agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
Co będziemy dzisiaj robić? mas jakiegoś pomysła?![]()
KOko jak zawse wesoła
To ja chętnie z wami pobiegusiam po pokojach i kuchni. Bo w kuchni są wysokie szafki

Mikula
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOko jak zawse wesoła
tosiula pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
To ja chętnie z wami pobiegusiam po pokojach i kuchni. Bo w kuchni są wysokie szafki![]()
Mikula
Myszolandia pisze:ja to nawet nie śmiem w tej kwestii pyskować
kussad pisze:Bardzo Wam obydwu dziękuję - myślałam, że nawet Wy tego nie widziałyście. Cóż, u nas napisałam to o takiej porze, że popołudniu gdy już zaczął się weeckend nikt tego nie zauważyłMyszolandia pisze:MaryLux pisze:kussad pisze:Bardzo proszę trzymajcie za mnie kciuki od wieczora... Duża mówi że mnie zacznie głodzić, ma wielką tremę zwłaszcza od czasu choroby Mikusia[*] przed wszelkimi narkozami i ludzi i zwierząt i boi się...![]()
![]()
Jak pamiętacie wtedy po jakimś leku u Mikusia[*] ujawniła się padaczka, która jak wiecie nie reagowała na żadne leki....Wczoraj nie chciałem załatwić się do pustej kuwetki i Duża dziś chce chodzić za mną i mnie podglądać i dać moje siu... przy okazji wizyty do zbadania...
![]()
Moja Duża zwłaszcza od przedwczoraj chodzi po domu i wącha jak Choco czyli tropiąca suczka. Najbardziej spodobało mi się przerobienie owsa w doniczce w kuchni na kuwetkę i wcale nie przerwałem gdy Duża na mnie krzyknęła... Duży gdy wszedł do kuchni natychmiast zaczął pociągać nosem i krzyczeć na Dużą co tutaj się stało.... Nawet Duży gdy mnie zaczął czuć mówi że termin "Akcji K" cokolwiek to znaczy ma wyznaczyć natychmiast... Podobno nawet czuł rano moją kuwetkę a do niego często przychodzą znajomi i krzyczy na dużą a ja nie wiem dlaczego![]()
![]()
Nie wiem gdzie zniknął ten owies... nawet z kosza na śmieci....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odliczam godziny i idę spać
KOko jak zawse wesoła
tosiula pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
To ja chętnie z wami pobiegusiam po pokojach i kuchni. Bo w kuchni są wysokie szafki![]()
Mikula
agusialublin pisze:tosiula pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
Mikula
Ceść Mikulka![]()
Psyjmujemy Cie do nasej packi co nie Inka![]()
Mozemy pobiegać bo ja lubie biegać i ganiac koteckiRyske i Pyska ganiam po mieskanku. Ale Pysion to taki krochmol i zawse da sie złapać
![]()
U mnie tez som wysokie safki w kuchni ale ja tam jus wlazłamDuza mało zawału nie dostała jak mnie tam zobacyła:twisted:
bo ja taka KOko akrobatka jestem
zwierzak08 pisze:Hej Inka
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
Ja już się powspinałam po Dużej i kazałam się wyszczotkować
MalgWroclaw pisze:Miau, Inko. Florka była na kroplówce.
Fasolka
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
No i ja z Ryśkom i Pysionem tez po Dyzych poskakliśmy, konkretnie o 6 rano. Spali i spali no i pomyśleliśmy ze juz koniec spania tseba im zrobic![]()
Tylko dlacego sie nie ciesyli jak tak po nich skakaliśmy?![]()
A i jesce dodam ze nam Duza nie robi fryzur i nas nie cese.Chyba za krótkie włoski mamy
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
No i ja z Ryśkom i Pysionem tez po Dyzych poskakliśmy, konkretnie o 6 rano. Spali i spali no i pomyśleliśmy ze juz koniec spania tseba im zrobic![]()
A i jesce dodam ze nam Duza nie robi fryzur i nas nie cese.Chyba za krótkie włoski mamy
Wymuś szczotkowanie. To jest całkiem przyjemne. I futerko się robi jeszcze ładniejsze niż dotąd.
Inka doradzająca
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Hejka Inka, wstałaś jus?
KOko jak zawse wesoła
Wymuś szczotkowanie. To jest całkiem przyjemne. I futerko się robi jeszcze ładniejsze niż dotąd.
Inka doradzająca
Ty to mas super pomysły IneckaTo ja powiem dzisiaj Duzej zeby mnie wyscotkowała. I moze jesce niech mi łapki pomasuje i po ogonku podrapie. No i psydałoby nam sie kocie spa zrobić
![]()
A ch ta nasa słuzba taka niemyślaca jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, Silverblue i 21 gości