Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Cieszę się, że pomysł się podobaMoże na początek jeden kot, któryś z najbardziej potrzebujących, a jak znajdzie dom, to zrobimy "kampanię reklamową" następnemu. Moje typy to Ziutek, Dexter i Łezek. Pysiol jest najdłużej, ale czy przypadkiem Anetka nie ma w stosunku do niego jakichś planów?
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Iwonka to bardzo fajny pomysłtylko faktycznie musiałby ktoś zrobić jakiś taki plakacik ze zdjęciem kociaka opisem - to można spokojnie ściągnąc z naszej strony tam są i zdjęcia i teksty do opisów - ja niestey też nie mam drukarki a w pracy mam tylko zwykła biał-czarną więc nie będzie fajnie wyglądało
Napewno taki plakat formatu A2 mozna wydrukować w Lemongrass- tak gdzie robię przypinki- mogę się zorientowac.
Kiedyś też Progress w Klimontowie coś o drukarce kolorowej do formatu A3 mi mówił - mogę zapytać w poniedziałek o ceny w tych 2 miejscach.
tylko zo by tam miało być - czy ktoś by to umiał złozyć. Zdjęcie info, + namiary na strony - może to bbyć taki szymel i byśmy mogli z róznymi kociakami takie zrobić
Iwona11 pisze:Zdjęcie Łezka Gosiu i Marcinie jest fantastyczne
CatAngel pisze:Ja mogę zająć się tymi plakatami i tak mieliśmy taki plan który zresztą już wcielamy w życierozwieszamy w lecznicach zostawiamy też ulotki myślę że są miejsca w których można naprawdę się postarać jak np sklepy zoologiczne my powoli będziemy to ogarniać podeślijcie na mail Gosi zdjęcia jeśli macie wiem że Marta i Marlena robiły fotki os powybieramy i przygotuję gotowe pliki które trzeba będzie zgrać na pendriva i zanieść do punktu który drukuje takie rzeczy koszt np formatu a4 na który można umieścić spokojnie dwa zdjęcia to około 4zł na centrum w sosnowcu koło kościoła ewentualnie mogę zebrać zamówienia i wydrukować przy okazji większą ilość plakatów. My dodatkowo wydrukowaliśmy mniejsze zdjęcie zbiorcze i zalaminowaliśmy je i zrobiliśmy z tego taka podstawkę która stoi przed puszką u nas w lecznicy może bardziej przyciągnie uwagę te kilka mordek na zdjęciach...
przykładowe plakaty .Marcin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
terenia1 pisze:mam nadzieję że żadnego kociaka nie pominęłam
w DT - 4 mikruski u Anety, scorpio - Erni, Szrekunia, Mona
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 12.11.2012 do 18.11.2012 r.
12.11. pon. rano Marta wiecz. Mara
13.11. wtorek rano Beata wiecz. Teresa
14.11. środa rano Marta wiecz. Alienor
15.11. czwartek rano Beatka wiecz. Kasiek
16.11. piątek rano Bogusia i Asia wiecz. Mara
17.11. sobota rano brak wiecz. brak
18.11 niedziela rano Iwonka wiecz. brak
Cookie1706 pisze:Na dyzur dzisiaj wieczorem przyjdzie moja mama, ja tez będę w celu poinstuowania co jest do zrobienia, niestety teraz przy kotach nie mogę pracować. Jakoś to razem ogarniemy.
Toluniu
CatAngel pisze:Cookie1706 pisze:Na dyzur dzisiaj wieczorem przyjdzie moja mama, ja tez będę w celu poinstuowania co jest do zrobienia, niestety teraz przy kotach nie mogę pracować. Jakoś to razem ogarniemy.
Toluniu
To my ci podrzucimy te próbki dla Ziutka i Łezkatylko eske puść jak już będziesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 80 gości