Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 19, 2012 18:00 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

jasia0245 pisze:Na razie pomiędzy dziewczynami zawarty rozejm, śpią każda oddzielnie. Nie wiem jak się obudzą. Sisi jest bardzo bystra jak zauważy , że Mambę zamykam to zaraz rozmawia ze mną, miau, miau tak jakby chciała oznajmić no nareszcie będę miała troszeczkę spokoju. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mamba jest wyjątkowo śliczną i fajną koteczką, ona chce się bawić ,ganiać a moje kotunie chyba tego nie załapują i tylko na nią fukają. :1luvu: :1luvu:
Dzisiaj jeszcze w dwóch szkołach dałam ogłoszenia Mamby i parkingowego białego Maćka, może ktoś ich wypatrzy. Gdyby Mamba pierwsza znalazła domek to wtedy złapię i zabiorę do domku Maćka. Zaraz potem kąpiel i odrobaczanie. Maciuś zadomowił się już na dobre u parkingowej Kiciuni już tylko tam przychodzi na jedzenie. O dziwo Kiciunia go nie goni, chyba na dobre się zaprzyjażnią. Jak kocurek je i koteczka czarna zbliży się do niego to on ją łapką nie pozwoli jej ruszyć swojej miseczki.
Mamba dzisiaj miała sesję zdjęciową.

Obrazek Obrazek

Mamba faktycznie śliczna :)
Sisulka też jest kochana, coś dawno jej zdjęć i Pusi nie zamieszczałaś :)
nelka83 pisze:Dziewczyny, jak tam kociaste? :)

A u mnie Sarcia już w ogóle jest superowa. Dwa dni mnie nie było i wczoraj wróciłam a w nocy Sarcia przyszła do mnie i zaczęła mi rękę wylizywać. Lizała i lizała i nie mogła skończyć.
Orek ma drapnięty nosek a Citka też, czyli dali sobie po razie.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lis 19, 2012 18:24 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

To widać kto z kim walczył, po noskach można poznać. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon lis 19, 2012 18:31 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Super, że wszystko dobrze :ok: Tylko żeby się kociaste tak nie lały :roll: :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto lis 20, 2012 19:01 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Fajnie by było, gdyby Citka zaakceptowała dwupak , a tak to tylko warczą na siebie

olafen

Post » Wto lis 20, 2012 20:13 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Sisi i Pusia już szczęśliwe bo 1 godzinkę temu Mamba tj. Mambol ma już swój domek. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: 3
Teraz w sobotę będzie łapanka białego Maciusia. :dance2: :dance: :dance: :dance2:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro lis 21, 2012 12:48 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Powodzenia w nowym domku kotku :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Śro lis 21, 2012 17:46 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Bardzo się cieszę ze względu na Mambę :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jasiu, idziesz jak burza :)

olafen

Post » Pt lis 30, 2012 9:34 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Podrzucę :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Pon gru 03, 2012 7:32 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Co słychać u kociastych? Wszystko ok?
Obrazek

nelka83

Post » Pon gru 03, 2012 18:36 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ale piękna ta Mamba!
Dobrze, że ma już domek :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon gru 03, 2012 18:49 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

U kociastych bez zmian. Oruś i Sara mnie wygrzewają, bo mam grypę, a kochana Citka też próbuje się gdzieś tam przebić.

O kotki ani u mamy a ni u mnie nikt nie dzwoni. Te trzy buraski z działki będą lada dzień wysterylizowane. Miały być dziś, ale mój brat miał wypadek i tak nie wyszło.

http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... -odpowiedz

Sprzedaję swój samochód. Może ktoś chce Fiata Uno

olafen

Post » Pon gru 03, 2012 20:05 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Conchita pisze:Ale piękna ta Mamba!

Jeszcze na dworzu pozostał Maciuś biały w łatki brat czarnego Mamby. Mamba to kocurek w ostatnim dniu zauważyłam charakterystyczne pod ogonkiem kulki. Mambo bardzo dobrze trafił, w środę idę go odwiedzić porobię mu trochę zdjęć. Pingwinek też bardzo dobrze trafił, nowy właściciel jest nim zachwycony. Mówił, że on taki kontaktowy.
Obrazek Sisi Obrazek Siostra Mamby.
Obrazek Pingwinek Obrazek Mambo
Obrazek Bezdomny Maciuś. Obrazek Pusia i Sisi ciekawska. Obrazek Parkingowa Kiciunia. Obrazek Jeszcze raz Pusia.
Obrazek

jasia0245

Post » Czw gru 06, 2012 19:42 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ta burasia z działki jest bardzo delikatna. Załatwia się tylko do kuwety.

http://tablica.pl/oferta/pilne-domy-dla ... 1Tlm7.html

olafen

Post » Pt gru 07, 2012 19:33 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

jasia0245 pisze:
Conchita pisze:Ale piękna ta Mamba!

Jeszcze na dworzu pozostał Maciuś biały w łatki brat czarnego Mamby. Mamba to kocurek w ostatnim dniu zauważyłam charakterystyczne pod ogonkiem kulki. Mambo bardzo dobrze trafił, w środę idę go odwiedzić porobię mu trochę zdjęć. Pingwinek też bardzo dobrze trafił, nowy właściciel jest nim zachwycony. Mówił, że on taki kontaktowy.
Obrazek Sisi Obrazek Siostra Mamby.
Obrazek Pingwinek Obrazek Mambo
Obrazek Bezdomny Maciuś. Obrazek Pusia i Sisi ciekawska. Obrazek Parkingowa Kiciunia. Obrazek Jeszcze raz Pusia.

Wszystkie koteczki są śliczne i żal tych na dworze.

Dziś Sarcia chciała koniecznie na balkon, więc ją wypuściłam. Po minucie wróciła z powrotem. Zimno jej było.

Buraska z działki, Lula, - rozkłada się u mojej mamy po kanapach. Nie widać żadnej ochoty wyjścia na dwór, gdzie minus 10 stopni.
Lula przykładnie załatwia się do kuwety i serce ściska, bo nie mamy dla niej miejsca. Elza ucieka w tej chwili do piwnicy, bo Lula zajęła jej miejsce , a w piwnicy ją otrują szybciutko. Zresztą nie pierwszego już kotka.

olafen

[poprzednia][następna]