Ale proszę Cie powstawiaj ceny przy tych różnościach bo pójdę z torbami , a tak to będę wiedziała na co mogę sobie pozwolić. Ja tam nie rozumiem tego ....co łaska..., jestem prosta kobita i lubię jasne sytuacje
Ale proszę Cie powstawiaj ceny przy tych różnościach bo pójdę z torbami , a tak to będę wiedziała na co mogę sobie pozwolić. Ja tam nie rozumiem tego ....co łaska..., jestem prosta kobita i lubię jasne sytuacje alab108 pisze:Ja myślę, że 5,00 za kartkę i kopertę razem to mogę daćProszę 3x, a kolory zostawiam Tobie
alab108 pisze:No to ja chcęAle proszę Cie powstawiaj ceny przy tych różnościach bo pójdę z torbami , a tak to będę wiedziała na co mogę sobie pozwolić. Ja tam nie rozumiem tego ....co łaska..., jestem prosta kobita i lubię jasne sytuacje
i 5 takich karteczek
alab108 pisze:Może być, proszę 3 kartki, ma być motyw świąteczny, Twoja inwencjai 5 takich karteczek
![]()
Zacznij sobie notować

taizu pisze:To ja poproszę razem 3 kartki, w tym 2 raczej z choinka albo czymś wyraźnie świątecznym
taizu pisze:Niebieski, moze szary czy zielony, jak uważaszCzarny proszę nie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość