pilnie potrzebna pomoc w lapaniu kociakow

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 2:24 pilnie potrzebna pomoc w lapaniu kociakow

witam pisze prozbe zbyt pilna aby ja lekcewazyc ... sa 4 kotki trzeba je wylapac.... moze ma ktos jakies chwytaki lub siatki? i byl by w stanie na wczoraj pozyczyc? szukamy osob z wawy i okolic chetnych pomoc... 2 kotki po zlapaniu maja zapewniony dom staly a 2 wedruja do mnie na dt ... tu lin do wydarzenia na fb

https://www.facebook.com/events/4959102 ... mall_reply

bardzo prosimy ... liczymy na was kochani...

kocia ciocia

Od: Pt lis 23, 2012 2:13

Post » Pt lis 23, 2012 8:32 Re: pilnie potrzebna pomoc w lapaniu kociakow

nasza klatka będzie do pozyczenia najwcześniej po weekendzie i to tylko na krotko, jesli do tego czasu nie pozyczycie od nikogo innego - dajcie znac
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt lis 23, 2012 13:02 Re: pilnie potrzebna pomoc w lapaniu kociakow

jopop pisze:nasza klatka będzie do pozyczenia najwcześniej po weekendzie i to tylko na krotko, jesli do tego czasu nie pozyczycie od nikogo innego - dajcie znac
nam potrzebne jest tylko zeby zlapac dowiesc o oddac:) zaraz poinformuje na ewencie :) i bede na bierzaco tu informowac

juz napisalam na fb na ewencie o propozycji:) napewno beda ucieszeni bo potrzebna nam tylko zlapac dowiesc i oddac ;)
Ostatnio edytowano Pt lis 23, 2012 13:25 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połaczyłam 2 posty w 1

kocia ciocia

Post » Pt lis 23, 2012 15:52 Re: pilnie potrzebna pomoc w lapaniu kociakow

kocia ciocia pisze:
jopop pisze:nasza klatka będzie do pozyczenia najwcześniej po weekendzie i to tylko na krotko, jesli do tego czasu nie pozyczycie od nikogo innego - dajcie znac
nam potrzebne jest tylko zeby zlapac dowiesc o oddac:) zaraz poinformuje na ewencie :) i bede na bierzaco tu informowac

juz napisalam na fb na ewencie o propozycji:) napewno beda ucieszeni bo potrzebna nam tylko zlapac dowiesc i oddac ;)

dziekuje:)

kocia ciocia