Julka ma podobno problem z kłaczkami, więc dałam jej maltpasty.
Skrzekota dostała dla bhp parafinę.
Filip już nie może wytrzymać w klatce i też szaleje. W sobotę wyjdzie.
Berta nadal syczy na inne koty i wścieka się na Milę (i vice versa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wasza asia pisze:Mogłabym spróbować wypuścić Filipa już w sobotę rano? Szkoda mi go. On tak strasznie płacze i chce wyjść... I patrzy przy tym tak prosząco.
miszelina pisze:wasza asia pisze:Mogłabym spróbować wypuścić Filipa już w sobotę rano? Szkoda mi go. On tak strasznie płacze i chce wyjść... I patrzy przy tym tak prosząco.
No nie wiem. Filip to duży kocur, może atakować np. Kostka. Dałabyś sobie radę, gdyby koty zaczęły się gryźć?
wasza asia pisze:miszelina pisze:wasza asia pisze:Mogłabym spróbować wypuścić Filipa już w sobotę rano? Szkoda mi go. On tak strasznie płacze i chce wyjść... I patrzy przy tym tak prosząco.
No nie wiem. Filip to duży kocur, może atakować np. Kostka. Dałabyś sobie radę, gdyby koty zaczęły się gryźć?
Kurczę, nie wiem. Niekoniecznie. To jednak nie będę ryzykować.
wasza asia pisze:Filipek to wspaniały kot, przez godzinę leżał mi na kolanach, mrucząc i udeptując, i jeszcze mu było mało. Trzeba było widzieć jego urażoną minę, jak go z powrotem wsadziłam do klatki.
Maupa pisze:wasza asia pisze:Filipek to wspaniały kot, przez godzinę leżał mi na kolanach, mrucząc i udeptując, i jeszcze mu było mało. Trzeba było widzieć jego urażoną minę, jak go z powrotem wsadziłam do klatki.
prawda? taki duży, a taki czuły![]()
czekam na wieści od miszeliny, jak sobie poradził na kociarni
Tweety pisze:Maupa pisze:wasza asia pisze:Filipek to wspaniały kot, przez godzinę leżał mi na kolanach, mrucząc i udeptując, i jeszcze mu było mało. Trzeba było widzieć jego urażoną minę, jak go z powrotem wsadziłam do klatki.
prawda? taki duży, a taki czuły![]()
czekam na wieści od miszeliny, jak sobie poradził na kociarni
boi się ... maluchów
miszelina pisze:Ano Filipek nieśmiały, umyka przed Delusiem i Mesią, ale syczy na Felixa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 627 gości