Słodkie foteczki! Adusia wygląda cudnie.

Zdecydowanie Twoje lubią owocki jakoweś.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:A żebyś wiedziała,że Weronika ma malutki nosek!![]()
Reniu-od razu mi się z Arlekinem, albo pandą skojarzył, więc póki co-Pandusiem został![]()
Boże jaki on jest słodki-gdy wchodzę do łazienki drze mordkę, aż go na ręce wezmę, a wtedy wyciąga pysiątko do mojej twarzy i całuje, trze noskiem o usta i mruczy z całych sił!-już nie śmierdzi ulicą, już tylko pomiędzy dwoma paluszkami ma czarny glut-chyba ze smaru, ale nie gnębię go, bo i tak go dręczę smarowaniem dupinki, a to przecież go boli na początku(bo potem już lidokaina działa i nawet mogę troszkę do środka wpuścić.
Słodziak od dłuższego czasu bawi się myszką od wetki-taką ze sznurka sizalowego-moje koty ogon dawno urwały, ale i tak ją uwielbiają-Panduś też!
Tia!-winogrona i sliwki znajdowałam pod dywanem-rozdyźdane na amenkalair pisze:Zdecydowanie Twoje lubią owocki jakoweś.
kocurzyca41 pisze:Kasiulek...Tobie jak się tymczas trafi...to na pociechę słodki i rozmruczany...a nie dzika dzicz,co po ścianach zwiewa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 227 gości