Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakam23 pisze:Znaleziony rudzielec Okolice Suwałk, treść ogłoszenia jakie dałam w różnych miejscach proszę o pomoc:
Od około 3 tygodni przychodzi do nas na parapet piękny kotek(mieszkamy na parterze) i nie mogę już patrzeć, jak biedny szuka domu, którego najpewniej nie ma. Nie mogę wziąć go do domu, gdyż mam już 3 koty i to dwa właśnie podwórkowe przygarnięte. Kotek jest kocurem ma około 1-3 lata i wygląda na kotka rasowego. Nie jestem znawca ale może Wy ocenicie bo mi się wydaje, że dachowiec to on nie jest.. Jest rudej maści ale widać pręgi na ogonku i całym futrze. Ostatnio siedział na parapecie całą noc. Karmimy go ale do domu nie możemy wziąć tym bardziej, że nasze koty kiepsko reagują na niego. Kotek jest przyjazny i widać, że szuka miłości i przytulenia. Podejrzewam, że się komuś znudził i go wywiózł:( Potwory... Zwykły dziki dachowiec nie przechadza się po osiedlu tylko ucieka, a ten nazwaliśmy go Tofik, jest przyjazny i towarzyski widać, że wychowany z ludźmi. Proszę o pomoc - może znajdzie się ktoś z dobrym sercem aby kocur miał jakieś schronienie - zbliża się zima... jedyny jego mankament to jego prawe uszko, które jest trochę uszkodzone w przeszłości, ale co tam uszko:)
Mam w domu Brytyjczyka i 2 kotki przygarnięte, nie dam rady wziąć czwartego. Dodatkowo jeszcze te przygarnięte chorują mi często więc sporo pieniążków idzie na weterynarza.
Może ktoś znajdzie się komu wpadnie w oko i pokocha go ze zdjęcia.
Jestem z okolic Suwałk więc dowóz jest do uzgodnienia, mogę go nawet na własny koszt dowieźć gdzieś aby go ktoś chciał tylko przygarnąć.
Zdjęcie poniżej a kontakt do mnie gosiakam231@wp.pl
moniczkaa1975 pisze:W Kielcach przy ul. Leśnej znalazłam kota czarnego z białymi dodatkami niewykastrowanego. Może komuś zginął? Z kota jest totalny miziak, tyle że nie nadaje się do współżycia z innymi kotami. Moje koty atakuje, więc jeśli nie znajdę mu domu, to będę musiała go wykastrować i wypuścić
CatAngel pisze:http://www.nasze-koty.pl/ogloszenia/rudy-kawaler-do-wziecia-od-zaraz.html
Przepiekny kocuro pomieszkuje w przychodni w gminie Wodzierady,
felin pisze:moniczkaa1975 pisze:W Kielcach przy ul. Leśnej znalazłam kota czarnego z białymi dodatkami niewykastrowanego. Może komuś zginął? Z kota jest totalny miziak, tyle że nie nadaje się do współżycia z innymi kotami. Moje koty atakuje, więc jeśli nie znajdę mu domu, to będę musiała go wykastrować i wypuścić
Może jak gościa odjajczysz, to mu agresja przejdzie.
Piękny jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 49 gości