Ubrania, korale, a nawet głośniki! - wybieraj! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 20, 2012 14:23 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

a chciałam zarezerwować komplet biżuteryjny ( naszyjnik i bransoletka ) do odpowiedzi z czego on jest :)
Czy jest ciężki?

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Wto lis 20, 2012 16:02 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Yossariana pisze:a chciałam zarezerwować komplet biżuteryjny ( naszyjnik i bransoletka ) do odpowiedzi z czego on jest :)
Czy jest ciężki?

Te kuleczki to takie mieszane, ale chyba szklane :oops: Qrcze, może Ilonajot podpowie bo od niej mam fanty ;)

Ale wstawiam większą fotkę może będzie lepiej widać :) (obiecuję później je usunąć lub zmniejszyć)

(usunęłam zdjęcia)

Jeśli chodzi o wagę. To nie są takie ciężkie kule. Chyba wiem co masz na myśli bo miałam kiedyś takie, których wagę się odczuwało ;) To te na pewno do takich nie należą, ale nie są też puste i totalnie lekkie. Myślę, że wagowo są takie akurat.
Ostatnio edytowano Czw lis 22, 2012 20:16 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 1 raz
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 20, 2012 16:23 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

kulki sa w wiekszosci drewniane (malowane lub oklejone tkanina) i plastikowe (np te duze sztuczne perly). chyba jedna jest ceramiczna (ta malowana bialo-niebieska) ...

naszyjnik nie jest ciezki, choc kulki sa spore! bardzo goraco polecam, naprawde!!!

swoja droga bardzo sie ciesze, ze sporo sie juz sprzedalo :) Basia NAPRAWDE BAAAAAARDZO POTRZEBUJE POMOCY. Jest bardzo powaznie chora i jej podopieczni pilnie potrzebuja wsparcia!!!
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Wto lis 20, 2012 20:55 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

No to poproszę ten komplet :), ma zgubną słabość do duzych kulek , ale niech słuzy kociastym :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Wto lis 20, 2012 21:18 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Bardzo dziękujemy :1luvu: Już piszę pw.
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 22, 2012 21:11 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

zapraszam :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 23, 2012 12:11 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Yossariana Twoja przesylka dzi wyszla :ok:

anibo Twoja wyjdzie przez weekend :)
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 23, 2012 13:20 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Dotarły do mnie bluza i spódniczka, dziękuję bardzo :)

EwaKa

Od: Pt cze 22, 2012 12:15

Post » Pt lis 23, 2012 16:45 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Cieszę się, że przesyłka już na miejscu :)
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 23, 2012 16:45 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

po_prostu_kaska pisze:Yossariana Twoja przesylka dzi wyszla :ok:

anibo Twoja wyjdzie przez weekend :)

Przesyłka Yossariana w drodze :)
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 23, 2012 21:05 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Przesyłka dotarła, dziękuję.
Mam nadzieję, że przelew też dotarł?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lis 23, 2012 21:09 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Femka pisze:Przesyłka dotarła, dziękuję.
Mam nadzieję, że przelew też dotarł?

Cieszę się, że przesyłka już na miejscu :)
Tak, jak najbardziej przelew dotarł. W tym samym dniu, w którym nadałam paczkę.
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 23, 2012 21:21 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

dzięki :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 24, 2012 17:22 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

zapraszam, jeszcze trochę towaru nam zostało :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 24, 2012 20:59 Re: solar, diverse, top secret, orsay... i... bialy mis :)

Proszę nr 10 :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]