Witajcie
Tak, wszystko można o nich powiedzieć tylko nie to, że im czegoś brakuje, że są @-y moje nieszczęśliwe

Na zdjęciach to przeważnie wszystko wygląda wzorowo. Robię fotki swoim zwierzakom, aby było miło je oglądać. Jak się uda, to
śmiechowe 
Sama unikam oglądania zdjęć biednych, chorych i skrzywdzonych zwierzaków. Serce mnie boli, gdy na takie bidy patrzę. Wyjątek stanowi wątek
łabątkowy. Tam można oglądać prawdziwe cuda. Cuda miłości, miłości człowieka do zwierzaków często skrzywdzonych przez tego co się człowiekiem nazywać nie powinien.
A na co dzień Kotinowy zwierzyniec to najzwyklejszy na świecie kocio-psio-ludzki dom.
Teraz mam kłopot z Tysią, ciągle sika na posłanie Aziry. Jest już na antybiotyku, lekach przeciwbólowych i jakiś tam jeszcze innych. Wyniki moczu nadal złe.
"Latam" z nią codziennie do weta, bo wciskanie jej na siłę leków w domu, okazało się dla niej bardzo stresujące. Lepiej znosi wizyty u weta. A to za każdym razem od 30-40
zeta 
Do tego specjalistyczna karma - sucha i mokra, bo do mokrej trzeba dodawać jej trilac i
zakwaszacze moczu. A co jaśnie wielmożna pani Tysia na to ? Ano, jak sikała tak sika

A na zdjęciach jak ona wygląda ? Jak najzdrowszy na świecie kot
A do tego małż -
osobisty zresztom - co robi ? Wiadomo, się wścieka

bo tak najłatwiej. Zero zrozumienia .....
Dlatego, gdy tylko mam czas (i teraz pożyczonego laptopa), to od razu sobie wklejam
kilka fotek moich ślicznych kotek- i już mi się humorek poprawia .... troszeczkę
Faceci, jak nic, są z innej planety. Tyle lat z nami tutaj mieszkają, a ciągle tyle spraw nie kumają ......
Zaczynamy od Tysiaczka - sikaczka

Leży sobie
kotecek na najcieplejszym kocyku, aby w chorą
doopkę nie było zimno. Jak się wyśpi, to sobie pospaceruje po .... ciepłym i puchatym dywaniku

Potem znowu sobie
kimkę strzeli koło grzejnika. Czy temu kotu to nie za dobrze ?

Tysiaczek, a obok Tośka - jej przybrana córka-rozrabiarka

Obie panienki na coś czekają ? Nie doczekały się i poszły spać, a Cynamon im towarzyszy

Pan Cynamonek ani myśli się odchudzać, chodzi z postawionym na sztorc ogonkiem i szuka .... miski z żarełkiem

Ostatnio zauważyłam, że ćwiczy jogę

Myśli, że to sposób na zrzucenia wagi
Święta trójca wieczorową porą towarzyszy przy oglądaniu TV - na szczęście w ciszy w spokoju