Ujawniam się - bardzo lubię Was oglądać na wszystkich zdjęciach - zwłaszcza na tych z wystawy wyglądacie prześlicznie

Moderator: Estraven

Neruś(Europejczyk) ma 7,5 miesiąca i waży 3,8 kg
  Neruś(Europejczyk) ma 7,5 miesiąca i waży 3,8 kg  
czarna.wdowa pisze:Tika skończyła wszoraj 8 m-cy i waży jedynie 4 kg

zresztą jest to sposób karmienia kotów bardzo chwalony przez naszą wetkę. TZ rzuca kotom mięcho, a one polują: łapią w locie i zjadają. Ale czasem nie złapią i zostają plamy na ścianie. Chyba ze nie ma nic ciekawego w tv, wtedy mięcho lata po kuchni, a koty za nim. I tylko po wszystkim ja mam płytki do umycia (nobel za druciaka
 zresztą jest to sposób karmienia kotów bardzo chwalony przez naszą wetkę. TZ rzuca kotom mięcho, a one polują: łapią w locie i zjadają. Ale czasem nie złapią i zostają plamy na ścianie. Chyba ze nie ma nic ciekawego w tv, wtedy mięcho lata po kuchni, a koty za nim. I tylko po wszystkim ja mam płytki do umycia (nobel za druciaka  ), ale koty pełne brzuszki i świetna zabawę. Podobno instynkt łowiecki się im wtedy budzi. I naprawdę widok jest nieziemski. Przyczajone koty, i fruwające łapy za kawałkami mięska. Polecam.
 ), ale koty pełne brzuszki i świetna zabawę. Podobno instynkt łowiecki się im wtedy budzi. I naprawdę widok jest nieziemski. Przyczajone koty, i fruwające łapy za kawałkami mięska. Polecam.

" i robi minkę kotka ze Shreka przy swojej miseczce
" i robi minkę kotka ze Shreka przy swojej miseczce  
 Ja tam tfaardaaa jezdem
 Ja tam tfaardaaa jezdem   !
 ! 

Jednocześnie palcem upycha to co próbuje niedobry kotek wypluć
 Jednocześnie palcem upycha to co próbuje niedobry kotek wypluć   

Avian pisze:Grochu mięsa sam nie zje, w ogóle nic mokrego sam z miski nie zje.
W związku z tym, codziennie wieczorem odbywa sie tuczenie kota
Chwyta sie delikwenta, przydusza jedną nogą, chwyta za głowę od tyłu (żeby jej nie wykrzywiał) i wpycha sie mięso do pysiaJednocześnie palcem upycha to co próbuje niedobry kotek wypluć

Po 10 miesiącach takiego karmienia i on, i ja doszliśmy w tej czynności do perfekcji

Ale nie stosujemy przemocy jedzeniowej
 Ale nie stosujemy przemocy jedzeniowej  . Moja mięska surowego zje troszeńkę i nie zawsze. Preferuje suche.
 . Moja mięska surowego zje troszeńkę i nie zawsze. Preferuje suche.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości