Kociama pisze:Inuś przyjeżdżaj
Lecem!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Inuś przyjeżdżaj
kiche_wilczyca pisze:a ja chciałem się poskarżyć![]()
Duzi wczoraj zabrli mi mój ukochany monitor![]()
Mam ich pogryźć czy nasikać do butów za karę??
Zdołowany Lord
zwierzak08 pisze:Cześć Dziewczyny
agusialublin pisze:kiche_wilczyca pisze:a ja chciałem się poskarżyć![]()
Duzi wczoraj zabrli mi mój ukochany monitor![]()
Mam ich pogryźć czy nasikać do butów za karę??
Zdołowany Lord
Ceść Lordzik![]()
Cięzka sparwa z tym wyborem pogryźc cy nasikać? Cóz ja Ci moge poradzic. Wies co zrób to i to![]()
Zobacys jak sybko oddadza Ci monitorek![]()
pomocna jak zawse KOKO
ula-misia pisze:Część dziewuszki![]()
![]()
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:Hej Słodziaki![]()
![]()
![]()
Przepraszam za spóźnione życzonka.Wszystkiego Najlepszego zdróweczka pełno![]()
![]()
![]()
Wcieło mi Wasz wątek z zakładeknie wiem czemu,jestem pewna,że u Was codziennie jestem,a tu zonk
![]()
A że ja ostatnio mało wiedziałam jak się nazywam to wyszło co wyszło![]()
![]()
Ciociu, nazywasz się Sylwia Myszolandia
Inka doinformowana
MaryLux pisze:kussad pisze:Bardzo proszę trzymajcie za mnie kciuki od wieczora... Duża mówi że mnie zacznie głodzić, ma wielką tremę zwłaszcza od czasu choroby Mikusia[*] przed wszelkimi narkozami i ludzi i zwierząt i boi się...![]()
![]()
Jak pamiętacie wtedy po jakimś leku u Mikusia[*] ujawniła się padaczka, która jak wiecie nie reagowała na żadne leki....Wczoraj nie chciałem załatwić się do pustej kuwetki i Duża dziś chce chodzić za mną i mnie podglądać i dać moje siu... przy okazji wizyty do zbadania...
![]()
Moja Duża zwłaszcza od przedwczoraj chodzi po domu i wącha jak Choco czyli tropiąca suczka. Najbardziej spodobało mi się przerobienie owsa w doniczce w kuchni na kuwetkę i wcale nie przerwałem gdy Duża na mnie krzyknęła... Duży gdy wszedł do kuchni natychmiast zaczął pociągać nosem i krzyczeć na Dużą co tutaj się stało.... Nawet Duży gdy mnie zaczął czuć mówi że termin "Akcji K" cokolwiek to znaczy ma wyznaczyć natychmiast... Podobno nawet czuł rano moją kuwetkę a do niego często przychodzą znajomi i krzyczy na dużą a ja nie wiem dlaczego![]()
![]()
Nie wiem gdzie zniknął ten owies... nawet z kosza na śmieci....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:Hej Słodziaki![]()
![]()
![]()
Przepraszam za spóźnione życzonka.Wszystkiego Najlepszego zdróweczka pełno![]()
![]()
![]()
Wcieło mi Wasz wątek z zakładeknie wiem czemu,jestem pewna,że u Was codziennie jestem,a tu zonk
![]()
A że ja ostatnio mało wiedziałam jak się nazywam to wyszło co wyszło![]()
![]()
Ciociu, nazywasz się Sylwia Myszolandia
Inka doinformowana
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak
Bardzo Wam obydwu dziękuję - myślałam, że nawet Wy tego nie widziałyście. Cóż, u nas napisałam to o takiej porze, że popołudniu gdy już zaczął się weeckend nikt tego nie zauważyłMyszolandia pisze:MaryLux pisze:kussad pisze:Bardzo proszę trzymajcie za mnie kciuki od wieczora... Duża mówi że mnie zacznie głodzić, ma wielką tremę zwłaszcza od czasu choroby Mikusia[*] przed wszelkimi narkozami i ludzi i zwierząt i boi się...![]()
![]()
Jak pamiętacie wtedy po jakimś leku u Mikusia[*] ujawniła się padaczka, która jak wiecie nie reagowała na żadne leki....Wczoraj nie chciałem załatwić się do pustej kuwetki i Duża dziś chce chodzić za mną i mnie podglądać i dać moje siu... przy okazji wizyty do zbadania...
![]()
Moja Duża zwłaszcza od przedwczoraj chodzi po domu i wącha jak Choco czyli tropiąca suczka. Najbardziej spodobało mi się przerobienie owsa w doniczce w kuchni na kuwetkę i wcale nie przerwałem gdy Duża na mnie krzyknęła... Duży gdy wszedł do kuchni natychmiast zaczął pociągać nosem i krzyczeć na Dużą co tutaj się stało.... Nawet Duży gdy mnie zaczął czuć mówi że termin "Akcji K" cokolwiek to znaczy ma wyznaczyć natychmiast... Podobno nawet czuł rano moją kuwetkę a do niego często przychodzą znajomi i krzyczy na dużą a ja nie wiem dlaczego![]()
![]()
Nie wiem gdzie zniknął ten owies... nawet z kosza na śmieci....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()