a "królowa jutuba" -

prawie się posikałam...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:A opowieścią mnie od rana setnie rozbawiłaś
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:A opowieścią mnie od rana setnie rozbawiłaś
zdaje się, że udało mi się także rozbawić Anię Zmienniczkęwpadłam tam, przepychając się między ludźmi, krzyknęłam, że ja tu zostawiam Rastkowe siki, zawołała mnie na dwa zdania Andorka z Wiedźmą sprzątające w szpitaliku, w tym czasie Ania rzuciła okiem na moją torebusię i zrobiła tak
przy czym we wzroku widać było tylko "co to, qrwa, jest?" więc grzecznie odpowiedziałam na nieme pytanie, że to siki z łyżki wazowej i że nie dysponowałam w domu pojemniczkiem, za to strzykawek, ze wzgledu na Staśka posiadam nadmiar. I uciekłam.
Miny ludzi w poczekalni - bezcenne
CoolCaty pisze:Ale zapraszam do mnie pod blok, bo ja od dwóch dni próbuję złapać mocz Bubki, która przy podtykaniu łyżki wazowej ucieka jak oparzona. A oprócz wazówki mam tez płaski talerzyk, który próbuje podtykać, więc podejrzewam, że również jestem niezłą atrakcją dla sąsiadów
CoolCaty pisze:Bu ha ha ha - no że ja tego biegania z wazówką nie widziałam - zawsze najlepsze mnie omija
Ale zapraszam do mnie pod blok, bo ja od dwóch dni próbuję złapać mocz Bubki, która przy podtykaniu łyżki wazowej ucieka jak oparzona. A oprócz wazówki mam tez płaski talerzyk, który próbuje podtykać, więc podejrzewam, że również jestem niezłą atrakcją dla sąsiadów
psiama pisze:Umarłam ...![]()
Ale fruktoza to co to jest za dziadostwo ??? Ide czytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jacex123, Marmotka i 35 gości