Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - znowu tymczasy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 30, 2012 19:16 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - uff jak gorąco

ciekawe, czy byłoby mnie stać....PIĘKNA !!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 30, 2012 19:47 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - uff jak gorąco

Jeju, jakie cudo (mówię o szafce, bo kociaków za bardzo nie widać :wink: ).

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 30, 2012 20:00 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - uff jak gorąco

Trzymam mocne kciuki Ewuś :ok:
ta komoda mnie powaliła ,przepiękna jest

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie wrz 30, 2012 20:17 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - uff jak gorąco

Cieszę się, że komoda się podoba. Chciałabym za nią 350 zł. Mam nadzieję, że znajdzie się kupiec.

Jutro maluszki pojadą do domu tymczasowego :-) Podobno to chłopaki. Jeden czarny drugi czarno biały. Ten łaciaty ma niestety zaropiałe oczka i jest bardziej dziki. Ale może to przez to, że nie jest całkiem zdrowy. Słodkie są.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon paź 01, 2012 8:54 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Komoda cudo!!!! Jest już na sprzedaż? I za ile? Mogę popytać znajomych tych kociolubnych :)
Sama chętnie bym nabyła... tylko że ktoś musiałby by mi ściany przesunąć... bo nie miałabym gdzie jej wcisnąć :?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon paź 01, 2012 19:53 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Agness78 pisze:Komoda cudo!!!! Jest już na sprzedaż? I za ile? Mogę popytać znajomych tych kociolubnych :)
Sama chętnie bym nabyła... tylko że ktoś musiałby by mi ściany przesunąć... bo nie miałabym gdzie jej wcisnąć :?

Mam koleżankę której się spodobała. Czy cena 350 zł powyżej jest aktualna? Jakby co to daj znać na pw. :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw paź 04, 2012 10:33 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Maluszki są w domu tymczasowym pod dobrą opieką. I co najważniejsze są już chętni na adoptowanie ich.
Ale na razie chłopaczki muszę pobyć jeszcze razem, wyzdrowieć, oswoić się do końca.

Fotki z domu tymczasowego zrobione przez ich opiekunkę
Obrazek

Obrazek

ewung

Post » Śro paź 24, 2012 19:40 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Jakie Cudne te Malentasy :D
Pozdrawiamy z mglistych i zimnych już Baskidów
Ewuś pozdrów Małżowinę i Ucałuj Kociszcza

Kociama

Post » Wto lis 20, 2012 18:51 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

A tu co taka cisza??

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro lis 21, 2012 9:40 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

no właśnie :-) pozdrawiam ciepło!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lis 23, 2012 10:18 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

My też ciepło pozdrawiamy i gorąco całujemy Was Wszystkich :D
Co tam u Was ,wszystko ok?

Kociama

Post » Pt lis 23, 2012 12:37 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Dziękuję za pamięć i pozdrowienia :-)
U nas wszystko w porządku. Tylko ja od jakiegoś czasu w sumie tylko czytam forum.
Stale zaglądam do wątków ale jakoś nie mam weny do pisania. Zauważyłam, że i na blogu mniej piszę.
Teraz jestem zapracowana bo się szykuję do kiermaszu świątecznego.
Niespodziewanie tydzień temu dostałam zaproszenie do wzięcia udziału i mam mnóstwo pracy.
Do tego stresa bo nigdy nie uczestniczyłam w czymś takim i nie wiem czego się spodziewać.
Nasze koty mają się dobrze (Odpukać). Jak zawsze są kochane.
Może niedługo się zbiorę i napiszę o kociastych coś więcej.

Dwa maluszki złapane przez nas jesienią szukają domu - chcemy żeby zamieszkały razem.

Obrazek

Książę Myszkin i Parfion Rogożyn – czyli Czarny i Pingwin szukają domu.
Maluchy trafiły do nas w wieku ok. 8 tygodni, miały straszny koci katar, mnóstwo pcheł i kleszczy.
Znalezione na jednym z opuszczonych budynków na wrocławskich Kuźnikach. Dwie futrzaste, przerażone kulki.

Teraz tygodni mają 16. Są podrostkami idealnymi do adopcji. W domu tymczasowym przebywają u kociego behawiorysty, który zadbał o odpowiednią socjalizację w ich okresie krytycznym. Dodatkowo wychowywane przez dwuletnią Tośkę, która była namiastką ich mamy, albo starszej siostry, która da kuksańca gdy bracia są za bardzo rozbrykani.

Bezproblemowo korzystają z kuwety, grzecznie jeżdżą samochodem. Zawsze towarzyszą w codziennych czynnościach, od porannego krzątania po kuchni po wieczorną kąpiel i spanie. Kiedyś dzikie i bajaźliwe, teraz mruczące już w drodze z podłogi na ludzkie ręce. Niesamowite pieszczochy :)

Maluchy trafiły do nas w wieku ok. 8 tygodni, miały straszny koci katar, mnóstwo pcheł i kleszczy. Znalezione na jednym z opuszczonych budynków na wrocławskich Kuźnikach. Dwie futrzaste, przerażone kulki.

Obrazek

Czarny i Pingwin to wspaniali bracia, zależy nam, żeby trafiły do jednego domu ponieważ...

Książę Myszkin vel. Czarny – jest bardzo nieśmiały. Spokojny i kulturalny, zawsze się trzy razy zastanowi zanim coś zrobi czy to aby na pewno bezpieczne i opłacalne.

Parfion Rogożyn vel. Pingwin – odważny i ciekawski, zawsze wszędzie go pełno, wsadzi nos nawet do gorącej kawy.

… doskonale się wspólnie uzupełniają. Pingwin dodaje Czarnemu odwagi, ośmiela go. Czarny w zamian potrafi brata wyciszyć i uspokoić. Są sobie bardzo bliskie, nowe kąty zawsze sprawdzają w duecie. Zachęcamy do wizyt przedadopcyjnych i zapoznania się z maluchami :)

Obrazek

Wymogi adopcji:

- cierpliwość i dobre serce,
- zabezpieczenie okien/balkonu,
- podpisanie umowy adopcyjnej,

Obrazek

Korzyści:

- dwa wspaniałe koty dogrzewające w zimne wieczory,
- magiczne mruczenie, tworzące z opiekunem system dolby surround,
- bezpłatne konsultacje z kocim behawiorystą,
- dozgonna miłość

Kocurki przebywają we Wrocławiu.
Zachęcam do kontaktu – 666 088 303 Wiktoria

Obrazek

ewung

Post » Czw gru 20, 2012 10:45 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Obrazek

Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt
oraz spokojnego i pozbawionego zmartwień Nowego Roku

życzą
Monika
Simbo, Sarabi i Arctica
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 21, 2012 11:14 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Spokojnych, pogodnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku dla Was Ewuniu i dla całego kociego stadka :D

Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt gru 21, 2012 12:29 Re: Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - jesiennie...

Obrazek
Spokojnych i radosnych Świąt

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]