Moderator: Estraven
Wszystkiego co najlepsze i dużżżżżooooooo tuńczyka...
kamari dobrze że lat nie mylisz
sto lat dla czarnulki 

kamari pisze:Różne mam wady, ale totalny brak pamięci momentami wybija się na czoło. To, że za nim podam własną datę urodzin muszę się głęboko namyślić i sięgnąć po dowód w celu sprawdzenia peselu, to małe piwo, bo są znacznie ważniejsze daty![]()
Przyszłam dzisiaj do domu z wielką puszką tuńczyka tylko dla Małej Czarnej. To wielki smakołyk Czarnuszki, został kupiony na specjalną okazję - jej urodziny. Odtrąbiłam sto lat, zorganizowałam panience samotnie spokojne pożarcie ryby. Czarna i mąż spokojnie to przeczekali, po czym zaczęli się dziwnie patrzeć - jedno z wdzięcznością i zadziwieniem, drugie tylko ze zdziwieniem.
W końcu mąż zapytał:
- Co jest?
- No jak to co, urodziny Czarnuszka.
- Aha...szkoda tylko, że były miesiąc temu.....
A nie mógł mi podpowiedzieć?![]()
Jedyną kocią datą, jaką pamiętam, jest przybycie Kitłasia - w Wigilię.Już niedługo minie 12 lat
![]()
Mała Czarna 26 października skończyła 8 lat. Stawia dzisiaj spóźnionytort tuńczykowy

kamari pisze:Nie do końca wiem ile mam kotów. Kiedy próbuję je policzyć, to się rozbiegają na wszystkie strony i szczególnie czarne mi się dwoją
BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Nie do końca wiem ile mam kotów. Kiedy próbuję je policzyć, to się rozbiegają na wszystkie strony i szczególnie czarne mi się dwoją
łoj Marysia to na pewno juz syndrom zbieraczki zaliczasznie wiesz ile masz kotów,a to już według kryteriów ekspertów tego forum -zbieractwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot] i 59 gości