Sorry, ale tytuł wątku kojarzy mi się jednoznacznie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Taaa... Gucio cierpi, więc nic dziwnego, że pije![]()
Sorry, ale tytuł wątku kojarzy mi się jednoznacznie.
anulka111 pisze:MariaD pisze:zabers pisze:znaczy, mądry kotek
Znaczy anulka111 - frajerka
Wole być frajerką wklrecona przez kota niz miec kotka z chorymi nerkami z odwodnienia![]()
Z zemsty rozwazam kare dotkliwa:
1. kolnierz dzien dluzej,
2. karne czesanie,
3. pranie kota z dwa tyg po zdjeciu szwów,
4.karne odrobaczenieskoro juz bedzie u weta
o![]()
Na moim lozku rezyduje Gucio z brzuchem do gory![]()
Smakusi mam rzucac myszke-od dluzszej chwili mi ja podrzuca,bym jej rzucala.
Rys wlasnie zajrzal na lozko i przyszeddl do mnie-dalej podejrzewa,ze zagniezdzil sie obcy w naszym domuchwilowo wiec je-bo sa rzeczy wazne i wazniejsze
O pije z tej samej miski co pil wrog-czyli abazurowy kotek
Wreszcie bede mogla spac nie umierajac ze strachu,czy rano nie znajde bardzo chorego kotka z odwodnieniaCodziennie rnao go obmacywalam,czy daje oznaki zycia
o ja naiwna
Jestem dumna z siebie,ze nie uległam szantazowi i nie zdjełam mu tego kolnierza
anulka111 pisze:MariaD pisze:anulka111 pisze:Po tym demonstracyjnym piciu wody z kranu mam ochote podskubac mu ogonas lub pocwiczyc na nim obcinanie pazurkow.
O! Świetny pomysł. W kapeluszu nie ugryzie.A jak da sobie obciąć w ten sposób to może mu zakładać do domowego obcinania co 2 tygodnie?
Sadze,ze jak mu sie zdejmie kolnierz,to zakladajacy moze proby ponownego zalozenia nie przezyc.
anulka111 pisze:Gucio juz po zdjeciu szwow,ale w kolnierzu do jutra-by nie rozdrapal tego miejsca po szyciu![]()
Byl dzielny ,weci tez![]()
Nikt nie musi szukac chirurgicznej pomocy
anulka111 pisze:Gucio juz po zdjeciu szwow,ale w kolnierzu do jutra-by nie rozdrapal tego miejsca po szyciu![]()
Byl dzielny ,weci tez![]()
Nikt nie musi szukac chirurgicznej pomocy
anulka111 pisze:Czy z kotami musi byc zawsze pod gorke
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 416 gości