Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Jutro lub w niedzielę(pani jeszcze nie zdecydowała)przyjedzie do schr w spr adopcji kotki.Wstępnie była mowa o Dusi.Państwo mają 8 letna kotkę adoptowana że schr i chcą się dokociać.Proszę pomóżcie im i doradźcie jakiegoś kociaka:)
Plotkara pisze:mar_tika pisze:Jutro lub w niedzielę(pani jeszcze nie zdecydowała)przyjedzie do schr w spr adopcji kotki.Wstępnie była mowa o Dusi.Państwo mają 8 letna kotkę adoptowana że schr i chcą się dokociać.Proszę pomóżcie im i doradźcie jakiegoś kociaka:)
A w jakich godzinach będą? Trochę mnie to denerwuje, że ludzie nie umawiają się na konkretne godziny. Przecież nie będę w tym schronisku koczować jutro od 7 do niedzieli do 19. Proszę Was, jak umawiacie się z kimś, to proście o podanie godziny, a nie że oni sobie przyjadą i o, koniec informacji. Pracownicy to im raczej nie doradzą...
terenia1 pisze:Kociaki trójka ostatno wyciągnięta ze shroniska do DT do Bytomia powoli dochodzą do siebie, ale gdyby jeszcze chwilę posiedziały w schronie byłoby po nichjeszcze na lekach i kroplówkach - przesłałam pieniądze na ich leczenie weterynaryjne.
Kociaki, które pojechały do DT w Katowicach cała czwórka chyba ok nie mam sygnałów niepokojących
terenia1 pisze:No i jutro pojadą do domku 2 kocurki schroniskowe z adopcji - domek nagrany przez Piotra będą mieszkały w schronsiku PTTK - teren do biegania , cisza spokój i opieka - lepsze to niż schronEwa je jutro zabierze ze schronu kocurki już są wyznaczone w uzgodnienu z Panią Doktor
MarKotek pisze:ja mam dwie kotki tri i biało czarna i kocurka buraska bez oczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 139 gości