Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 8:01 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

No teraz już wszystko jasne :)

Bardzo dziękuję Waszej Dużej za zdjęcia, upewniłam się, że miałam rację - najpiękniejsze kotki świata to buraski :love:

Mam śliczną Mańcię, też burasię, i Ona ma futerko jeszcze w innym odcieniu, ileż ten kolor ma odmian :roll:
Obrazek

Mańcia nie lubi gotować ani sprzątać, lubi jeść i bawić się piórkiem i laserkiem :wink:
Pako

Post » Pt lis 23, 2012 8:19 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciociu Pako, w domu u mojej cioci są bure Pralcia i Florka. Florka jest z tego samego podwórka, co ja.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lis 23, 2012 8:34 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Mańcia też była na podwórku, razem ze swoimi dziećmi :cry:

Chyba przyjechali na wakacje, bo to tak w lipcu było :roll:
Pako

Post » Pt lis 23, 2012 8:40 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

A mnie duża zabrała z podwórka, wzięła mnie na ręce i zaniosła do domu. Nie potrzebowała klatki, ani nic, bo zaufałam dużej. Potem wróciła po moje dzieci, one się bardzo bały i drapały, ale przyniosła je, wyleczyła i rozdała. Wiedziałam, że nie wrócę na podwórko po sterylizacji, duża mnie bardzo kocha :oops:
Florka

Florka po prostu musiała się wcisnąć do wątku Nosia, żeby opowiedzieć swoją historię.
ciocia Nosia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lis 23, 2012 8:44 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:A mnie duża zabrała z podwórka, wzięła mnie na ręce i zaniosła do domu. Nie potrzebowała klatki, ani nic, bo zaufałam dużej. Potem wróciła po moje dzieci, one się bardzo bały i drapały, ale przyniosła je, wyleczyła i rozdała. Wiedziałam, że nie wrócę na podwórko po sterylizacji, duża mnie bardzo kocha :oops:
Florka

Florka po prostu musiała się wcisnąć do wątku Nosia, żeby opowiedzieć swoją historię.
ciocia Nosia

Pako mnie i moje kociątka też wzięła do domu "gołymi rękami", kociaczki są już w nowych rodzinach, a ja u Pako razem z czterema innymi rezydentkami: Molly, Melą, Mukki i Milenką

Noś nie gniewaj się za OT, chciałam się przywitać
Mańcia
Pako

Post » Pt lis 23, 2012 22:47 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Mańciu, to Ty jesteś taka mądra jak ja :D
Florka

U nas dzisiaj nie było światła. Duża kupiła takie fajne światełka i paczyłem na cienie, śmiesznie było, inaczej niż zawsze. A, no i jeszcze smażyłem obiad dla Dużej i dla cioci, przy świeczkach smażyłem. A potem było już światło i dostałem wołowinkę na kolację.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lis 23, 2012 23:05 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

jesteś pracowity i odważny Nosiu :ok: :lol: :lol:
Warkotek
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 23, 2012 23:12 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Pako pisze:No teraz już wszystko jasne :)

Bardzo dziękuję Waszej Dużej za zdjęcia, upewniłam się, że miałam rację - najpiękniejsze kotki świata to buraski :love:

Mam śliczną Mańcię, też burasię, i Ona ma futerko jeszcze w innym odcieniu, ileż ten kolor ma odmian :roll:
Obrazek

Mańcia nie lubi gotować ani sprzątać, lubi jeść i bawić się piórkiem i laserkiem :wink:

Ale ślicznioszka :1luvu:
A czy można będzie obejrzeć zdjęcia pozostałych czterech M-koci (nawet, jeśli nie są buraskami :wink: )?

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Sob lis 24, 2012 6:36 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Pako, wstaw tu zdjęcia. Noś zaprasza :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 24, 2012 11:05 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Pako, wstaw tu zdjęcia. Noś zaprasza :D

wstawię, wstawię, jestem dumna z moich eM-kotek, ale teraz razem z Thorkatt i Asu przygotowujemy wysyłki z naszych świątecznych bazarków :D

wieczorem wstawię :ok:
Pako

Post » Sob lis 24, 2012 11:50 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Cześć Noś, ale ciekawie jest u ciebie.
Fajne koleżanki przychodzą w odwiedziny.
Haker zwykły czarny kot

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob lis 24, 2012 15:38 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Najpiękniejsze to są koty czarne. Takie jak Ja, Haker i Fasolka
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 24, 2012 20:47 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Pozwólcie, że przedstawię moje skarby:

Molly - moja kochana jednooczka, rodem z działek
Obrazek

Mela - kochane drobniutkie słoneczko, w kocięctwie piwniczanka (biało-bura) i
Milenka - urodziła się w piwnicy, trzy piętra pod naszym mieszkaniem (czarne koty rządzą)
Obrazek

Mukki - znaleziona przy drodze k/Kątów Wrocł., wyglądała jak maleńki pajączek, a teraz - sami zobaczcie
Obrazek

Mańcia - troskliwa mamusia cudnych dziewuszek - Milki i Misi (teraz to Tosia i Dżeti)
Obrazek Obrazek

cuda moje :love:
Pako

Post » Sob lis 24, 2012 21:58 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Mańcia ma takie bure spojrzenie, jak ja. Dobrze jest być kochaną kotką i kotkiem.
Florka

Dzisiaj przyjechała Ciocia Ania, poszedłem za łóżko. Ciocia nie mogła do mnie przyjść, bałem się obcinania pazurków i się schowałem, duża niepotrzebnie się denerwowała. Przecież wyszedłem na kolację, bo serca kurze nie mogą długo na mnie czekać :wink:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 24, 2012 22:25 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Noś, a ja miałem pracowite popołudnie. Jutro mam obiad na 12 osób.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]