30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 22:12 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Obrazek
Obrazek

małe na terenie zajezdni.
Obrazek

mama małych

Obrazek

Obrazek
Obrazek

zarośniety chaszczami teren

Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro sie 22, 2012 22:43 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Mieszkańcom chaszcze nie przeszkadzają, wspólnota odsyła od jednej do drugiej pani...
nie ma komu skosić , jak zwykle u nas to bywa. Jutro dzwonimy znowu. :roll:
Trzymajcie kciuki za skoszenie trawy / :roll: / :strach:
Obrazek

cypisek

Post » Czw sie 23, 2012 12:25 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Trzymamy mocno :ok: :ok:
I pozdrawiamy, miau, miau :kotek: :kotek:
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pt sie 24, 2012 12:52 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

ps. Piętulek z nami już prawie rok :) :birthday:
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Wto sie 28, 2012 22:26 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

berushkaa pisze:ps. Piętulek z nami już prawie rok :) :birthday:

Jak ten czas leci.... ile to już Piętaszce zleciało tych szczęśliwych dni i nocy. Pieszczot , pełnej miseczki i mizianek bez liku. Bardzo bardzo się cieszę. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Śro sie 29, 2012 19:31 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Cudne te kociaki, napatrzeć się nie można :1luvu: .

Cypisku a może znasz Ty, albo ktoś inny, kogoś z Wolina albo bliskich okolic Wolina? Potrzeba jest wizyta przedadopcyjna dla małej suczki z Nowego Targu i druga w Koszalinie dla suczki ze schroniska w Mielcu.

Wątek suczki z Mielca na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... %C4%87-dom
Czy ta z Nowego Targu ma wątek to nawet nie wiem...
Bardzo proszę o pomoc........
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon wrz 03, 2012 22:27 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Nie znam z Wolina nikogo./przepraszam za późną odpowiedz/.

U nas dużo się dzieje, nie wiadomo gdzię ręce włożyć , napiszę jutro bo dziś już padam.
Dziękuje ,że z nami jesteście..
Obrazek

cypisek

Post » Śro paź 31, 2012 14:01 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Kochani bardzo prosze o nie wpłacanie pieniązków na kociaki na moje konto wszystkie przelewy prosze kierować do cypiska.
Mam problemy z kontem.
Nadal bardzo prosimy o wasze wsparcie idzie najgorszy okres dla kociaków
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob lis 03, 2012 0:30 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

POMAGAMY KOTECZKOM
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon lis 05, 2012 23:04 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

monika74 pisze:Kochani bardzo prosze o nie wpłacanie pieniązków na kociaki na moje konto wszystkie przelewy prosze kierować do cypiska.
Mam problemy z kontem.

Prosimy w imieniu kotów i dla kotów.
Obrazek

cypisek

Post » Pon lis 05, 2012 23:34 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Pamiętacie mamę małych kotów na zajezdni.

Obrazek

Po zabiegu ,gdy dochodziła do siebie, okazało sie ,ż e Jaśmina / takie dostałą imię/ . doskonale reaguje na nie, zachowywała się tak jakby od zawsze w nim mieszkała. Ujmujące było też to ,że gdy udawała się do kuwety, to tak mocno drapała , żeby zwrócić uwagę , jak to ona z niej korzysta . . /100 procent/.Bardzo przytulaśna, wie do czego służy łóżko/ a co/ . :kitty:. Nie mieliśy serca , aby wystawić ją na zajezdnię / aura też nie sprzyjała/ deszcze /. Jaśmina ma chwilowy tymczas, szukamy dla niej domu. Kotka doskonale dogaduje się z psami i innymi kotami.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Czw lis 15, 2012 7:57 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

monika74 pisze:Kochani bardzo prosze o nie wpłacanie pieniązków na kociaki na moje konto wszystkie przelewy prosze kierować do cypiska.
Mam problemy z kontem.

poproszę o nr konta cypiska
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Pt lis 16, 2012 0:18 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Następna zima przed nami. Jednych kociaków nie widać , są inne nowe. Skąd one się biorą to nie wiadomo, podrzucone, wyrzucone. Wszystkie głodne i czekające na miseczkę.
Potrzebna karma, mokra , sucha. Dużo kociaków zasmarkanych, dostają antybiotyki w jedzonku. Oby zima nie była taka okrutna. Został znaleziony kotek, okazało sie ,że ma padaczkę . Póki co trwa walka o jego ,życie. Może ktoś mógłby pomóc w opłacaniu leków, wizyt. :oops:

wątek w moim podpisie ..koty p. Jadzi..str.83. viewtopic.php?f=13&t=126612&start=0
cypisek pisze:Nie jest dobrze, całą noc przespał, ale w południe miał atak , krótki...potem za chwilę wznowa...jakiś taki mniejszy ale wyginało go okropnie...dostał zastrzyki.., kroplówka. Cały dzień jest mało kontaktowy , leży. Nie wygląda to dobrze. Jutro jest ten mój lepszy wet.zobaczymy...biedny jest okrutnie. Nie chce jeść...no, noc przed nami.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie lis 25, 2012 22:57 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Na zajezdni, została postawiona nowa szafka , która robi za kocią jadalnię. Poprzednia dosłownie się rozsypała. Kociaki mają wygodny dostęp do jedzenia, także te które przyjdą póżniej , spokojnie mogą tam się najeść.

Została złapana i już jest po sterylce ta oto mała tri. Okazało się ,ze jest łagodna, bezproblemowa. Głaskana , włącza traktorek.. wie do czego służy kuweta. Takich kotów jest najbardiej żal wypuszczać. :( Żeby tylko miała dom..

Kotka szuka dt, ds. Może chociaż na początek, ktoś zechciał by ją adoptować wirt. Kotka nie ma imienia, propozycję >?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie lis 25, 2012 23:21 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Prosimy o wsparcie dla kotów. Jest już coraz zimniej, kociaki potrzebują więcej jedzonka. Prosimy o wsparcie.

Obrazek
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]