Staram się być na bieżąco, gdyby coś trzeba to ew. telefon i ew. będę w sobotę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Marta nie żartuj.CHętni na dyżurki mile widziani:)Dagmaroo dziękuję .Marta mozesz czarnucha na fb kociej przystani wrzucić?
aange pisze:Marta wpisałam Cię i został tylko weekend do rozdania
19.11 /pon/ Rawen Angie
20.11 /wt/ Herzpl LadyStardust
21.11 /śr/ Marcisz Sylwia
22.11 /czw/ Marcisz. Hidi
23.11 /pt/ vaylei .........
24.11 /sb/ ......... ......
25.11 /niedz/ evik75 Rawen
aange pisze:Viki wybudzona i pobudzona, miała zdjęty kubrak - trzymałam się jej tylko na dupce i warczała, syczała i gryzła próbując go zdjąć do końca- uwolniłam ja na czas który byłam na kociarni a potem gdy wychodziłam ubrałam jej na powrót ale nie podobało jej się to strasznie i była agresywna- podejrzewam że ją boli rana + otarła/nadwyrężyła sobie pachwinę jak walczyła z kubrakiem ;/
ale jej żywa i bez kubraka mruczała jadła myła się itp
Yoko tez dostała agresora jak poczestowałam ją pastą- pluła jakbym jej koopala wpakowała do paszczy
19.11 /pon/ Rawen Angie
20.11 /wt/ Herzpl LadyStardust
21.11 /śr/ Marcisz Sylwia
22.11 /czw/ Marcisz. Hidi
23.11 /pt/ vaylei Brunhilda
24.11 /sb/ ......... Brunhilda
25.11 /niedz/ evik75 Rawen
mar_tika pisze:Kasia89 pisze:A Bob i Kair mogą być już ogłaszani czy za wcześnie jeszcze?
Bob raczej tak ,ale Kair jest jeszcze dzikuskiem i nie ma szczepienia.
Kasia89 pisze:mar_tika pisze:Kasia89 pisze:A Bob i Kair mogą być już ogłaszani czy za wcześnie jeszcze?
Bob raczej tak ,ale Kair jest jeszcze dzikuskiem i nie ma szczepienia.
A tu akurat Kair ma super zdjęcia a Bob tylko 2 malutkieTrzeba obfocić Boba koniecznie.
Axa76 pisze:Kto w końcu zbiera na ogrzewanie? Lady? Mikuś?
Axa76 pisze:Rozumiem, tylko komu ew. wpłacić
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 159 gości