Moderator: Moderatorzy
no nie wierzęMarta_od_Kropeczki pisze:Dostałam kalendarz! Jest pięknyNiestety, jakiś zidiociały listonosz złożył go w pół (!) i wcisnął do skrzynki;(( Pogiął cały drucik i kartki...
rybcie pisze:no nie wierzęMarta_od_Kropeczki pisze:Dostałam kalendarz! Jest pięknyNiestety, jakiś zidiociały listonosz złożył go w pół (!) i wcisnął do skrzynki;(( Pogiął cały drucik i kartki...
masakra
Farcia pisze:rybcie pisze:no nie wierzęMarta_od_Kropeczki pisze:Dostałam kalendarz! Jest pięknyNiestety, jakiś zidiociały listonosz złożył go w pół (!) i wcisnął do skrzynki;(( Pogiął cały drucik i kartki...
masakra
No ale jak do skrzynkiprzecież to przesyłka polecona , więc ja dostałam do rąk własnych
Farcia pisze:rybcie pisze:no nie wierzęMarta_od_Kropeczki pisze:Dostałam kalendarz! Jest pięknyNiestety, jakiś zidiociały listonosz złożył go w pół (!) i wcisnął do skrzynki;(( Pogiął cały drucik i kartki...
masakra
No ale jak do skrzynkiprzecież to przesyłka polecona , więc ja dostałam do rąk własnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości