zywy aktywny skacze szaleje lubi ludzi i je ze smakiem. Prosze o maila to wysle zdjecia :-)'
Hehehe, Duży nie gada po polsk - wyjątkowo mu pierwsze imię Huncwota nie podeszło :ryk:

OKI

Post » Pon lis 26, 2012 13:44 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Duży sam zmieni na coś Huncwotopodobnego (w wersji jegojęzycznej) jak go lepiej pozna.

elaelisheva

Od: Nie wrz 30, 2012 14:08

Post » Pon lis 26, 2012 19:00 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Szalony Kot pisze:Tak właśnie myślałam, że to psie posłanko :mrgreen:
i spoko, czekam na zgody zawsze :)

Można się chwalić :mrgreen:

OKI

Post » Pon lis 26, 2012 19:20 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

Precel rządzi :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lis 26, 2012 20:18 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

iwona66 pisze:już starczy ładowania :mrgreen:

No więc nie starczy, jak się okazuje...
Albo padła ładowarka, albo akumulatorki... Bardzo możliwe, że łobadwa :twisted:
I o ile mam nowe akumulatorki w zapasie (nienaładowane, oczywiście), o tyle drugiej ładowarki niet.
I się dopiero okaże, co padło, bo kontrolka w ładowarce, to padła już daaaawno :?
Ale jak se rozp...ę nowe akumulatorki spsutą ładowarką, to będę bardzo wnerwiona...

OKI

Post » Pon lis 26, 2012 20:59 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

OKI pisze:
iwona66 pisze:już starczy ładowania :mrgreen:

No więc nie starczy, jak się okazuje...
Albo padła ładowarka, albo akumulatorki... Bardzo możliwe, że łobadwa :twisted:
I o ile mam nowe akumulatorki w zapasie (nienaładowane, oczywiście), o tyle drugiej ładowarki niet.
I się dopiero okaże, co padło, bo kontrolka w ładowarce, to padła już daaaawno :?
Ale jak se rozp...ę nowe akumulatorki spsutą ładowarką, to będę bardzo wnerwiona...

złość piękności szkodzi :piwa:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lis 26, 2012 21:42 Re: Z piekła rodem... Foster ['] Nowe kocięta :( s70, foty s

No niestety, wygląda na to, że jednak ładowarka :?

Bardzo dziękuję Miłym Gościom Zuz-Catom za odwiedziny, papu i maści :1luvu:
Teraz możemy się smarować od stóp do głów ;)
I za wymizianie srajdków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Srajdkom się przyda bardzo socjalizacja w nowych rękach - wpadajcie częściej :1luvu:

Witalis melduje, że mu kurtka Ciotki bardzo smakowała :twisted:

Idę rozdawać serduszka :1luvu:

OKI

[poprzednia][następna]