Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Doberek Monia z koteczkami
Karolek(ona) pisze:
Lila84 pisze:doczekałam się
sunshine pisze:Fajne zdjęcia![]()
Jak ja lubię patrzeć na kocie interakcje i konfiguracje. A przy jednym kocie to niemożliwe.
Mili nadal obserwuje ptaszki przez okno balkonowe? Czy towarzyszka tak jej czas zapełnia, że nie ma już możliwości?
fantasia1983 pisze:oj ja bym chciała drugiego ancymonka ale małż na razie jest przeciwny
kalair pisze:Wszystko w swoim czasie, na pewno kiedyś się przełamie.![]()
Witajcie Kochane!
MonikaMroz pisze:Chciałam dzisiaj w Pepco pokupować sobie jakieś turkusowe dodatki do pokoju ale nic ciekawego nie było. jestem zła bo juz miałam jako takie pomysły. Bo mam brązowo - beżowo w pokoju więc ten turkus tak by ozywił. Ale znalazłam fajne zielone więc chyba będzie brąz z zielonym. Tylko jak to będzie wyglądać ? - "jak g...no w lesie panie reżyserze"
Lila84 pisze:MonikaMroz pisze:Chciałam dzisiaj w Pepco pokupować sobie jakieś turkusowe dodatki do pokoju ale nic ciekawego nie było. jestem zła bo juz miałam jako takie pomysły. Bo mam brązowo - beżowo w pokoju więc ten turkus tak by ozywił. Ale znalazłam fajne zielone więc chyba będzie brąz z zielonym. Tylko jak to będzie wyglądać ? - "jak g...no w lesie panie reżyserze"
ale zielony z brązem też pasujealbo może jakiś pomarańcz
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Hana i 407 gości