Kociara82 pisze:buziaki na dobranoc, slicznosci kochane :*
mmmrrraaauuuu
:*:*:*Najukochańsze Bulbiątka

z NAjukochańśzym KAsiaczkiem
Karolek(ona) pisze:
ale cudowny
kalair pisze: I chyba tym bardziej!
Cześć Myszeńko!

Mój Tż mówi,że jakby mu ktoś powiedział z 10 lat temu,ze przywiąże się do kota to by go wyśmiał,a on bez niej i Miśka bez niego żyć nie może
A ja to już się nie mówi
MonikaMroz pisze:Cześć

A Mili nie jest zazdrosna wcale. Mogę wyglaskać ile kotów chce a ona i tak przyjdzie sie przytulać

Potem jej przechodzi obraza,a zwłaszcza jak jej mówię,że ona jest dla mnie najważniejsze itp z buziakami i miziankami.Potem szczotkowanko i batoniki i po ptokach,Miśka już "swoja"
My juz wiedzieliśmy ,ze ona będzie zazdrosna od jednego momentu
Na jakiejś stronie,chyba whiskasa,były dźwięki kocie i co one oznaczają po naszymu
Był jeden miauk,co po naszymu oznacza "jesteś tylko mój" czy jakoś tak .I zapodalismy Miśce przez głośniki tak nie za głośno.Ona sobie spała w półce w biurku od komputera
Jak to usłyszała to jak wydarła długą z tej półki na kolana Tżta i się zaczeła wciskać ,to ja tylko
i jest jak jest
Kociara82 pisze: Mysiu, jaka bys nie byla - nie wazne - wszyscy Cie bardzo mocno kochamy taka, jaka jestes

Łoj
zwierzak08 pisze:Cześć Mysiu

ojacieniemoge
Wszelki duch
Ja cie,witajcie ,mam nadzieję,że już jesteście na na fest c'nie?
Ale mi się gamba cieszy,ze Was widzę

wymiękłam
Karola,ja ostatnio na fb bardzo rzadko zaglądam,dobiły mnie ostatnie wydarzenia,zwłaszcza jedno,nawet nie chcę pisać co to było,bo na samo wspomnienie mi się robi słabo.Nie mogłam spać potem i przez parę następnych dni spałam po 3 godziny max
DLatego niektóre wydarzenia teraz czytam z "grubsza",nie daję rady wchodzić w szczegóły,z tym też tak zrobię,widzę,ze są linki zdjęć,nie otwieram ich,nie mogę ... na razie
Hej UlaMisiaki