Kocięta mają już domy! :))) Wszystkie są w Poznaniu! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 24, 2012 15:11 Re: Śliczne kocięta czekają na dom! Gniezno,Poznań - 3. dom!

Wszystkie kociaki mają już rewelacyjne domy! :) :) :)

Zastanawiające jest tylko to, że wszystkie z prowincji trafiły do samego Poznania!
Odbierając maile i telefony odnosiłem wrażenie, że w Poznaniu w ogóle nie ma kociąt.
Zakładając, że połowa z zainteresowanych oferowała dobry dom dla kota, to spokojnie mógłbym wyadoptować kilkanaście kociąt!
Poznaniacy! Weźcie się do pracy!

mapi_

Od: Wto sie 07, 2012 22:17

Post » Sob lis 24, 2012 15:54 Re: Kocięta mają już domy! :))) Wszystkie są w Poznaniu! :)

To pewnie kwestia przyjętych kryteriów.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob lis 24, 2012 16:29 Re: Kocięta mają już domy! :))) Wszystkie są w Poznaniu! :)

Być może.

Ja nie pytałem jaki jest średni dochód na osobę w rodzinie albo co pan/pani zrobiłaby w sytuacji, gdyby dziecko uderzyło kota i kot w "odpowiedzi" by je podrapał.
Pomimo tego uważam jednak, że domy są znakomite :)

A poznaniacy mają chyba poważniejsze sprawy na głowie, niż szukanie domów dla kotów: viewtopic.php?f=1&t=148342

mapi_

Post » Sob lis 24, 2012 17:31 Re: Kocięta mają już domy! :))) Wszystkie są w Poznaniu! :)

O dochody też bym nie pytała, ale o parę innych kwestii tak.
Sądzę że kocięta nie nadają się do domów z małymi dziećmi, które jeszcze nie rozumieją, że to nie pluszak i nie należy go miętosić.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob lis 24, 2012 17:41 Re: Kocięta mają już domy! :))) Wszystkie są w Poznaniu! :)

O sporo rzeczy pytałem.
Jeszcze więcej pytań zadawali nowi opiekunowie i na tej podstawie również można było wiele wniosków wyciągnąć.

Tak na marginesie - dzieci w jakim wieku uznajesz za odpowiednie do współmieszkania z kotem? (oczywiście wiem, że mogą być odchylenia w jedną i drugą stronę i że w gruncie rzeczy bardzo dużo zależy od rodziców).

mapi_

[poprzednia]