Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 19, 2012 13:03 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Witajcie Kochane w nowym tyg. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 19, 2012 19:00 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Myszolandia pisze:
Obrazek

wymiękłam :oops: :oops: :oops:

Sylwusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: -nie od dziś, wszem i wobec wiadomo,że bure są dla Ciebie najpiękniejsze, a Adela na dodatek szylkretowa!
bulba pisze:Kasieńko, ja też zawsze jestem. Przecudne te Twoje kotusie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Spokojnej nocki Kochana i miłych snów :1luvu:
Wiem Kasiulku!-dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
cytryna pisze:jeden dzień mnie nie było- jak nigdy 8O
ale się uśmiałam z tego malutkiego noska :ryk:
dobrze, że z Pandusiem coraz lepiej, to taka słodka kruszynka
a co do tej lubości do owoców to rzeczywiście kociaste lubią, np. Timur zaczął mi zlizywać z ręki sok z cytryny (owocu 8) )
no szok bo przyzwyczajona jestem, że koty uciekają od cytrusów 8O
i wszystkie uwielbiają lody truskawkowe :wink:
A Ty jak masz zamiar zniknąc, to melduj, bo siem zmartwiłam
Betaka pisze:Dopiero doczytałam, że już miejsce po Maciusiu wypełnione...

Zdjęcia całego towarzystwa piękne! :love:
No witaj Beatko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -moja łazienka nie może byc pusta :( -chyba będę tam zamykała jakiegoś rezydenta, coby pusta nie była, to może mniej kotów na swojej drodze będę spotykac :(
bulba pisze:Dzień dobry Kasieńko poniedziałkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzień dobry Kasiulku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kalair pisze:Witajcie Kochane w nowym tyg. :1luvu:
Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Byłam z malcem u Anetki-nie jest zachwycona widokiem dupinki, myslała,że jest lepiej :(
Od dziś do czwartku Panduś bedzie dostawał niesterydowy lek p/ zapalny, nadal bedę też smarowała i zobaczymy -ech za piękne by to było, gdyby nie było dodatkowych kłopotów! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 19, 2012 19:10 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Adelka to naprawdę piękne ma te kolory :1luvu:
oj maluszek Panduszek :( oby to pomogło, życzę mu żeby mógł sobie wygodnie usiąść na dupce :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon lis 19, 2012 19:12 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 19, 2012 19:22 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dzień dobry wieczorne dla wszystkich :D
Kasiuuuu droga :D :D :D :D
ale się u Cibie dzieje, sami goście :D
Wspaniała ta Twoja ferajna a cytryna krótko ale treściwie nakreśliła mi ich charaktery.
Super zdjęcia :) Adele wyglada majestatycznie, jak królowa, która niczego nie musi.
Pola kochana pewnie teraz Panduś wypełni jej pustkę po Maciusiu
Trzymam kciuki za Pandusia by szybciutko do zdrowia wracał i za Twoją siłę :ok: :ok: :ok: :ok:
U nas coraz lepiej. Maciuś poznał nową przestrzeń dostał sie sam, po raz pierwszy na naszą antresolę. No i stała się jego sanktuarium. Nie da się go stamtąd ściągnąć :ryk: :ryk: :ryk:
Jeszcze niezgrabnie schodzi ale trochę potrenuje i dojdzie do wprawy.
Jest tak cudowny i kochany że bym go schrupała. Nadal mruczy i już coraz mniej chwyta pazurkami :D
Nie dość że piękny to jeszcze mądry słodziak.

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Pon lis 19, 2012 19:26 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

i takich informacji nam trzeba :ok: super :D

cytryna

Post » Pon lis 19, 2012 19:39 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

cytryna pisze:Adelka to naprawdę piękne ma te kolory :1luvu:
oj maluszek Panduszek :( oby to pomogło, życzę mu żeby mógł sobie wygodnie usiąść na dupce :ok:

No biedny jest tym bardziej,że musi byc w łazience-tak szaleje z Timurkiem-atakuje go, a Timus go kopie w obronie,że boję się,żeby nie trafił pazurem w te biedna dupinkę, bo bedzie masakra!!! :(
Tak prosi, by go wypuscic,ale nie mogę, no nie mogę :cry: :cry: :cry:
Maciejka Pierwsza pisze:Dzień dobry wieczorne dla wszystkich :D
Kasiuuuu droga :D :D :D :D
ale się u Cibie dzieje, sami goście :D
Wspaniała ta Twoja ferajna a cytryna krótko ale treściwie nakreśliła mi ich charaktery.
Super zdjęcia :) Adele wyglada majestatycznie, jak królowa, która niczego nie musi.
Pola kochana pewnie teraz Panduś wypełni jej pustkę po Maciusiu
Trzymam kciuki za Pandusia by szybciutko do zdrowia wracał i za Twoją siłę :ok: :ok: :ok: :ok:
U nas coraz lepiej. Maciuś poznał nową przestrzeń dostał sie sam, po raz pierwszy na naszą antresolę. No i stała się jego sanktuarium. Nie da się go stamtąd ściągnąć :ryk: :ryk: :ryk:
Jeszcze niezgrabnie schodzi ale trochę potrenuje i dojdzie do wprawy.
Jest tak cudowny i kochany że bym go schrupała. Nadal mruczy i już coraz mniej chwyta pazurkami :D
Nie dość że piękny to jeszcze mądry słodziak.
Anusia-to dzielny kotek! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -wyobrażam sobie jak kica na tych krótkich łapinkach po schodach!
Dzięki,że piszesz, kiedy tylko znajdziesz czas-tak sie cieszę,że mam z Wami kontakt!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 19, 2012 19:40 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

cytryna pisze:i takich informacji nam trzeba :ok: super :D

Weroniś-i ja dziękuję za info! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 19, 2012 19:44 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

kropkaXL pisze:

:mrgreen:

cytryna

Post » Pon lis 19, 2012 20:15 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

kropkaXL pisze:

cieszę sie że chociaż tak mogę pomóc
Kasiu na facebooku uruchomiłam info o Timurze, może droga łańcuszkowej informacji coś pomoże.
Zobaczymy :)

Maciejka Pierwsza

Post » Pon lis 19, 2012 20:31 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Im więcej ogłoszeń , tym lepiej :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 19, 2012 20:32 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

również mam taką nadzieję

Maciejka Pierwsza

Post » Pon lis 19, 2012 20:48 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Aneczko-dzięki wielkie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -dasz linka?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 19, 2012 21:16 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Kasiu wysłałam linka, oczywiście Ty Timurka znasz jak nikt jeszcze go nie zna, więc możesz mi napisać co jeszcze dodać. Zamierzam dodawać z każdym nowym zdjęciem Timurka nową informację :)

Maciejka Pierwsza

Post » Pon lis 19, 2012 21:38 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Cześć Kasiu..w pracy dziś siedzę do rana..I tylko dobre wieści doczytuje...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]