jasia0245 pisze:Na razie pomiędzy dziewczynami zawarty rozejm, śpią każda oddzielnie. Nie wiem jak się obudzą. Sisi jest bardzo bystra jak zauważy , że Mambę zamykam to zaraz rozmawia ze mną, miau, miau tak jakby chciała oznajmić no nareszcie będę miała troszeczkę spokoju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamba jest wyjątkowo śliczną i fajną koteczką, ona chce się bawić ,ganiać a moje kotunie chyba tego nie załapują i tylko na nią fukają.![]()
![]()
Dzisiaj jeszcze w dwóch szkołach dałam ogłoszenia Mamby i parkingowego białego Maćka, może ktoś ich wypatrzy. Gdyby Mamba pierwsza znalazła domek to wtedy złapię i zabiorę do domku Maćka. Zaraz potem kąpiel i odrobaczanie. Maciuś zadomowił się już na dobre u parkingowej Kiciuni już tylko tam przychodzi na jedzenie. O dziwo Kiciunia go nie goni, chyba na dobre się zaprzyjażnią. Jak kocurek je i koteczka czarna zbliży się do niego to on ją łapką nie pozwoli jej ruszyć swojej miseczki.
Mamba dzisiaj miała sesję zdjęciową.![]()
Mamba faktycznie śliczna

Sisulka też jest kochana, coś dawno jej zdjęć i Pusi nie zamieszczałaś

nelka83 pisze:Dziewczyny, jak tam kociaste?
A u mnie Sarcia już w ogóle jest superowa. Dwa dni mnie nie było i wczoraj wróciłam a w nocy Sarcia przyszła do mnie i zaczęła mi rękę wylizywać. Lizała i lizała i nie mogła skończyć.
Orek ma drapnięty nosek a Citka też, czyli dali sobie po razie.