PaniDemon spoko, że zdjęcia wyszły

Te z oczkiem na przykład, tylko czy nie dałoby się zmniejszyć rozdzielczości? Nie wiem czy potem te zdjęcia nie zostaną usunięte przed adminatora, czasem tak bywało jak były za duże
.....a w schronisku dziś...
domki znalazły: 
kotka tri 509/12 wraz z burym kocurkiem 506/12 - oba do tego samego domku, fajna rodzinka, wcześniej ''przeszkolona'' przez innych kociarzy - znajomych mimo, że nie mieli jeszcze kotów na własne konto jako rodzina (m in im radzono, że jak maja brać to od razu dwa

i tego się trzymali)
jak wspomniała PaniDemon

:

Baretka wraz z Kares do jednego domku. Fajna babka z synem, czasem bywali u nas zaglądać jacy nowi podopieczni pojawili się w schronisku. Bardzo kciuki za domek ten, bo Kares w schronisku spędziła ponad półtora roku, Baretka wcale nie mniej - tyle samo, dlatego kciuki zaciskajmy mocno oby to ten domek był

domek znalazła też Tosza (na jednym napisane było Tosza na innym Tasza

więc sami się pogubiliśmy)
u fajnej młodej pary, bardzo sympatycznej. Chcieli jakiegoś miziaka ale takiego umiarkowanego - Tosza idealna

wczoraj domek znalazła Unger ta mała 5miesięczna podrostka , kciuki, taka kochana i drobniutka

Pani z córką zainteresowani Haszkiem, wzięłam numer telefonu od Pani, chcieliby poznać Haszka osobiście
więc u kogo jest Haszek na DT? U ciebie Boenko?? napiszę na pw numer kontaktowy pani by mogła się skontaktować z DT
Mała tak jak obiecaliśmy pilnowaliśmy klatek, kociaste dostały żarełko i zostały wymiziane i poświęciliśmy im uwagi tyle ile mogliśmy
jak coś zapomniałam to ktoś może dopisze coś
zrobiłam kilka zdjęć tym Ipodem, może coś z tego będzie, mam nadzieję, że to będzie tak łatwo jak z aparatu