Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 12, 2012 20:40 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Kochana, martwię się o Ciebie :( :( :(

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro lis 14, 2012 10:46 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Jest już lepiej.Za to Zośka coraz gorsza.Nie wiem czy ktoś kto nie zna kotów by z nią wytrzymał.Żywe srebro. :roll: Siedzę i dziergam trzeci komplet.Czarną czapkę i kolorowy w paski szalik.Zastanawiam się po co jak i tak nikt nie kupuje. :( Muszę jednak dziergać bo to taka rehabilitacja na łapska- inaczej by całkiem zesztywniały.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw lis 15, 2012 9:35 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Dziś Lajla zabawiła się w Kacperka i pogryzła Zośkę.Oczywiście buraska zawsze zaczynała.Było to jednak bicie nieszkodliwe .Dziś poszło na serio.Lajli puściły nerwy.Myślałam,ze chociaż one jako siostry się zaprzyjaźnią :roll:
Telefonu o adopcję nie było jeszcze ani jednego.Tracę nadzieję :(

welina

Post » Czw lis 15, 2012 17:57 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

A to diablica z Lajluni... :roll:
Domku Zosieńki,gdzie jesteś,gdzie??? :roll: :ok: :ok: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Czw lis 15, 2012 22:40 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Są dodane kolejne ogłoszenia, welinko. :oops: :oops: :oops:
Zobaczysz, że ruszy się. Przestój jest, ale tak bywa. Będzie dobrze. Musi być.
Zrobisz mi czapkę i szalik dla Tomka?? Wymyśl wzór. Jutro zmierzę rozmiar główki. Chcę coś ciepłego i co by nie podrażniało mu skóry. Rozliczymy się bez kłopotu. Ma być z solidnymi osłonkami na uszy i wiązana pod bródką. Nie lubię pomarańczowego, zielonego, żółtego. Róż, ze zrozumiałych powodów, też odpada. Chcę oryginalnej, ciepłej czapki,

sygitka21

Post » Pt lis 16, 2012 18:27 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Przed chwilą miałam pierwszy telefon o adopcje Zosi z Wawra.Ale dzwoniła osoba w imieniu swojej przyjaciółki ,która nie zna się na komputerze.Chciała już po nią przyjeżdżać 8O Chyba nie napisałam w ogłoszeniu ,że będzie wymagana wizyta przed i po adopcyjna.Kapusta ze mnie. :oops: .Powiedziałam tej pani i ma się spytać znajomej.A ja muszę porozmawiać ze wszystkimi domownikami,a nie jak poprzednio tylko z żoną,która chyba zrobiła meniowi niechcianą niespodziankę. :roll:

welina

Post » Pt lis 16, 2012 19:17 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

A to kciuki zwielokrotnione :ok: :ok: :ok:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt lis 16, 2012 21:51 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: milion! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

sygitka21

Post » Pon lis 19, 2012 11:01 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Podpinam się pod kciuki!!! :ok: :ok: :1luvu: :ok: :ok:
Uściski!!!!!! :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon lis 19, 2012 11:15 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Ewuś to kciuki wielkie. Jesli napisałaś,ze umowa adopcyjna jest wymagana to resztą sie nie martw. Można zawsze wyjaśnić ,ze warunki co i jak są określone w umowie a ty podejmujesz dalsze rozmowy po zapoznaniu sie chętnych z umową.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lis 19, 2012 16:09 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

ASK@ pisze:Ewuś to kciuki wielkie. Jesli napisałaś,ze umowa adopcyjna jest wymagana to resztą sie nie martw. Można zawsze wyjaśnić ,ze warunki co i jak są określone w umowie a ty podejmujesz dalsze rozmowy po zapoznaniu sie chętnych z umową.

Dzięki Asiu za podpowiedzi.Kobitka się nie odezwała widocznie jej nie zależało.Albo dom nie bogaty,ale ja nie takiego szukam .Zależy mi na ludziach pełnych miłości,a nie kieszeni.Wczoraj Zośka mało nie padła na zawał.Dzwoni telefon- myślę nic tylko ta babka.A to mój chrzestny dzwoni i mówi,że będzie u mnie za 20 minut z córką i wnuczką.Co mam powiedzieć nie lubię takich niespodzianek bo mam zachodni charakter.On zawsze mi tłumaczy,że nie dzwoni bo nie chce robić kłopotu.Cholercia,a to jest odwrotnie :roll: Cały zwierzyniec zamknęłam do jednego pokoju.Została tylko Zosia i ja.Jak tylko ich zobaczyła dostała stresa i paniki, :strach: Zaczęła skakać po ścianach 8O Chciała dostać się do szafy,ale było za wysoko i spadła.Uciekła na mieszkanie.Dopiero znalazła się po kilku godzinach jak w domu zapanowała cisza..Panicznie boi się ludzi.Może dlatego,że non stop jest tylko ze mną,a do mnie nikt nie przychodzi.Całą noc mnie nie odstępowała.Spała albo na biodrach,albo na piersi.Zresztą tak śpi od kilku tygodni.Tym razem mi to nie przeszkadzało,ponieważ z nerwów ( dlaczego nie będę pisać ) miałam bezsenną noc. Muszę chyba odnowić znajomości i zapraszać znajomych by przyzwyczajała się do ludzi.

welina

Post » Pon lis 19, 2012 21:05 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Biedna, to miałaś przeżycia.
Mam jednak nadzieję, że wizyta chrzestnego była udana i sobie pogadaliście.
Buziaki, idę spać.
aaa, zrobiłam sobie grzywkę. Miałam ją w wieku 5 lat he he. Ale zdjęć nie mam. Proszę nie prosić ;)
:1luvu: :1luvu:

sygitka21

Post » Pon lis 19, 2012 22:30 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

sygitka21 pisze:(...)
aaa, zrobiłam sobie grzywkę. Miałam ją w wieku 5 lat he he. Ale zdjęć nie mam. Proszę nie prosić ;)
:1luvu: :1luvu:

Zdjęcia zawsze można zrobić...

Zosia to dzika bestia jest, ale widać, że Welinę to akurat lubi :D

agiag

Post » Pon lis 19, 2012 22:30 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

dubel :oops:

agiag

Post » Wto lis 20, 2012 8:05 Re: Lajla i Kacperek.Zosia szuka cierpliwego DS.

Oczywiście,że czekam na grzyweczkę,chociaż na fb- czyli się odmładzasz :mrgreen: Długo nie siedzieli,a i ja odzwyczaiłam się od ludzi. .Może do tamtego domu też mało kto przychodził. Ciężko będzie z jej adopcją przy takim charakterze.Do dzieci też się nie nadaje bo drapnąć i ugryźć też potrafi.Rozdaje miłość,ale na swoich warunkach,czyli 100% kota w kocie :lol:

welina

[poprzednia][następna]