Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 21, 2012 21:51 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

A jutro chyba sobie zadzwonię do Delfinki i jej powiem jak bardzo sie pomyliła twierdząc, że mój Sauronek nie żyje i niech sobie wsadzi te swoje wahadełka nie powiem gdzie...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Śro lis 21, 2012 22:01 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

O rany! Codziennie przechodzę obok jednego z ogłoszeń i zawsze myślę o Sauronku. Super, że jest już w domu :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Śro lis 21, 2012 23:26 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

No to Almare pora jeszcze usunąć banerek z podpisu :D

Ja też miałam chwile niedowierzania, że znaleziona kotka jest tą, której szukałam, bo z kolei znaki szczególne się zgadzały, za to charakter był o 360 stopni inny. No, ale jak mi tu podpowiadano, moja kicia nigdy nie mieszkała w mieszkaniu, stąd zachowanie mogło być inne.
Takiej stuprocentowej pewności nabrałam po kilku tygodniach.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Czw lis 22, 2012 12:54 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Sauron cudownie odnaleziony, wątek można zarchiwizować.

Michelle jest taka charakterystyczna, że nie miałam przez moment wątpliwości,
czy łapiemy właściwego kota.

Ale Carmen ciągle w ciemnościach krzyczała: Czy to jest Michelle?

To wspanaiłe uczucie odzyskać kota! Cieszę się codziennie!

Kochana ciesz się Sauronem i zamknij ten wątek :1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Czw lis 22, 2012 12:58 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Nie wcale nie zamykaj i jeszcze go nie trzeba archiwizować - jedynie usunąć banerek z podpisu :) Teraz bardzo prosimy o opisywanie kolejnych historii o Sauronku, jak się zachowuje i o zdjęcia :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 22, 2012 13:32 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

kussad pisze:Nie wcale nie zamykaj i jeszcze go nie trzeba archiwizować - jedynie usunąć banerek z podpisu :) Teraz bardzo prosimy o opisywanie kolejnych historii o Sauronku, jak się zachowuje i o zdjęcia :ok:

Popieram - zdj. prosimy :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw lis 22, 2012 13:47 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

lamiglowka pisze:Sauron cudownie odnaleziony, wątek można zarchiwizować.

Michelle jest taka charakterystyczna, że nie miałam przez moment wątpliwości,
czy łapiemy właściwego kota.

Ale Carmen ciągle w ciemnościach krzyczała: Czy to jest Michelle?

To wspanaiłe uczucie odzyskać kota! Cieszę się codziennie!

Kochana ciesz się Sauronem i zamknij ten wątek :1luvu:

Co to za pomysł? Dlaczego?
Przecież to normalne, że chcemy wiedzieć co słychać u gromadki kotków u Almare, jak płynie im życie. Przecież to jest miejsce na pytania, porady a czasem i na słowo wsparcia, pocieszenie.

Tytuł wątku został zmieniony i niech jak najdłużej bije po oczach, że zaginione koty się odnajdują, że wytrwałość i miłość do kota jest wynagradzana.

Nie rozumiem pomysłu na zamknięcie wątku.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Post » Czw lis 22, 2012 15:27 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Całe stadko ma się dobrze. Jestem już w domku po pracy i Sauronek śpi na kanapie zwinięty w kłębek i pochrapuje z mojej lewej strony a malutka Arya z prawej. Sheela dzisiaj preferuje spanie na fotelu w małym pokoju. A ja nadal nie wierzę, że Sauronek jest ze mną a jak sie we mnie wtula to chce mi sie płakać ze szczęścia :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw lis 22, 2012 15:45 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

A mnie się co noc śni, że głaszczę Ogrynię, że się do mnie przytula. W realu nie mogę jej jeszcze dotknąć.
I Ty nie możesz uwierzyć w to, że masz obok Sauronka? Wtulonego i zapatrzonego w Ciebie?
Mnie pozostaje tylko zazdrościć :)

Iwonami

Post » Czw lis 22, 2012 19:07 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Nie zamykaj tego wątku, Podczytywałam was i bardzo interesowałam się losami sauronka. Sama mam czarnego kota (ogólnie to mój 2 czarny kot) i przeżyłam zaginięcia czarnych kotów, ale nie tak drastyczne jak Ty.
Jednego czarnego kota szukałam pół dnia. Dom postawiliśmy do góry nogami, wszystkie zakamarki, szafy itp bo nie było nawet możliwości żeby uciekł, no ale cóż pomyślałam że znalazł jednak sposób i uciekł. Potem został tylko dwór i chodzenie po krzakach, wołanie, złamany palec w trakcie poszukiwań. Jak wróciliśmy do domu, żeby jechać na pogotowie bo palec strasznie był napuchnięty to kocina nagle wyszła łaskawie z jakiegoś miejsca do dziś bliżej mi nie znanego! Ale byłam wtedy szczęśliwa!!!

A mój drugi czarny kotek wyskoczył przez uchylone okno. Rano wstałam i był, a potem szykowałam się do pracy itd i poszłam karmić koty. Jak zaczęłam otwierać puszkę to nagle słysze straszne miauczenie kota. A moje pozostałe koty nagle stanęły jak wryte. Pomyślałam że koty jakieś na dworzu miauczą na siebie. Więc zajełam się dalej karmieniem, ale zabrakło mi czarnuszka bo nie podszedł do miski i nie znalazłam go za łóżkiem. Ten kot z dworu cały czas strasznie miauczał więc otworzyłam okno żeby zobaczyć co się dzieje, a tu patrze że nasze szczęście wściekłe pod oknem chodzi i wydziera sie w niebogłosy. Więc ja go cały czas zagadywałam, a mąż wyleciał z mieszkania żeby go łapać, a kociątko samo do niego podeszło strasznie na niego miucząc.

Ale wracając do tematu, chetnie jeszcze poczytam wasze losy :)
MAŁA Obrazek SPIJ SPOKOJNIE STOKROCIU Obrazek

mala1996

Od: Pon sty 16, 2012 19:47

Post » Czw lis 22, 2012 20:13 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Mala1996, będę pisać dalej nie ma obaw :). Moje szczęście z powodu odnalezienia Sauronka po czterech miesiącach jest nie do opisania :). Cały czas kombinuję jak podrzucać zdjęcia. W domu na laptopie mam strasznie słaby necik i wszystko mi sie zacina :/. Posty na forum piszę przez telefon. Może mi sie uda w pracy to zrobić. Coś wykombinuję :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Czw lis 22, 2012 21:00 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

o to cieszę się :). Byłam cały czas z Tobą :)
No i czekam na zdjęcia. Jutro wstawię zdjęcie mojego Szczęściarza :)
MAŁA Obrazek SPIJ SPOKOJNIE STOKROCIU Obrazek

mala1996

Od: Pon sty 16, 2012 19:47

Post » Pt lis 23, 2012 7:53 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Wrzucam na zachętę na razie dwa zdjęcia Sauronka po odnalezieniu :)...

Obrazek Obrazek

To drugie zostało zrobione na jego ulubionym oknie i na jego ulubionym kocyku :)...

Jak widać Sauronek cały czas ma to swoje hipnotyzujące spojdzenie wielkich żółtych oczu, które tak uwielbiam :). Tylko po powrocie do domu stał się jeszcze większym pieszczochem niż był i ciągle się ociera pyszczkiem o nas i o meble żeby na nowo zostawić swój zapach :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lis 23, 2012 8:44 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

I kolejne dwa jak się miziamy na kanapie :). Zdjęcia zrobione jeszcze w zeszłym tygodniu :)...

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt lis 23, 2012 10:29 Re: Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :

Sauronek jest prześliczny i bardzo ładnie i rozczulająco razem wyglądacie :1luvu: :ok: Czy wiesz ile on waży - porównuję wielkość z Nero :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]