SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2012 8:12 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Czy w schronie przydałby się papier z niszczarki do kuwet? Mam dwa wory, które mogłabym podrzucić.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pt lis 23, 2012 18:25 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Jutro lub w niedzielę(pani jeszcze nie zdecydowała)przyjedzie do schr w spr adopcji kotki.Wstępnie była mowa o Dusi.Państwo mają 8 letna kotkę adoptowana że schr i chcą się dokociać.Proszę pomóżcie im i doradźcie jakiegoś kociaka:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 23, 2012 18:31 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

mar_tika pisze:Jutro lub w niedzielę(pani jeszcze nie zdecydowała)przyjedzie do schr w spr adopcji kotki.Wstępnie była mowa o Dusi.Państwo mają 8 letna kotkę adoptowana że schr i chcą się dokociać.Proszę pomóżcie im i doradźcie jakiegoś kociaka:)

A w jakich godzinach będą? Trochę mnie to denerwuje, że ludzie nie umawiają się na konkretne godziny. Przecież nie będę w tym schronisku koczować jutro od 7 do niedzieli do 19. Proszę Was, jak umawiacie się z kimś, to proście o podanie godziny, a nie że oni sobie przyjadą i o, koniec informacji. Pracownicy to im raczej nie doradzą...

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Pt lis 23, 2012 20:40 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Plotkara pisze:
mar_tika pisze:Jutro lub w niedzielę(pani jeszcze nie zdecydowała)przyjedzie do schr w spr adopcji kotki.Wstępnie była mowa o Dusi.Państwo mają 8 letna kotkę adoptowana że schr i chcą się dokociać.Proszę pomóżcie im i doradźcie jakiegoś kociaka:)

A w jakich godzinach będą? Trochę mnie to denerwuje, że ludzie nie umawiają się na konkretne godziny. Przecież nie będę w tym schronisku koczować jutro od 7 do niedzieli do 19. Proszę Was, jak umawiacie się z kimś, to proście o podanie godziny, a nie że oni sobie przyjadą i o, koniec informacji. Pracownicy to im raczej nie doradzą...

Panią poinformowalam że wolontariat w sobotę jest od 9 do 13. a w niedzielę jestem w schr od 9 do 12.

mar_tika

Post » Pt lis 23, 2012 23:13 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kociaki trójka ostatno wyciągnięta ze shroniska do DT do Bytomia powoli dochodzą do siebie, ale gdyby jeszcze chwilę posiedziały w schronie byłoby po nich :( jeszcze na lekach i kroplówkach - przesłałam pieniądze na ich leczenie weterynaryjne.
Kociaki, które pojechały do DT w Katowicach cała czwórka chyba ok nie mam sygnałów niepokojących :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 23, 2012 23:17 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

terenia1 pisze:Kociaki trójka ostatno wyciągnięta ze shroniska do DT do Bytomia powoli dochodzą do siebie, ale gdyby jeszcze chwilę posiedziały w schronie byłoby po nich :( jeszcze na lekach i kroplówkach - przesłałam pieniądze na ich leczenie weterynaryjne.
Kociaki, które pojechały do DT w Katowicach cała czwórka chyba ok nie mam sygnałów niepokojących :D

Wreszcie jakieś pozytywne wiadomości! Oby było takich więcej i nic się już nie działo :ok:

Plotkara

Post » Sob lis 24, 2012 0:50 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

No i jutro pojadą do domku 2 kocurki schroniskowe z adopcji - domek nagrany przez Piotra będą mieszkały w schronsiku PTTK - teren do biegania , cisza spokój i opieka - lepsze to niż schron :D Ewa je jutro zabierze ze schronu kocurki już są wyznaczone w uzgodnienu z Panią Doktor :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 24, 2012 8:20 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

terenia1 pisze:No i jutro pojadą do domku 2 kocurki schroniskowe z adopcji - domek nagrany przez Piotra będą mieszkały w schronsiku PTTK - teren do biegania , cisza spokój i opieka - lepsze to niż schron :D Ewa je jutro zabierze ze schronu kocurki już są wyznaczone w uzgodnienu z Panią Doktor :D

Brzmi świetnie! :ok: Oby więcej kociaków znalazło dom zanim zaczną się mrozy.

Plotkara

Post » Sob lis 24, 2012 10:28 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

U mnie nie jest tak kolorowo, bo wraca z adopcji Czarna. Ludzie właśnie sobie uświadomili, że za długo pracują, jakby wcześniej nie wiedzieli, ile ich nie ma w domu :evil: . mają dziś ją przywieźć.

Wysłałam Marcie fotki i opisy wszystkich kotów do wstawienia na stronę. Są to : Myszka, Kosmitek, Czarna, Tłuszczka i Lola.

Do mnie dzwonią tylko z ogloszeń szylkretkowo-buraskowych. Podaję telefony do osób, które podały mi informację, że mają kociaki. Mam pytanie, czy u Anety i Filomen są jeszcze te buraski, bo nie wiem, czy dalej podawać do Was namiary?
Starszych niestety nikt nie chce, albo jesli już to domy nie takie.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob lis 24, 2012 13:09 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

hej Jaaga, ja mam jeszcze 3 buraski, 2 chłopców i dziewczynkę
ale dziewczynka już wstępnie zamowiona
jutro ma przyjechać jej nowa Pani
także 2 zdrowe chłopaki są gotowe na nowe domki:)
mój nr 604 971 900

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob lis 24, 2012 13:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Mam telefon, bo daję go ludziom. Nie dzwonili ode mnie?

Dziś do nowego domu pojechała Myszka. Mam nadzieję, że tym razem nie wróci, jak poprzednio. Dom z psem i papuga, więc różnie może się zachowywać.

Jaaga

Post » Sob lis 24, 2012 14:04 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

ja mam dwie kotki tri i biało czarna i kocurka buraska bez oczka
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob lis 24, 2012 14:33 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

dzwonią do mnie, ale myślałam, ze to od Tereni, jeśli to tez Twoja zasługa, toszieki
:) trzymam kciuki za Myszke :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob lis 24, 2012 14:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

MarKotek pisze:ja mam dwie kotki tri i biało czarna i kocurka buraska bez oczka

Wiem, że masz stale, więc podaję i mówie, żeby sami dowiadywali się, jakie są.

Jaaga

Post » Sob lis 24, 2012 14:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Zaraz Jaga wstawię je na stronę :)Tymczasy od Ali które w schr przez miesiąc leczone były na grzyba są czyste.Były sprawdzane pod lampą i byly zrobione wyskrobiny nic nie "urosło".Oprócz biało-burego Szarika który jest leczony na KK reszta towarzystwa nadaje sie do adopcji

mar_tika

[poprzednia][następna]