Dom dla malucha - kicia jest :-)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 20, 2012 23:15 Dom dla malucha - kicia jest :-)))

Chetnie przygarniemy malego kotka/kotke. Im mlodszy tym lepiej w zwiazku z koniecznoscia socjalizacji z trzema duzymi psami dwoma papugami i nasza starsza koteczka. Dom niewychodzacy. W przyszlosci oczywiscie kotek zostanie wykastrowany/wysterylizowany. Po zaginieciu w wakacje naszej drugiej koteczki Locia strasznie teskni za kocim towarzystwem. Oferujemy dobra opieke weterynaryjna z Bialobrzeskiej; miseczke zawsze pelna suchej karmy kociego mleka i innch smakolykow + mase uwagi zabaw i milosci. Najlepiej z mazowieckiego. Dla kociaka bardzo potrzebujacego domu.
Mamy dwuletniego synka ktory potrafi wlasciwie obcowac ze zwierzakami. Wciaz liczmy na to ze odnajdziemy Cinie i bedziemy miec trzy koty...
PS. Przepraszam za brak PL liter i przecinkow.
Ostatnio edytowano Wto gru 18, 2012 23:43 przez Lichoo, łącznie edytowano 1 raz

Lichoo

Od: Wto kwi 12, 2011 19:55

Post » Wto lis 20, 2012 23:41 Re: Dom dla malucha.

U mnie sa maluchy do adopcji około 2 miesięczne dwa czarne i jeden burasek i troszke starsze ...
I czy zgdzasz soie na wizyte przed adopcyjną ?
Kociaki sa w Tychach ale ewentualny transport to żaden problem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]

A jak to sie stało że kociak zaginął ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 21, 2012 8:58 Re: Dom dla malucha.

Dzieki za link ale w tym problem ze nie umiem wybrac tego jedynego...
Wizyta przedadopcyjna oczywiscie mile widziana :) Kotki wymknely sie w nocy przez niedomkniety garaz. Lota wrocila na wolanie Cinia zniknela :cry: Mam kocie drzwiczki ktoredy tam wychodzily (baaardzo lubily zagladac do garazu) teraz drzwiczki zamkniete z dwoch powodow - po pierwsze zeby sytuacja sie nie powtorzyla a po drugie okno jest caly czas otwarte jakby Cinia wrocila... Wciaz jej szukamy. Ogloszenia wisza. TZ zaglada tez do okolicznych schronow od czasu do czasu.
Justa burasek to chlopczyk czy dziewczynka?

Lichoo

Post » Śro lis 21, 2012 13:01 Re: Dom dla malucha.

Burasek to kocurek , ale mamy jeszcze też koteczke z tego wątku
viewtopic.php?f=13&t=147365
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 21, 2012 20:01 Re: Dom dla malucha.

A może Buka:
Obrazek
lub Bąbelek

Obrazek

Kotki przebywają w fundacji Koci Świat w Nasielsku. Zabrane zostały w strasznym stanie, dziś piękne i zadbane, ale...bez swojego ludzia. Polecam zwłaszcza kocurka- zapowiada się na ciekawskiego i wszędobylskiego; Buka jakby spokojniejsza jest.
Tam, skąd pochodzą przychodzi na świat mnóstwo pięknych kociąt, ale większość umiera. :cry: Tym się udało, ale bez domku ich życie jest niepełne.
link do wątku:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=143548&start=135
Kontakt telefoniczny :665-168-122 lub 603 651 833. Fundacja zapewnia opiekę weterynaryjną :)
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Śro lis 21, 2012 20:05 Re: Dom dla malucha.

podniose może ktoś wypatrzy!
Trzymam :ok: oby szybko znalazły dom
Na Leczenie i utrzymanie Rybnickich Szpitalniaków ZAPRASZAMY!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=158604

afiain

Od: Pt mar 11, 2011 20:33

Post » Śro lis 21, 2012 23:23 Re: Dom dla malucha.

Obrazek

6 m. wychowany z psami.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 22, 2012 8:30 Re: Dom dla malucha.

Lichoo pisze:Dzieki za link ale w tym problem ze nie umiem wybrac tego jedynego...
Wizyta przedadopcyjna oczywiscie mile widziana :) Kotki wymknely sie w nocy przez niedomkniety garaz. Lota wrocila na wolanie Cinia zniknela :cry: Mam kocie drzwiczki ktoredy tam wychodzily (baaardzo lubily zagladac do garazu) teraz drzwiczki zamkniete z dwoch powodow - po pierwsze zeby sytuacja sie nie powtorzyla a po drugie okno jest caly czas otwarte jakby Cinia wrocila... Wciaz jej szukamy. Ogloszenia wisza. TZ zaglada tez do okolicznych schronow od czasu do czasu.
Justa burasek to chlopczyk czy dziewczynka?

blisko Was w Błoniu ktoś podrzucił pod blokiem ślicznego młodego kotka jasno szaro biały, mega przytulak i straszna gaduła, miauczy gdy mu sypie chrupki, i nie daje odejść :(
a, że dokarmiam po ciemku ( tak wracam z pracy) za Boga nie znam płci....ale w sobote postaram sie fotkę zrobić, jest naprawdę bardzo ładny i strasznie lgnący....
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Sob lis 24, 2012 13:22 Re: Dom dla malucha.

ja też mam kochane, proludzkie , bardzo miziaste kocięta i ich mamę ...

Zosia - mamusia ...
ObrazekObrazek

Zuzia ...
ObrazekObrazek

Pumeczka ...
ObrazekObrazek

i na deser ... mamusia i córeczka ...
Obrazek
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Wto gru 18, 2012 23:41 Re: Dom dla malucha.

Wątek do zamknięcia, przykro mi że nie pomogłam żadnemu dzieciakowi stąd ale maluch jest z nami. Przepiękna ok 3 miesięczna szylkretka zabrana z pobocza Wilanowskiej w Warszawie. Mega ruchliwej ulicy.. Ewidentnie domowa, kuwetkowa, pro - kocia i ludzka:-) Tylko na piechy robi jeszcze duuuze oczy :-)

Lichoo