Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
a cio to za mordeczka słodka![]()
![]()
Najsłodsza mordulka pod słońcem...Ja tej Dużej nie wierzę...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
![]()
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
![]()
Najsłodsza mordulka pod słońcem...Ja tej Dużej nie wierzę...
kalair pisze:
Co robi Iriska?
No więc-czasem zaczyna od kuwety, i dłuuugo w niej drapie-chce się dokopać do piwnicy. Potem zaczyna drapać po papierze do drukarki. Zrzuca różne przedmioty. Cięższe , zazwyczaj z szafek, ale piloty też lądują . Zaczyna szurać zegarem po ścianie, co świętego wyprowadziłoby z równowagi.. I drapie framugę..![]()
kocurzyca41 pisze:No sama powiedz..Jak taki słodziaczek może takie psoty czynić?
Nelly pisze:Czołem Kretuszenki
kalair pisze:
Co robi Iriska?
No więc-czasem zaczyna od kuwety, i dłuuugo w niej drapie-chce się dokopać do piwnicy. Potem zaczyna drapać po papierze do drukarki. Zrzuca różne przedmioty. Cięższe , zazwyczaj z szafek, ale piloty też lądują . Zaczyna szurać zegarem po ścianie, co świętego wyprowadziłoby z równowagi.. I drapie framugę..![]()
Pamiętam rady, żeby nie reagować jeśli kot coś zrzuci bo szybciutko wie, że wstaniemy czy przyjdziemy jak coś spadnie i oczywiście robi to żeby nas przywołać, postawić na nogi itd.
Starałam się jak diabli nie wyskoczyć z łóżka jak słyszałam, że w kuchni coś zwalił (bo to Estian próbował). Było to niesamowicie trudneAle nie wiem, czy teraz nie zwala bo nie było reakcji, czy mu po prostu przeszło.
Moje koty po mnie nie biegają, nie zwalają mają bardziej subtelną ale pieruńsko skuteczną metodę. Na szczęście nie stosują często. Właściwie nie one tylko Xiana. Położy się na poduszce i gilga mnie wąsami. Wszystko przetrzymam ale tego niePatrzy się na mnie i jeździ wąsiskami po twarzy.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No sama powiedz..Jak taki słodziaczek może takie psoty czynić?
Normalnie-czterema łapkami i ząbkami w ilościach nieograniczonych!![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No sama powiedz..Jak taki słodziaczek może takie psoty czynić?
Normalnie-czterema łapkami i ząbkami w ilościach nieograniczonych!![]()
![]()
Ale te łapulki takie słodkie ..do schrupania...a nie do psocenia..
anulka111 pisze:Gucio ze mna pogrywal dzwqiekiem odpinanych firanek-jak przestalam reagowac,to przestal mi je odpinac
bulba pisze:Doberek Bożenko z Kreciątkami![]()
![]()
![]()
A burasie dzisiaj w nocy jakąś piłeczkę pingpongową dorwały i turlały po podłodze chyba ze dwie godziny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości