Moderator: Moderatorzy
agula76 pisze:a ja je wszystkie bym zjadła:) ...mam słabosc jednak do takich slabiutkich kruszynek....istotek
Justa&Zwierzaki pisze:agula76 pisze:a ja je wszystkie bym zjadła:) ...mam słabosc jednak do takich slabiutkich kruszynek....istotek
To może masz ochote je poznać na żywo , z Sosnowca do Tychów to jak rzut beretem
agula76 pisze:a ja je wszystkie bym zjadła:) ...mam słabosc jednak do takich slabiutkich kruszynek....istotek
agula76 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:agula76 pisze:a ja je wszystkie bym zjadła:) ...mam słabosc jednak do takich slabiutkich kruszynek....istotek
To może masz ochote je poznać na żywo , z Sosnowca do Tychów to jak rzut beretem
wiem Justynko...myslałam juz o tym...przyjade na pewno...do kociaków na MIKOŁAJA:)
Justa&Zwierzaki pisze:agula76 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:agula76 pisze:a ja je wszystkie bym zjadła:) ...mam słabosc jednak do takich slabiutkich kruszynek....istotek
wiem Justynko...myslałam juz o tym...przyjade na pewno...do kociaków na MIKOŁAJA:)
Super![]()
Ale będziesz miała pełne ręce roboty
one Ci nie dadzą nawet na chwilkę odpocząć mizianie to podstawa
Kociara82 pisze:no to Noemi bedzie miala okazje Ci kotosobiscie pomiaudziekowac za ten bazarek
agula76 pisze:Kociara82 pisze:no to Noemi bedzie miala okazje Ci kotosobiscie pomiaudziekowac za ten bazareknie ma za co...juz mysle o nastepnym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości