Dziękuję za pamięć i pozdrowienia

U nas wszystko w porządku. Tylko ja od jakiegoś czasu w sumie tylko czytam forum.
Stale zaglądam do wątków ale jakoś nie mam weny do pisania. Zauważyłam, że i na blogu mniej piszę.
Teraz jestem zapracowana bo się szykuję do kiermaszu świątecznego.
Niespodziewanie tydzień temu dostałam zaproszenie do wzięcia udziału i mam mnóstwo pracy.
Do tego stresa bo nigdy nie uczestniczyłam w czymś takim i nie wiem czego się spodziewać.
Nasze koty mają się dobrze (Odpukać). Jak zawsze są kochane.
Może niedługo się zbiorę i napiszę o kociastych coś więcej.
Dwa maluszki złapane przez nas jesienią szukają domu - chcemy żeby zamieszkały razem.
Książę Myszkin i Parfion Rogożyn – czyli Czarny i Pingwin szukają domu. Maluchy trafiły do nas w wieku ok. 8 tygodni, miały straszny koci katar, mnóstwo pcheł i kleszczy.
Znalezione na jednym z opuszczonych budynków na wrocławskich Kuźnikach. Dwie futrzaste, przerażone kulki.
Teraz tygodni mają 16. Są podrostkami idealnymi do adopcji. W domu tymczasowym przebywają u kociego behawiorysty, który zadbał o odpowiednią socjalizację w ich okresie krytycznym. Dodatkowo wychowywane przez dwuletnią Tośkę, która była namiastką ich mamy, albo starszej siostry, która da kuksańca gdy bracia są za bardzo rozbrykani.
Bezproblemowo korzystają z kuwety, grzecznie jeżdżą samochodem. Zawsze towarzyszą w codziennych czynnościach, od porannego krzątania po kuchni po wieczorną kąpiel i spanie. Kiedyś dzikie i bajaźliwe, teraz mruczące już w drodze z podłogi na ludzkie ręce. Niesamowite pieszczochy
Maluchy trafiły do nas w wieku ok. 8 tygodni, miały straszny koci katar, mnóstwo pcheł i kleszczy. Znalezione na jednym z opuszczonych budynków na wrocławskich Kuźnikach. Dwie futrzaste, przerażone kulki.
Czarny i Pingwin to wspaniali bracia, zależy nam, żeby trafiły do jednego domu ponieważ...Książę Myszkin vel. Czarny – jest bardzo nieśmiały. Spokojny i kulturalny, zawsze się trzy razy zastanowi zanim coś zrobi czy to aby na pewno bezpieczne i opłacalne.
Parfion Rogożyn vel. Pingwin – odważny i ciekawski, zawsze wszędzie go pełno, wsadzi nos nawet do gorącej kawy.
… doskonale się wspólnie uzupełniają. Pingwin dodaje Czarnemu odwagi, ośmiela go. Czarny w zamian potrafi brata wyciszyć i uspokoić. Są sobie bardzo bliskie, nowe kąty zawsze sprawdzają w duecie. Zachęcamy do wizyt przedadopcyjnych i zapoznania się z maluchami
Wymogi adopcji:- cierpliwość i dobre serce,
- zabezpieczenie okien/balkonu,
- podpisanie umowy adopcyjnej,
Korzyści:- dwa wspaniałe koty dogrzewające w zimne wieczory,
- magiczne mruczenie, tworzące z opiekunem system dolby surround,
- bezpłatne konsultacje z kocim behawiorystą,
- dozgonna miłość
Kocurki przebywają we Wrocławiu.
Zachęcam do kontaktu – 666 088 303 Wiktoria