Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 08, 2012 20:59 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Heh, dobrze, ja tam zajadę :mrgreen:
Na Polnej?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw lis 08, 2012 21:36 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Heh, dobrze, ja tam zajadę :mrgreen:
Na Polnej?

Tak na ul. Polnej.
joanna3113

Post » Pt lis 09, 2012 11:07 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

W poniedziałek tam zajadę, bo dziś nie dam rady.
A przedszkole koło Rysia to nie Promyczek tylko Smyk :roll: - wszystko mi się pomyliło...
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 14, 2012 15:38 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

To i tu jeszcze napiszę, a co :wink:

Wygraliśmy! Choć jeden konkurs wygraliśmy! Dziękuję :1luvu:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.405585296181720.94666.122778374462415&type=1

Cała wygrana oczywiście trafi dla kotów w schronisku :kotek:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 14, 2012 23:17 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 19, 2012 17:23 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Jedna podstawówka i dwa przedszkola (w tym jedno z Olsztyna) dołączyły do akcji :ok:
Czekamy na kolejne :ok:

Joanno, nie zawiozłam tego plakatu na Polną, bo musiałam go podrzucić do Smyka (wcześniej wysyłałam im mailem, ale zachcieli wydrukowany). A ja już nie mam więcej :(
Ale wysłałam im chociaż maila, z prośbą o dołączenie do akcji. Jeśli Tobie jakieś plakaty zostaną, to im dowiozę.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 19, 2012 22:41 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 23, 2012 19:37 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

W konkursie wezmą udział wszystkie szkoły i przedszkola :ok:
Później wypiszę.
joanna3113

Post » Pt lis 23, 2012 20:12 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Ale się cieszę! Najbardziej z tego, że teraz w każdej szkole i w każdym przedszkolu pogadają z dzieciakami o potrzebach zwierzaków :)
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt lis 23, 2012 21:19 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Ale się cieszę! Najbardziej z tego, że teraz w każdej szkole i w każdym przedszkolu pogadają z dzieciakami o potrzebach zwierzaków :)

Na pewno, dużo panią dyrektor mówiłam na temat sytuacji kotów i ilości psów.
joanna3113

Post » Sob lis 24, 2012 17:40 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Doskonała robota!
PS.Nie wiecie, ile pieniędzy udało się zebrać?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Sob lis 24, 2012 19:12 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Fantastycznie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 27, 2012 13:51 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Słuchajcie, ja teraz z nieśmiałym pytaniem-prośbą, nie związanym z kociarnią, ale z kotką w naszym schronisku. Tą kotką:
Obrazek

To kotka ok 3 letnia, która była kiedyś kotką domową, ale z uwagi na stan zdrowia/wiek właścicielki, została oddana do schroniska. Jest bardzo łagodna, pro ludzka, miziasta. Jest szansa na DT dla niej w Warszawie, tylko Aneta (potencjalna DT) ma swoją 1,5 roczną kotkę, i w trosce o zdrowie Jej kotki, "wymagane są" badania i testy na FeLV i FIV, trzeba też naszą schroniskową kotkę (roboczo nazwaną do ogłoszeń Princesą) odrobaczyć i zaszczepić, jeśli nie będzie przeciwwskazań.

I tu moje pytanie do Dziewczyn organizujących bazarki i zbiórki na schronisko: czy zgodzicie się, żeby z puli tych uzbieranych pieniędzy opłacić testy i szczepienia?
Zaznaczę tylko, że jeśli testy wyjdą dodatnie (tfu tfu), to trzeba będzie kolejną kotkę sprawdzać, a Princesce szukać domu już z zaznaczeniem, że jest pozytywna, bo z pozytywnymi wynikami nie pójdzie do tego DT.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto lis 27, 2012 14:06 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Słuchajcie, ja teraz z nieśmiałym pytaniem-prośbą, nie związanym z kociarnią, ale z kotką w naszym schronisku. Tą kotką:
Obrazek

To kotka ok 3 letnia, która była kiedyś kotką domową, ale z uwagi na stan zdrowia/wiek właścicielki, została oddana do schroniska. Jest bardzo łagodna, pro ludzka, miziasta. Jest szansa na DT dla niej w Warszawie, tylko Aneta (potencjalna DT) ma swoją 1,5 roczną kotkę, i w trosce o zdrowie Jej kotki, "wymagane są" badania i testy na FeLV i FIV, trzeba też naszą schroniskową kotkę (roboczo nazwaną do ogłoszeń Princesą) odrobaczyć i zaszczepić, jeśli nie będzie przeciwwskazań.

I tu moje pytanie do Dziewczyn organizujących bazarki i zbiórki na schronisko: czy zgodzicie się, żeby z puli tych uzbieranych pieniędzy opłacić testy i szczepienia?
Zaznaczę tylko, że jeśli testy wyjdą dodatnie (tfu tfu), to trzeba będzie kolejną kotkę sprawdzać, a Princesce szukać domu już z zaznaczeniem, że jest pozytywna, bo z pozytywnymi wynikami nie pójdzie do tego DT.

Jak dla mnie nie ma problemu, ciesze się że kotka ma szanse na domek.
joanna3113

Post » Wto lis 27, 2012 14:14 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Jestem jak najbardziej za :ok:
Taki jest cel wątku pomocowego. Pomagać kotom ze schroniska.
Cieszę się, że kolejny kot dostał szansę na domek i że dzięki ludziom, którzy wpłacali pieniążki można teraz pomóc tej koteczce.
Kciuki zaciśnięte :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]