Filip, kot nikomu niepotrzebny… Wreszcie w domu !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 22:45 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

Ja tam trzymam kciuki żeby żadnej cukrzycy nie było :ok:
I żeby się Filip na stałe zaprzyjaźnił z kocią toaletą :twisted:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie lis 11, 2012 12:19 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

Przy święcie zaglądam i zapytuję jak tam bury kolega?
Udało się zrobić badanie moczu?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro lis 14, 2012 14:39 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

:?: :?: :?:
Obrazek

andorka

Post » Śro lis 14, 2012 14:50 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

też zaglądam, a tu ani widu ani słychu :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 14, 2012 21:07 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

O rany, przepraszam, jakoś mi się nie rzucił w oczy ostatnio filipowy wątek. Jutro jadę ze szczochami.

edit:
Poddaję się. On tam po prostu nie leje :x . Jeśli kuweta stoi tam gdzie zawsze, sika obok, bo nie podoba mu się żwirek. Jedna porcję zanieczyścił kupalem. Chciałam być twarda i czekać do skutku- biedny Filip siedzi w kiblu od wczoraj, w towarzystwie kuwety. Nie sikał w ogóle. Trudno, wypuszczam staruszka. Będę musiała zostawić go w lecznicy na jeden dzień, chciałam tego uniknąć, bo biedak strasznie się stresuje, ale trudno.
Obrazek

asia-lodz

Od: Śro sie 08, 2012 12:35

Post » Wto lis 20, 2012 19:49 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

W świetle tego, co Inga napisała na swoim watku jakoś w tą cukrzycę Filipa wierzyć przestaję viewtopic.php?f=1&t=148258&p=9399420#p9399420
Obrazek

andorka

Post » Wto lis 20, 2012 20:04 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

asia-lodz pisze: Będę musiała zostawić go w lecznicy na jeden dzień, chciałam tego uniknąć, bo biedak strasznie się stresuje, ale trudno.

etam, może się uda wycisnąć z niego trochę sików od ręki :ok:

Georg-inia

Post » Wto lis 20, 2012 22:19 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

andorka pisze:W świetle tego, co Inga napisała na swoim watku jakoś w tą cukrzycę Filipa wierzyć przestaję viewtopic.php?f=1&t=148258&p=9399420#p9399420

Oo! Też mi się właśnie zaczęło wydawać, że coś za dużo tych cukrzyków się namnożyło. Mam nadzieję, że Fifiś żadnego paskudztwa nie zaposiada. Ale siki zbadamy i tak, bo trochę leje poza kuwetą. I nie wiem, czy to ze względu na szczególne upodobanie do miękkich powierzchni, czy po prostu oburza go, jak rzucam ciuchy na podłogę i musi się wyrazić:wink:

Georg-inia pisze:etam, może się uda wycisnąć z niego trochę sików od ręki :ok:

A ja nie wiem, jak się pozyskuje substancje z kota, jeśli tak od razu, to świetnie :)

Btw, powszechnie wiadome i oczywiste jest, że koty wysysają w nocy oddech (chociaż chyba tylko niemowlętom :wink: )
Filiś nie wysysa, za to ma inne ciekawe zachowanie nocne- gryzie, ale tylko w czubek głowy. Mocno całkiem :) A jak się człowiek obudzi, to cieszy się i mizia. I ni cholery nie mogę zrozumieć, o co mu chodzi, wstaję, sprawdzam czy ma żarcie i wodę, czy kuweta czysta, czy ma gdzie spać, no i, kurcze, wszystko jest ok. A on gryzie. I zadowolony z siebie jeszcze jest.
Jego potencjalny nowy opiekun może się nieco zdziwić.
Jak na razie najlepszym środkiem zaradczym na to jego gryzienie jest piwo przed snem. Dla mnie, nie dla kota.
Obrazek

asia-lodz

Post » Śro lis 21, 2012 8:08 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

asia-lodz pisze:Jak na razie najlepszym środkiem zaradczym na to jego gryzienie jest piwo przed snem. Dla mnie, nie dla kota.

i jak działa? znieczula Ciebie czy zapach odpycha kota? :mrgreen:

Georg-inia

Post » Śro lis 21, 2012 19:51 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

Znieczula to może nie do końca, ale na pewno dobrze robi na tolerancję :wink:

Kilka najnowszych scen łóżkowych:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

asia-lodz

Post » Śro lis 21, 2012 20:37 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

A dziś p. Tereska pytała o Filipa, jak mu sie wiedzie i czy znalazł dom. Wydrukuje jej zdjęcie i pokażę, te zdjęcia mówią chyba wszystko jak mu sie wiedzie :)
Obrazek

andorka

Post » Śro lis 21, 2012 20:52 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

Może piżamka z kapturem :roll: :twisted: :mrgreen:
Niezły agent z tego Filipa :D
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro lis 21, 2012 21:31 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

andorka pisze:A dziś p. Tereska pytała o Filipa, jak mu sie wiedzie i czy znalazł dom. Wydrukuje jej zdjęcie i pokażę, te zdjęcia mówią chyba wszystko jak mu sie wiedzie :)

A z ogłoszeń nadal cisza. Z jednej strony troszkę mnie to martwi, ale z drugiej niekoniecznie- gdyby taka idea nie była kompletnie idiotyczna, zostawiłabym obu łobuzów u siebie. Fajni są. Ciągle sobie tłumaczę, że mogą znaleźć lepsze domy.
Chociaż jest tyle maluchów do adopcji...Nie wiem, czy ktoś pokocha moje burasie. Dyziek to już w ogóle ma przesrane od kiedy osiągnął podeszły wiek pięciu miesięcy. Cały czas przychodzą do mnie zapytania dotyczące jego pierwszych ogłoszeń- informuję (gdyby komuś nie udało się obliczyć), w jakim wieku jest kić i następuje albo moja ulubiona cisza, albo gwałtowna rezygnacja z tak posuniętego w leciech stworzenia.
Filip- w ogóle dziw, że jeszcze na łapach się trzyma :twisted:
Zrobię im tez papierowe ogłoszenia, może będzie więcej odbiorców.

Duszek686 pisze:Może piżamka z kapturem :roll: :twisted: :mrgreen:
Niezły agent z tego Filipa :D

Niegłupie, muszę zastosować :D Filiś jest bardzo mądry i kochany, raczej nie było mu trudno wykombinować, że jak użre, to się budzę. W sumie miło, że ma tylko trzy kły.
Obrazek

asia-lodz

Post » Śro lis 21, 2012 21:39 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

a może warto odświeżyć Dyzia ogłoszenia z aktualnym wiekiem i zdjęciami?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 21, 2012 21:41 Re: Filip, kot nikomu niepotrzebny… DT jest !!! Szukamy stał

magdaradek pisze:a może warto odświeżyć Dyzia ogłoszenia z aktualnym wiekiem i zdjęciami?

Obaj chłopcy mają aktualne ogłoszenia, po 130, ale nie zdejmowałam starych Dyziowych- może komuś spodoba się maluch i nie będzie mu przeszkadzało, że jest już większy...
Obrazek

asia-lodz

[poprzednia][następna]