Iwona346 pisze:Hop do góry...!!!
A przy okazji pomóżcie - próbuje Evie wysłać wiadomośc priv i juz trzecia ląduje w folderze "do wysłania" a następnie tam zalega - co zrobic aby poszła dalej i dotarła do Adresata...???

Dorota Wojciechowska pisze:Iwona346 pisze:Hop do góry...!!!
A przy okazji pomóżcie - próbuje Evie wysłać wiadomośc priv i juz trzecia ląduje w folderze "do wysłania" a następnie tam zalega - co zrobic aby poszła dalej i dotarła do Adresata...???
Eva musi byc aktywna na forum- czyli się zalogować. pewnikiem wieczorem to zrobi. Wtedy u ciebie zejdzie ze skrzynki "do wysłania" i będzie już w skrzynce "wysłane"
Druga opcja może byc taka , że Eva ma juz 200 wiadomości w skrzynce odbiorczej a to jest 100% pojemności. I dopiero po usunięciu - zluzowaniu miejsca , zacznie dostawać nowe pw
Iwona346 pisze:Św. Mikołaj tuż, tuz a tu takie piekne filiżanki czekają - cudny prezent dla Mamusi, dla Cioci, dla Przyjaciółki, albo Szefa czy szefowej w pracy....
Zapraszamy....
EVA2406 pisze:
Też tak myślałam, ale jakoś nie mają wzięcia, a są naprawdę śliczne. Dużo ładniejsze niż na zdjęciu.
Udało mi się wysłać dzisiaj przesyłki do Iwonki i do Dorotki.
Iwonko wpłata od Ciebie już jest. Dziękuję
Z tego wszystkiego zapomniałam wysłać chyba pw z nr konta i prośbą o adres do Caragh. Przepraszam. Już wysyłam.
Iwona346 pisze:EVA2406 pisze:
Też tak myślałam, ale jakoś nie mają wzięcia, a są naprawdę śliczne. Dużo ładniejsze niż na zdjęciu.
Udało mi się wysłać dzisiaj przesyłki do Iwonki i do Dorotki.
Iwonko wpłata od Ciebie już jest. Dziękuję
Z tego wszystkiego zapomniałam wysłać chyba pw z nr konta i prośbą o adres do Caragh. Przepraszam. Już wysyłam.
Bardzo, bardzo dziękuje za błyskawiczna wysyłkę...
Mysle, że urode filiżanek widzą i doceniaja wszyscy ale wszechobecny kryzys każe oglądać kazda złotówke przed wydaniem... Tak czy siak wydajemy pieniadzorki na prezenty a tu można dwie pieczenie przy jednym ogniu upiec - załatwic prezent i udzielic pomocy... A to juz czysta oszczędność...!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość