RatMaga pisze:Rozumiem, że ja też mogę? To mój głos idzie dla KAN.
pewnie że możesz, głos policzony
RatMaga pisze:Rozumiem, że ja też mogę? To mój głos idzie dla KAN.
isabell36 pisze:RatMaga pisze:Czy dobrze zrozumiałam, że można jeszcze zamówić kalendarz? Bo oczywiście kwestia przedpłaty uciekła mi z głowy.
jeszcze można zamówić, dopiero wysłałam zdjęcia i czekam na projekt
zapraszam
Animalon a Ty - domawiasz jeszcze kalendarz ???

jasdor pisze:Chyba można jeszcze zagłosować?
Mój głos konsekwentnie na AFN
I pytanie mam :
Chcę jeszcze 1 kalendarz. Razem 3. Można jeszcze?
Jeszcze dziś wyślę pieniążki na trzeci kalendarz i dopłatę do 2 poprzednio zamawianych.
andzelika1952 pisze:.... być może nikt nie wie jak mi jest ciężko i niezręcznie wobec weta bez spłacania długu. Mnie nie chce się rano wstać aby jakoś żyć i w miarę funkcjonować, bo o niczym innym nie myślę tylko jak przeżyć z kotami kolejny dzień. Na dzień dzisiejszy mamy po wszystkich wpłatach od Was i od innych darczyńców 1804,08 zł na koncie. Kupuję po kilkanaście puszek dla kotów na dzienne wyżywienie. Maluchy, które otrzymały prawie 2 tygodnie temu surowicę przeciwko pp powinny być już zaszczepione aby je zabezpieczyć przed kolejnymi chorobami. Za co Z czego mam spłacać dług jak nie wystarcza na jedzenie. W tej chwili płacę za każdą tabletkę na odrobaczenie. U innych wetów nie mogę kupować ponieważ są dwa razy drożsi. Jeśli u mojego weta za szczepionkę na pięć chorób płacę 60,00 to u innych 80 - 90 zł. Codziennie dochodzą nowe kotki. Wiem , powinnam powiedzieć dość - tylko którym? Które mają zostać na dworze i zamarzać, głodować bez jakiejkolwiek szansy na dom. Dzisiaj dostałam telefon,że jest kotka z trzema małymi z chorymi oczkami po przebytym kocim katarze i chlamydiozie. Opiekująca się nimi na podwórku kamienicy osoba znalazła już domy dla pięciu , było ich 8. Ta trójka jest najbardziej chora i nie przetrwa zimy na podwórku / są urodzone we wrześniu /.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości