Japońskie,azjatckie KOCIE gadżety, KONIEC - dziękuję!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 0:11 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Przepraszam, a kiedy ja zalicytowałam 91 za lampkę, bo ani nie pamiętam, ani nie mogę znaleźć :oops: Dawalam +1 za CZARNEGO kotka, czyli podkladkę :oops:
PS Jeśli kotek jest do kontaktu, to mogę dać 91+, ale on mi na bateryjkowego wygląda :oops:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lis 25, 2012 0:42 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

taizu pisze:Czarny kotek +1 zl

a bo widzisz - kotek + cyfra 1 sprowadziło mnie do numeru 1 zamiast do 4 b) :) dobrze, że zauważyłaś! poprawione.

a lampka do kontaktu, ale tylko ładowana w kontakcie, bo normalnie bezprzewodowa :) bateryjek nie ma, w środku wbudowany akumulator. jak w aparatach cyfrowych ;) kabelek wyjmowany.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie lis 25, 2012 0:44 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Fleur pisze:

a bo widzisz - kotek + cyfra 1 sprowadziło mnie do numeru 1 zamiast do 4 b) :) dobrze, że zauważyłaś! poprawione.

a lampka do kontaktu, ale tylko ładowana w kontakcie, bo normalnie bezprzewodowa :) bateryjek nie ma, w środku wbudowany akumulator. jak w aparatach cyfrowych ;) kabelek wyjmowany.

A to poproszę za 91 :) bo mi lampka potrzebna

taizu

Post » Nie lis 25, 2012 0:46 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

dorzucam jeszcze foto lampek i ich kabelków ;-)

Obrazek

Fleur

Post » Nie lis 25, 2012 0:50 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

taizu pisze:
Fleur pisze:

A to poproszę za 91 :) bo mi lampka potrzebna

tylko uściślenie - kiedy kotek połączony kablem z kontaktem, wtedy się ładuje i nie zaleca się nim świecić ;) świeci jak jest samopas. czy mimo to 91? :D

Fleur

Post » Nie lis 25, 2012 0:54 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Fleur pisze: tylko uściślenie - kiedy kotek połączony kablem z kontaktem, wtedy się ładuje i nie zaleca się nim świecić ;) świeci jak jest samopas. czy mimo to 91? :D

A na ile takiego świecenia starczy po naładowaniu?

taizu

Post » Nie lis 25, 2012 1:04 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

taizu pisze:
Fleur pisze: tylko uściślenie - kiedy kotek połączony kablem z kontaktem, wtedy się ładuje i nie zaleca się nim świecić ;) świeci jak jest samopas. czy mimo to 91? :D

A na ile takiego świecenia starczy po naładowaniu?

hmmm na opakowaniu takiego info nie ma, a ja je świeciłam tylko do zdjęć. ale mam b. podobną, działającą na tej samej zasadzie - świeci ok. 10 godzin (zależy na której mocy). Ładuje się ją kilka godzin, ale nie dłużej, niż 10. Jak moja mi się wyładuje, to podłączam ją na noc, rano odłączam i śmiga.

wygoda dodatkowa jest taka, że służy mi w nocy jako pochodnia a i pod szafę z nią zaglądam ;)

Fleur

Post » Nie lis 25, 2012 1:40 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

To poproszę 91 zł

taizu

Post » Nie lis 25, 2012 2:23 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

ok :flowerkitty:

Fleur

Post » Nie lis 25, 2012 13:34 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

a ja zapytanie mam :wink: :
kiedy planujesz wysyłać fanty?i czy jest możliwość [za dopłatą oczywiście]opcji pocztowej expresowej?

chciałabym część rzeczy ofiarować chrześnicy na Mikołaja,a jadę ku niej w weekend 8-9 XII,więc tak do piątku musiałabym ww przedmioty mieć.

i tak się zastanawiam[biorąc oczywiście poprawkę na pocztę polską i inne wypadki losowe] czy byłaby możność wysyłki już we wtorek?

bacca

Od: Pt cze 11, 2010 18:58

Post » Nie lis 25, 2012 14:47 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Fleur nie będziesz miała może jeszcze takich ślicznych kocio-fantów? lampo-kotów, kocio-cążków do paznokci? Hm? :)
Obrazek
Obrazek

Ciri

Od: Sob gru 11, 2004 12:40

Post » Nie lis 25, 2012 19:21 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

bacca pisze:a ja zapytanie mam :wink: :
kiedy planujesz wysyłać fanty?i czy jest możliwość [za dopłatą oczywiście]opcji pocztowej expresowej?

chciałabym część rzeczy ofiarować chrześnicy na Mikołaja,a jadę ku niej w weekend 8-9 XII,więc tak do piątku musiałabym ww przedmioty mieć.

i tak się zastanawiam[biorąc oczywiście poprawkę na pocztę polską i inne wypadki losowe] czy byłaby możność wysyłki już we wtorek?

proponuję, żeby te 3 fanty, które licytujesz, zakończyć wcześniej, tj w sobotę o 15:00? wtedy w poniedziałek powinien dojść przelew i wysłałabym priorytetem poniedziałek-wtorek, co Ty na to?

Ciri pisze:Fleur nie będziesz miała może jeszcze takich ślicznych kocio-fantów? lampo-kotów, kocio-cążków do paznokci? Hm? :)

możliwe, że coś będzie :) już po zakończeniu tego bazarku, tj. po 3 grudnia. nie jestem w stanie przewidzieć co się trafi, ale postaram się dorwać jakieś fajne kociości. a na teraz z cążek mam jeszcze takie, jakbyś była zainteresowana, w kupterazie za 15 zł ;):

Obrazek Obrazek

Obrazek

Fleur

Post » Pon lis 26, 2012 8:36 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Donoszę, że paczucha doszła - ślicznie dziękuję za podkładkę z niebieskim kiciem - jest bardzo ładna :!:
Kokeshi już w użyciu :wink:
:kotek:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon lis 26, 2012 9:16 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

Fleur pisze:proponuję, żeby te 3 fanty, które licytujesz, zakończyć wcześniej, tj w sobotę o 15:00? wtedy w poniedziałek powinien dojść przelew i wysłałabym priorytetem poniedziałek-wtorek, co Ty na to?

Wszystko fajnie,ale mam nadzieję jeszcze powalczyć o fanty inne,a tu już przesuwanie terminu raczej nie przejdzie :wink:

niech zostanie po staremu,może się uda

1-92
4b-32

bacca

Od: Pt cze 11, 2010 18:58

Post » Pon lis 26, 2012 19:59 Re: Japońskie,azjatyckie KOCIE gadżety na Cmentarniaki - NOW

nr 16 -18 zł

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

[poprzednia][następna]