mini-piórnik? muszę sprawdzic ktory to i czy go mam, czy tez jest u Jagoody. Afatimo, ja mogę podjechac do Ciebie, jutro nie dam rady ale we wtorek tak po 20 - nie ma problemu
Never pisze:mini-piórnik? muszę sprawdzic ktory to i czy go mam, czy tez jest u Jagoody. Afatimo, ja mogę podjechac do Ciebie, jutro nie dam rady ale we wtorek tak po 20 - nie ma problemu
Prawdopodobnie ten pórnik jest w torbie, którą ostatnio ci dawałam - z portfelami. Ja już nie mam nic z bizuterii a z tych drobiazgów zostały mi rajstopy nr 66 - chętnie sie ich pozbędę, ktoś chętny ??? .
Tak jak pisałam wcześniej - na pw i tu w wątku - rezygnuję z wylicytowanych rzeczy. Niestety mojego zdania nie zmieniam (m.in. tego o szumnie wspomnianym tutaj "buractwie"), a resztę wywodu-niekończących-się-tłumaczeń pozwolę skwitować sobie ironicznym uśmiechem. Ode mnie to tyle.
3 listy wyslalam wczoraj, proszę o info jak dojdą, najlepiej tutaj na watku. Afatimo dobrze się sklada bo jestem bardzo chora i nie dalabym rady zawiezc osobiscie w tym tygodniu. Zaraz dośle pw. listy bede wysylac nastepnego dnia po wplaceniu pieniedzy - wracajac z pracy. W sb i nd nie dam rady - bede probowala sie wykurowac, ale w dniach roboczych nie ma problemu
hmmm, a ja mam pytanie - czy dane z pierwszej strony są aktualne? widzę broszka nr 9 jest wolna, czy mogę ją kupić teraz mimo iż bazarek zakończony? to samo pytanie kieruję pod adresem pierścionka potrójnego z kwiatkami (zdjecie pierscionkow, jest pierwszy w górnym rzędzie)?
dziekuję, b ardzo się cieszę. Musiałam się zresetować w weekend, mam zapalenie oskrzeli i po prostu padłam na te 2 dni. Ale jestem i kontynuuję ogarnianie bazarków. Jak najbardziej reczy są do kupienia. W piątek sprzedałam parę rzeczy, dostałam 48 zł. po powrocie z pracy napiszę co już jest nieaktulane